Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

miros

Ловец
 • Мнения

  70
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно miros

 • Рожден ден 12.06.1971

Допълнителна информация

 • Име
  Станимир Стоянов - Миро
 • Оръжие
  Stoeger Model 2000; Биатлон-6; Savage Hog Huter .308WIN
 • Куче
  дратхаар
 • МПС
  Kia Sportage
 • Град
  Хасково
 • ЛРД
  Хасково
 • Skype
  miiros
 1. miros

  Tikka T3 308 WIN

  А само карабината?
 2. miros

  Кой има право да стреля по свраки?

  Темата нали е за свраките та ...от днес са с още една по-малко
 3. Стандартна въздухарка или перфектно тунингована сравняваме с флоберката. Защото както спомена колегата малко по-нагоре и Жигула скъсва Мерцедес, ама не и ако не е пипната. Така поне мисля аз де ама ако съм в заблуда ще ме поправите и ще извините некомпетентноста ми.
 4. Aми "колега" patraman влезнал си точно на място на което точно такива хора обменят опит и дават достатъчно доказателства за това, че се справят не зле с лова на хищници. Не смяташ ли, че ако бележките се даваха по-лесно, тия които и без друго бракониерстват било с бележка било без такава щяха да се замислят много повече дали да излязат при условие, че незнаят кой и къде дебне тази вечер. И дали пък ей такива като теб са против даването на бележки за да можете да си бракониерствате наволя необезпокоявани. По-лошото е когато бележките си ги раздават само по шуро-баджанашки, а на ентусиастите отказват "защото от ловното не давали бележки, а и тоя лов тука не може да е успешен" Ама иначе по време на лов се оплакват как им излизали по 3-4 лисици или чакали и затова нямало вече дивеч.
 5. miros

  Флоберки

  Колко пъти, колко пъти, един ли сто ли .... ама за съжаление няма. Като си купувах Би-то от там нямаше и от тогава няколко пъти се обаждам ама ... има ни в предвид човека ако получи, но за сега няма.
 6. miros

  Флоберки

  И аз от близо година търся пълнител за Биатлонката ама без резултат
 7. miros

  Лов на хищници с 22 Lr.

  Колеги я кажете къде има C.C.I куик шок, че при нас няма, а при толкова хубави отзиви как да не му се прииска на човек да ги изпробва.
 8. miros

  Вижте какво намерих !

  ето това би трябвало да представлява според чичко Гугъл:
 9. Ами нека тези които така яростно защитават бездомните кучета коментират новините тази вечер от 19 по БТВ. Поредния случай на нахапано дете от куче и за съжаление с фатален край за детето! Така, че...коментара е излишен!
 10. Като гледам къде е волана и огледалото за обратно виждане, стойката за пушката си е баш на тавана над главата на шофьора
 11. miros

  капси Уинчестър

  Има и в Хасково, но на какви пари бяха не помня.
 12. Лошото е че до колкото знам затвориха фазанарията в Хасково.
 13. А къде може да се намери жив дивеч? Не в промишлени количества разбира се.
 14. Ами след като са взели отношение тогава, значи са казали какво мислят за оръжието си. Или трябва пак да се повтарят? Както казах тогава казвам и сега, аз съм доволен от пушката си. Стрелям си с нея и патрони собствено производство и не съм имал ядове. Дивеч си пада в достатъчно количество. Вярно е че не стреля с патрони с по-малък грамаж, но това не ми пречи. Проблема който има колегата с полуавтомата си вероятно изисква намесата на оръжейник, а аз (предполагам и повечето тук) не съм такъв. А и колегата отправя въпроса си към хора които са се сблъсквали с подобен проблем. Не мисля, че му се помага много със сърказъм и язвителни забележки относно избора му на ловно оръжие. А и както споменаха РЕМ и BigHunter и други марки и модели пушки създават проблеми. Без лоши чувства и наслука на всички, но като не помагаме поне и да не пречим
 15. Правилно колега, отличен 6 Наистина за база е ползвана виетнамка
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.