Jump to content

miros

Ловец
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

About miros

 • Birthday 06/12/1971

Допълнителна информация

 • Име
  Станимир Стоянов - Миро
 • Оръжие
  Stoeger Model 2000; Биатлон-6; Savage Hog Huter .308WIN
 • Куче
  дратхаар
 • МПС
  Kia Sportage
 • Град
  Хасково
 • ЛРД
  Хасково
 • Skype
  miiros
 1. А само карабината?
 2. Темата нали е за свраките та ...от днес са с още една по-малко
 3. Стандартна въздухарка или перфектно тунингована сравняваме с флоберката. Защото както спомена колегата малко по-нагоре и Жигула скъсва Мерцедес, ама не и ако не е пипната. Така поне мисля аз де ама ако съм в заблуда ще ме поправите и ще извините некомпетентноста ми.
 4. Aми "колега" patraman влезнал си точно на място на което точно такива хора обменят опит и дават достатъчно доказателства за това, че се справят не зле с лова на хищници. Не смяташ ли, че ако бележките се даваха по-лесно, тия които и без друго бракониерстват било с бележка било без такава щяха да се замислят много повече дали да излязат при условие, че незнаят кой и къде дебне тази вечер. И дали пък ей такива като теб са против даването на бележки за да можете да си бракониерствате наволя необезпокоявани. По-лошото е когато бележките си ги раздават само по шуро-баджанашки, а на ентусиастите о
 5. Колко пъти, колко пъти, един ли сто ли .... ама за съжаление няма. Като си купувах Би-то от там нямаше и от тогава няколко пъти се обаждам ама ... има ни в предвид човека ако получи, но за сега няма.
 6. И аз от близо година търся пълнител за Биатлонката ама без резултат
 7. Колеги я кажете къде има C.C.I куик шок, че при нас няма, а при толкова хубави отзиви как да не му се прииска на човек да ги изпробва.
 8. ето това би трябвало да представлява според чичко Гугъл:
 9. Ами нека тези които така яростно защитават бездомните кучета коментират новините тази вечер от 19 по БТВ. Поредния случай на нахапано дете от куче и за съжаление с фатален край за детето! Така, че...коментара е излишен!
 10. Като гледам къде е волана и огледалото за обратно виждане, стойката за пушката си е баш на тавана над главата на шофьора
 11. Има и в Хасково, но на какви пари бяха не помня.
 12. Лошото е че до колкото знам затвориха фазанарията в Хасково.
 13. А къде може да се намери жив дивеч? Не в промишлени количества разбира се.
 14. Ами след като са взели отношение тогава, значи са казали какво мислят за оръжието си. Или трябва пак да се повтарят? Както казах тогава казвам и сега, аз съм доволен от пушката си. Стрелям си с нея и патрони собствено производство и не съм имал ядове. Дивеч си пада в достатъчно количество. Вярно е че не стреля с патрони с по-малък грамаж, но това не ми пречи. Проблема който има колегата с полуавтомата си вероятно изисква намесата на оръжейник, а аз (предполагам и повечето тук) не съм такъв. А и колегата отправя въпроса си към хора които са се сблъсквали с подобен проблем. Не мисля, че му се
 15. Правилно колега, отличен 6 Наистина за база е ползвана виетнамка
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.