Jump to content

miko

Ловец
 • Posts

  353
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Милен
 • Куче
  Ротвайлер

Recent Profile Visitors

1,834 profile views

miko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

184

Reputation

 1. И там пускат с приятели, и вино има. Виж това с палатките, не по удобни ферми, и на мен не ми харесва. Щото цените му почват от 25-30 000 долара, не заради друго
 2. Под "мен" едва ли имаш предвид абстракцията "Руският народ" ( То Съветският е по точно за ония години, ма нейсе ). По скоро трябва да се разбира бившите КПСС и днешните им наследници-новобогаташи. Ми то, така погледнато, те па са си заедно с наште, у прогнилия, да си арчат парите
 3. miko

  ЗАЩО?

  http://vbox7.com/play:ea9f4b9b
 4. Тука има проста физика. При магнумите има усилен заряд, но и снаряда е по тежък обикновено. При запазванети на почти еднакви скорости за сачмите, няма да има съществена разлика в енергиите на магнум и х70. Виж за монолитния снаряд, бренекето, не е така. Магнум куршумите за гладко като правило носят повече енергия.
 5. Ако искаш съвет, ела по време на изложението и обиколи всички познати ти ловни магазини. И ги врънкай за отстъпки, ако харесаш нещо, зарад изложението.
 6. От години ползвам каишка Килтикс, сменям я 2 пъти годишно и съм доволен. Бълхи никога, кърлежи - 1-2 единични случая. В началото я ползвах заедно с пипети, но сега самостоятелно. ПП За първоначалното изчистване на дома и кучето мога да препоръчам това http://www.biokill.com.hk/main.php.
 7. Далеч съм от мисълта, че и ти бъркаш ягуар и леопард, но възможно ли е да дадеш източници за тоя, безспорен според теб, факт, че да станат колцината знаещи тук повече.
 8. А бе то и Джордж Уошингтън е бил Георг Вашингтон, ние па го знаем кат Джордж Вашингтон, ма се за един иде реч
 9. Така си ги говориш нещата, а черния хайвер отде?
 10. Затва е добре да се ползва за изолация каменна вата. Много по-добра паропропускливост от фибран и прочие. Както и шумо такава. И тия клапички на дограмата, и те вършат работа. Разликата с друга изолация и без клапи,особено за спалня, е огромна.
 11. Така е, ма като си се набутал за парно + газов котел, кат си им дал и ена шапка пари за проектиране и присъединяване, викаш "оро като оро" и стискаш зъби
 12. Като вида куче със строг нашийник, особено пък работна порода, и ми иде... Тва куче, с не много усилия и търпение, може да го научите да го разхождате без повод, с ръце в джобовете. А не с тия тъпизми.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.