Jump to content

saso_87

Ловец
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Александър Ночев
 • Оръжие
  Stoeger и др.
 • Куче
  две гончета
 1. Направо не знам какво ще му се случи утре, ако го намеря, но със сигурност този човек повече няма да ходи на лов! Преди малко даже звъннах на един приятел за това и той ми каза че утре ще го оправиме, а след това ми звъняха много хора и продължават да ми звънят да идват утре с мен да обърнеме кватала докато не ги намериме! Даже в момента бих тръгнал да ги търся направо съм като луд в момента и не ме здържа на едно място, но ще издържа до утре, а това със съда е почти невъзможно, защотото това наистина е БЪЛГАРИЯ!
 2. Миналата година по Коледа ми откраднаха кучетата и след много мъки и телефонни позвънявания на хора почти из цяла България не можах да си ги намеря! Не съм спал 1 месец от както ми ги откраднаха! Дори и в сайта пуснах обява, но пак нищо! Но вече знам кой ги е откраднал и къде горе долу живее преди малко ми звъннаха да ми кажат, че човека живее тук в един квартал на София(няма да го кажа за сега квартала), но и най-лошото е че и аз живея в София и супер много си обичам кучетата и съм си го отгледал от малки и наистина се чудя какво ще стане утре като отида и си ги намеря! ще преобърна въпросния
 3. около Коледа двете ми ловни кучета(гончета на по 3 години братя) не се върнаха от гонка и според други хора са откраднати! става дума за село Каменица община Мирково намира се в Средна гора! обърнахме целият район и нито следна нито нищо! само до Ихтиман не стигнахме! ако някой има информация тел. 0898 733 117 и 0883 555 117 Сашо!!! ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ! до сега не бях пускал обява защото не можех да намеря снимките на кучетата ми! Благодаря предварително
 4. значи изтрела беше от 2 до 3 метра човека беше пред мене и тръгна да му пада пушката на зад и като я хвана натисна спусъка и добре че беше при ходилото, а патрона беше Rottiveil! не знам но съм благодарен че съм жив и че най-доброто е че намам счупена кост или нещо такова! просто ужасен късмет имах!
 5. еми доста добре ме удариха сачмите - 8! от тях една беше минала през крака, една ми беше счупила нокътя на палеца и другите 6 вътре в крака бяха та после 5 часа опрация да ми ги махнат и после още 10 дена в болница на системи! честно да ти кажа ме простреляха преди 1 месец и сега на 6 съм на лов нищо че още не съм се оправил напълно и си куцам, но няма значение защото много ми се ходи на лов! даже всичките ми приятели ми казаха че съм луд че искам да ходя пак на лов, нищо че съм още само на 19 години!
 6. първо Честита Нова Година на всички! искам да попитам някой от вас знае ли някакъв хубав крем който премахва белези? защото през декември месец ме простреляха в крака при ходилото с 13/0 и имах доста шевове и сега искам да се мажа с нещо щото не искам да ми останат белези!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.