Jump to content

vve

Ловец
 • Posts

  2,051
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

vve last won the day on October 29 2012

vve had the most liked content!

About vve

 • Birthday 05/31/1973

Допълнителна информация

 • Име
  Енев
 • Оръжие
  гладкоцевно и нарезно
 • Град
  Плевен
 • ЛРД
  Славяново

Recent Profile Visitors

3,159 profile views

vve's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

839

Reputation

 1. Ми човека си е написал две от имената-Христо Меджедиев,не вярвам да ги е измислил.Иначе по-големи глупости не бях чел!Сърби го нещо и трябва някой да го "почеше"! П.П.Може ли някой да ми обясни защо в 99% от дружинките с традиционно добра слука има дразги между колеги?
 2. Тя Ловешка област е доста обширна ,след Плевенска,така,че няма нужда от редактиране!Животни доста има и то благодарение на хората от местните ловни дружинки,които се грижат истински за тях! П.П.Имах удоволствието почти довчера да наблюдавам всичко това на живо!Уникална красота! Туш!
 3. Ако е откраднат по поръчка и то за да се ползва за резервни части просто забрави да го намериш,колега!Иначе тази рядка машина няма как да не остане незабелязана някъде.Желая ти успех в издирването!
 4. Другарю Генов,Росене втората част от поста ми,с която не си съгласен е базирана на 100% факти,колкото и да не си съгласен,но това мога да ти обясня в личен разговор.А относно информираността на МВР...Всички,дори и децата ми вече знаят,че тази "информираност" се използва за всичко друго,но не и по предназначение,за защита правата на гражданите и тнт,както беше написано там!Тук обаче,вече става дума за политика и най-вероятно ще се скараме с някой,така,че всеки може сам да си прави изводите!Нашата полиция действа на принципа на "обърнатата къручка"...Тогава пътища много,а не трябва да е така!
 5. В България удостоверение от "психото" се получава чисто фиктивно и това е факт неуспорим,пък и доста смешен и става по следния начин: 1.Влизаш в "психото" 2.Казваш "Добър ден!" на сърдитата и недоеВана баба зад гишето,явно измъчвана и от хемороиди,поради дългото бездействие в очакване на поредния презаверяващ! 3.Уведомява те колко ще струва,след което ти подава химикал и бланка,на която ти самия трябва да потвърдиш,че нямаш психични проблеми 4.Прибират ти едни не помня колко левчето бяха,къде 14 ми се "мержелее" нещо,ама не съм сигурен и си готов! П.П.Генералният проблем по въпроса е...липсата на контрол в системата на органите отговорни за това и липсата на правила!Той не ходи на лов и не плаща необходимите такси,но притежава ловно оръжие?!Частните фирми инвестират една камара пари в софтуерни продукти,за да са достатъчно информирани и да може да вземат правилните решения,а една Държава не може да си го позволи!Ужас!Никакъв контрол и отчетност що касае оръжието!
 6. Влизам аз тука да попрочета нещо с цел да се разтоваря,а какво стана?!Чета само натоварващи нежната ми психика писания. Ми да взема да ви драсна и аз някой ред в кошчето.Маноле,друже словата които си изписал по-горе по-скоро приличат на разпра между момиченца за кукли и парцалки !Изключително грозна картинка!Видно е ,че нещо те тормози отвътре,относно изгонването ти от оня форум.Същото се отнася и до приятеля ти "порнограф" от Асеновград!И в заключение само трябва да се отбележи едно важно нещо,че хората с които се заяждаш неспирно са видели толкова лов,колкото ти няма да видиш и 500 години да живееш!Жив и здрав бъди и наслука! П.П.Към Росен и Жоро-Приемете най-искрените ми извинения за по-горе написаното,но аз съм човек,който вярва все още в мъжката чест и достойнство!
 7. Верно ли?Ужас!!!ПрУстаци...Сестро бегай в БГ мама!!!
 8. Това ми прилича на нещо мое,но много по-изпипано!
 9. Може би заради това:На билета пише-Министерство на земеделието и храните , Изпълнителна агенция по горите ,а на удостоверението- Министерство на земеделието и горите и Национално управление по горите!
 10. Ножове имаше Едното Ванка в чието оправяне участвах,направо беше "заклано"...Явно си го стрелял малко след като те е подминало в плешката и косо напред беше скъсан хранопровода,щото като го освободих и опитах да дръпна назад се скъса и замалко да си седна на задника. Другото и то беше ударено както трябва!!! ПС:УмрЕх от смЕх,след като един колега попита-Абе кой беше тоя дето го сгазиха прасетата на ливадата и стреля много и ни едно не падна? Цели тринаЯсе пъти!
 11. А,честито и от мене!!! Ловуващите в Микре,цветя и бонбони не пием! Добре,че беше ти,щото колегата с Калашника преди тебе ни "сра у раниците"! Наслука и следващия път!!!
 12. Другарю Крумов,колкото и да "залягаш" зад прасето нема да стане по-голямо от 60-70 кила Честито за слуката!
 13. Казвам се Върбан Васков Енев,от град Плевен,член на ЛРД гр. Славяново-Плевенско.Мисля,че е крайно време някое от 60 000 ченгета в тази държава да прочете това и да го вземе на сериозно,а не като жалбата в Прокуратурата,която имаше ефект точно няколко дни и дотам...Наколко конфискувани машинки за рязане на дърва,няколко акта,които никога няма да бъдат платени и пълно РПУ с дърва,които да подсигурят отоплението на Народната Милиция за поредния зимен период!!!Спрете незаконната циганска сеч в горите на територията на гр.Славяново,защото и малкото гора,която съществуваше заприлича на лунен пейзаж!Спомнете си в какво сте се клели и какви са задълженията ви по Конституция като държавен орган!Ако не знаете ,мисля,че трябва да ви информирам,че дървата се режат с цел продажба,а не за лично ползване(от зор),сиреч с комерсиална цел!Трябва ли да чакате да бъде отрязано и последното дърво,за да вземете някакви мерки?Отвратен съм...ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ ПРИРОДАТА!
 14. Ебати нещастниците-мръвкари.-Това го разбирам!И по-скоро бих го нарекъл ловна страст и адреналин! Има си законови разпоредби които в случая ще бъдат спазени пък времето ще покаже кои крив, кои прав.-Това ми е непонятно.Какво точно предвиждат законовите разпоредби за такъв случай-ударено куче от рикушет при законен лов на дива свиня?Малко като заплаха ми звучи,което ми е още по-непонятно!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.