Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

vve

Ловец
 • Мнения

  2051
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  9

Относно vve

 • Ранг
  Трубач
 • Рожден ден 31.05.1973

Допълнителна информация

 • Име
  Енев
 • Оръжие
  гладкоцевно и нарезно
 • Град
  Плевен
 • ЛРД
  Славяново

Последни посетители

2889 профилни разглеждания
 1. Ми човека си е написал две от имената-Христо Меджедиев,не вярвам да ги е измислил.Иначе по-големи глупости не бях чел!Сърби го нещо и трябва някой да го "почеше"! П.П.Може ли някой да ми обясни защо в 99% от дружинките с традиционно добра слука има дразги между колеги?
 2. Тя Ловешка област е доста обширна ,след Плевенска,така,че няма нужда от редактиране!Животни доста има и то благодарение на хората от местните ловни дружинки,които се грижат истински за тях! П.П.Имах удоволствието почти довчера да наблюдавам всичко това на живо!Уникална красота! Туш!
 3. Ако е откраднат по поръчка и то за да се ползва за резервни части просто забрави да го намериш,колега!Иначе тази рядка машина няма как да не остане незабелязана някъде.Желая ти успех в издирването!
 4. Другарю Генов,Росене втората част от поста ми,с която не си съгласен е базирана на 100% факти,колкото и да не си съгласен,но това мога да ти обясня в личен разговор.А относно информираността на МВР...Всички,дори и децата ми вече знаят,че тази "информираност" се използва за всичко друго,но не и по предназначение,за защита правата на гражданите и тнт,както беше написано там!Тук обаче,вече става дума за политика и най-вероятно ще се скараме с някой,така,че всеки може сам да си прави изводите!Нашата полиция действа на принципа на "обърнатата къручка"...Тогава пътища много,а не трябва да е така!
 5. В България удостоверение от "психото" се получава чисто фиктивно и това е факт неуспорим,пък и доста смешен и става по следния начин: 1.Влизаш в "психото" 2.Казваш "Добър ден!" на сърдитата и недоеВана баба зад гишето,явно измъчвана и от хемороиди,поради дългото бездействие в очакване на поредния презаверяващ! 3.Уведомява те колко ще струва,след което ти подава химикал и бланка,на която ти самия трябва да потвърдиш,че нямаш психични проблеми 4.Прибират ти едни не помня колко левчето бяха,къде 14 ми се "мержелее" нещо,ама не съм сигурен и си готов! П.П.Генералният проблем по въпроса е...липсата на контрол в системата на органите отговорни за това и липсата на правила!Той не ходи на лов и не плаща необходимите такси,но притежава ловно оръжие?!Частните фирми инвестират една камара пари в софтуерни продукти,за да са достатъчно информирани и да може да вземат правилните решения,а една Държава не може да си го позволи!Ужас!Никакъв контрол и отчетност що касае оръжието!
 6. Влизам аз тука да попрочета нещо с цел да се разтоваря,а какво стана?!Чета само натоварващи нежната ми психика писания. Ми да взема да ви драсна и аз някой ред в кошчето.Маноле,друже словата които си изписал по-горе по-скоро приличат на разпра между момиченца за кукли и парцалки !Изключително грозна картинка!Видно е ,че нещо те тормози отвътре,относно изгонването ти от оня форум.Същото се отнася и до приятеля ти "порнограф" от Асеновград!И в заключение само трябва да се отбележи едно важно нещо,че хората с които се заяждаш неспирно са видели толкова лов,колкото ти няма да видиш и 500 години да живееш!Жив и здрав бъди и наслука! П.П.Към Росен и Жоро-Приемете най-искрените ми извинения за по-горе написаното,но аз съм човек,който вярва все още в мъжката чест и достойнство!
 7. Верно ли?Ужас!!!ПрУстаци...Сестро бегай в БГ мама!!!
 8. Това ми прилича на нещо мое,но много по-изпипано!
 9. Може би заради това:На билета пише-Министерство на земеделието и храните , Изпълнителна агенция по горите ,а на удостоверението- Министерство на земеделието и горите и Национално управление по горите!
 10. Ножове имаше Едното Ванка в чието оправяне участвах,направо беше "заклано"...Явно си го стрелял малко след като те е подминало в плешката и косо напред беше скъсан хранопровода,щото като го освободих и опитах да дръпна назад се скъса и замалко да си седна на задника. Другото и то беше ударено както трябва!!! ПС:УмрЕх от смЕх,след като един колега попита-Абе кой беше тоя дето го сгазиха прасетата на ливадата и стреля много и ни едно не падна? Цели тринаЯсе пъти!
 11. А,честито и от мене!!! Ловуващите в Микре,цветя и бонбони не пием! Добре,че беше ти,щото колегата с Калашника преди тебе ни "сра у раниците"! Наслука и следващия път!!!
 12. Другарю Крумов,колкото и да "залягаш" зад прасето нема да стане по-голямо от 60-70 кила Честито за слуката!
 13. Казвам се Върбан Васков Енев,от град Плевен,член на ЛРД гр. Славяново-Плевенско.Мисля,че е крайно време някое от 60 000 ченгета в тази държава да прочете това и да го вземе на сериозно,а не като жалбата в Прокуратурата,която имаше ефект точно няколко дни и дотам...Наколко конфискувани машинки за рязане на дърва,няколко акта,които никога няма да бъдат платени и пълно РПУ с дърва,които да подсигурят отоплението на Народната Милиция за поредния зимен период!!!Спрете незаконната циганска сеч в горите на територията на гр.Славяново,защото и малкото гора,която съществуваше заприлича на лунен пейзаж!Спомнете си в какво сте се клели и какви са задълженията ви по Конституция като държавен орган!Ако не знаете ,мисля,че трябва да ви информирам,че дървата се режат с цел продажба,а не за лично ползване(от зор),сиреч с комерсиална цел!Трябва ли да чакате да бъде отрязано и последното дърво,за да вземете някакви мерки?Отвратен съм...ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ ПРИРОДАТА!
 14. Ебати нещастниците-мръвкари.-Това го разбирам!И по-скоро бих го нарекъл ловна страст и адреналин! Има си законови разпоредби които в случая ще бъдат спазени пък времето ще покаже кои крив, кои прав.-Това ми е непонятно.Какво точно предвиждат законовите разпоредби за такъв случай-ударено куче от рикушет при законен лов на дива свиня?Малко като заплаха ми звучи,което ми е още по-непонятно!
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.