Jump to content

d_niki

Ловец
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Mitko
 • Оръжие
  ИЖ-27
 • Куче
  не
 • МПС
  УАЗ
 • Град
  София
 • ЛРД
  Карлово
 • Skype
  не

d_niki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

46

Reputation

 1. Мръвкари! Ходи обяснявай сега на зелените, че тия петимата не са от съвестните милеещи за дивеча ловци! Тове е "BG" !
 2. Със сигурност много ти се иска! То и на мене ми се иска, ама няма! За прасчовци - на есен с песен.
 3. Честита нова 2015 година! Живот, здраве, любов и мнооого слука! Наздраве !!!
 4. Честита нова 2015 година! Живот, здраве, любов и мнооого пари! Спорен труд в името на България! Наслука!
 5. Браво Жорка, браво Саше! Брежанци - курбанче да ви спретнат. Да сте живи и здрави и наслука!
 6. Здравейте колеги ! Тази вечер се получи класическа варда въпреки пълнолунието! Млад мъжкар тръна да захожда с цел да подветри дразнителя ,но го заковах с изстрел във врата от 150 м. Kopaв си братле, много ти се кефя! Хем се радвам, че ги млатиш, хем се чудя от къде излизат толкова много? Че то, ако не си ти там да ги редуцираш, ша земат да ви ръфат по крачолите бе! Да си жив и здрав и на слука!
 7. Страшен е! Направо УБАВЕЦ! Успех в отглеждането!
 8. Всичко е добре тогава когато свършва добре. Само че голямата слука през последните дни май ни главозамая. Стремежа да се отстреля живинка на всяка цена, тенденциозно и страшно се превръща в убийство на ловци. Многото торби с пайове и пълните ремаркета с прасета няма да ни върнат загиналите с вина или без вина колеги. Сигурен съм, че ако всеки от нас преосмисли и анализира поведението си по време на излетите си от последните години, и ако анализа е пряко свързан с понятието "организиран лов", проблеми няма да има. Със или без торбичка, всички живи и здрави да се завръщаме от лов при семействата си. Това е моето пожелание към всички вас за новата година. На слука!!!!
 9. Виждали сме вълци ама чак такъв??????????? Страшна работа! Браво, отървали сте много животинки и добитък от гибел. Да е жив и здрав майстора.
 10. Щом животинката е решила да мре от твоята пушка, случайни работи няма. Това се нарича слука. Дай боже всекиму а на тебе още по-големи!
 11. При нас всички пусии си имат имена!!! И освен това задължително са маркирани! Само че познайте с какво? Естествено (не се сещам защо ли) с пластмасови бутилки, консерви, огнища, стъкларии и ..... Това си е наше и не ни дразни, само че до кога???? Тези места са до толкова разработени, че не знам дали животинките не са си ги трайно маркирали като и ние между впрочем. На слука на всички, който обичат гората!
 12. То това с много дивеч, всеки го може. За многото лов и мерака сьм сьгласен. Беспорно е обаче, че ако няма кой да ти покаже, само с четене и много ходене е загуба на време. Да са живи и здрави тези, който могат и с желание и авторитет показват, че да има от кого да се учат тези който имат мерак.
 13. Да бе, цели двайсе! Кой ли го е теглил? Ама кефа верно си е голям. А юнакът си го бива, даже и в стрелбата. Пожелавам на слука на всички и много снимков материал за такива като нас!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.