Jump to content

papirion

Ловец
  • Posts

    543
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

papirion last won the day on August 15 2011

papirion had the most liked content!

Допълнителна информация

  • Име
    Даниел
  • Оръжие
    имам
  • Куче
    нямам
  • МПС
    имам
  • Град
    София

Recent Profile Visitors

2,943 profile views

papirion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

342

Reputation

  1. Това е много добре,че миналата година беше много ялова. Сега само и студа и мъглата да дойдат и не могат да ме мръднат ти знаеш от къде
  2. Колега и аз пътувам , ама преди лов се подготвям и не са налага да търся магазини !!!!
  3. Принципно фасадната вата е най-доброто решение за топло изолация на фасада, но обемната плътност е 120 кг на кубик.А фибарна няма никаква паропропускливост.Аз принципно на вилата съм с 10 см фибран и дървена дограма с двоен стъклопакет и честно да ви кажа, когато отида зимата, първата вечер е по хладно, но от втория ден съм по тениска и къси панталони.Отоплявам се на камина с водна риза.И както са писали колегите по горе много е важна и покривната изолация при мен е 20 см вата 11 кг. на кубик.Другото което съм направил понеже къщата е на един етаж съм положил в пода на всякъде в замазката 4 см фибран и практически съм ограничил от всякъде възможността да ми избяга топлото.
  4. Сиамски близнаци отишли на доктор: - Докторе, имаме проблем! - оплакал се единият. - Какъв? - попитал докторът. - Брат ми е гей - отговорил близнакът. - Е, това не е болест, какъв е проблема? - Имаме един гъз!
  5. На един мъж спрял да му става. Жена му се вкиснала много от този факт. Пил виагра, мазал се с к’вото се сетиш… Накрая попаднал на един доктор, който му дал шест хапчета и му казал да ги пие точно по едно на месец. Мъжът обаче си казал наум: „Абе, ще ти чакам аз толкова време… Заеби!”. Вечерта ги изпил наведнъж всичките и оная му работа станала Ч-У-Г-У-Н. И като почнал жена си – отпред-отзад, съседката, тези от входа и накрая целия блок. И нямало значение момиче-момче. След три дни отишъл унил при доктора с обяснението, че само му се „плющи” и така също не се живее. Докторът се ядосал, защото лекарството било експериментално и нямало инструкция при предозировка. И все пак му казал, че логически, ако прекара ток през мъдурите си, може и да прекъсне чугунената си ерекция. Мъжът се прибрал веднага у тях. Било събота. Слязъл при колата си пред входа, а всички от блока излезли на балконите да гледат притеснено какво ще стане. Човекът си свалил гащите, извадил две жици от акумулатора и точно тогава от един етаж се чул истеричен вик: - Бегайтеее, тоя презарежда!!
  6. Не ти прави чест да засягаш хората в личният им живот.И да правиш изказвания, за това в обществен форум.
  7. Нервите не са добър съветник, повярвай ми.По някога е по добре да замълчиш и да оставиш хората да се развиват.Не разбираш ли, че това всичкото е провокация, от която некви хора си мислят, че извличат дивиденти.
  8. А бе заключете тази тема и не се поддавайте на провокации.Или по добре преспете и не пишете повече.
  9. Изпитват полицай: - Какво е определението за “измама”? - Ъ-ъ-ъ-ъ… - Дай пример за документ за самоличност? - Ъ-ъ-ъ-ъ… - Изреди няколко областни града? - Ъ-ъ-ъ-ъ… - Добре де, кажи нещо! Коя е първата буква в думата “ъгъл”? - Ами-и-и-и…
  10. Димчо нещо щеше да ми се обаждаш...още чакам на полу съединител.
  11. Е за това говоря, защо продължаваш да дразниш останалите потребители?По-добре наистина заключи тази тема, ако не ти останалите администратори да проявят благоразумие и да заключат темата поне временно.
  12. Млад габровец започнал работа и след месец носи вкъщи първата си заплата - 500лв. След месец носи вече 499, а след още един 498. Тогава баща му го извикал на сериозен разговор: - Хайде, признай си, що за мръсница е тази, за която харчиш пари?
  13. А бе хора, на когото не му харесва тая тема да не я чете.Като чета тези тема преживявам някакво дежавю, потребители срещу администратор.Може би "грешката" на Росен Генов е , че публикува суров материала , който е бил заснет, но едва ли това е проблема.Нима по време на реален лов в дружините ви не се случват подобни или по гадни ситуации.Нима според вас няма ловни дни, в които падат повече убити животни от показаните в този клип.Това не е ли същото..... или като не е в ДГС е друго?И да не си помислите, че защитавам някой, ще кажа, че на Росен, когото не познавам му е много остър езика, и това кара част от потребителите да негодуват.И най-накрая всеки има право да си прави бизнеса както пожелае и да си харчи парите, за каквото прецени.Така, че коментари от сорта на кой колко му е дълбок джоба, са малко не на място.В лова би трябвало всички да сме равни, независимо от социалният си статус.Наслука на всички колеги тази седмица независимо дали ще ловуват в ДГС или в ловните си райони.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.