Jump to content

Asen_Nikolov

Ловец
 • Posts

  1,279
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

Everything posted by Asen_Nikolov

 1. Линия: Блонди х Рамбо /Ивайловград/ х Маджар /с.Черничево/
 2. Последният си жизнен път, извървя Мая! Там в гората, оставяики сърце и душа в неравни битки с нерезите, угасна едно голямо сърце! Сърце на голям боец, носил толкова радост и гордост, както на стопаните си, така и на всеки имал щастието, да ловува с това невероятно куче! Ти ще останеш завинаги в нашите сърца, защото няма да забравим никога, онзи вулкан в очите ти! Знам, че където и да си, на нерезите няма да им е лесно...frown emoticon Почивай в мир и ловувай на воля!
 3. Рашайков, не желая диалог с теб! Казах ти, какво мисля за теб, ти каза също.. Въпроса ми е отнесен към Доктора, а не към теб! Много ми се иска това да е последния път в които цитираш мое мнение! В замяна аз ще направя същото..
 4. Докторе, какво налага тази дискусия? Чета в сайта на БРФК, новите правила за допускане на кучета в разплод.. Та нали мнозинството членове на НКБГ, точко към това се стремяхте и го гласувахте на ОС! А именно, затегнат контрол и по строго сито за допускане в разплод. Аз разбирам от написаното в сайта на БРФК, че точно това се е случило!
 5. Учудваме, че "този" пес ги дава "аборигени", а ти беше един от привържениците, които подкрепяш безумното решение, взето на ОС.. Надявам се да не се засегнеш, нямам нищо лично към теб, но очаквах да сте по принципни!
 6. Хмм...Чак не мога да повярвам! Ачо, ще вадиш ли родословия?
 7. Мерси! То всяко куче има екстериорни забележки..
 8. Жив е. Тои е младо куче, мисля, че няма 2 год. Майка му е вадена от Старото куче на Васил Бързака и кучка, която върви по кучетата на бай Ангел от с. Рельово/самоковско/ Баща му е жълт и е син на старото му куче, което е на клипа. Старото му куче мисля, че е полу брат на Пламен Банков на кучката. Пламене, кажи дали е така или бъркам някъде?
 9. И аз да покажа едно бараче на 7 мес. Надявам се големите "Корифей" в породата, да не ми се карат много... Снимките са поздрав за Иво и Емо!
 10. Един от така наречените "аборигени" с много добра морфология и отлична физика... Директен наследник на Маджар, на Светльо от с. Черничево!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.