Jump to content

perata

Ловец
 • Posts

  466
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  kolev
 • Оръжие
  ИЖ-54
 • Куче
  kurchaar
 • Град
  GB

Recent Profile Visitors

2,178 profile views

perata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputation

 1. Колега става въпрос за НДК, но от програмата му никъде не личи, че ще има.
 2. Ако си от София и кучето ти отговаря на стандарта на породата, можеш още утре или вдруги ден,да си извадиш сертификат за породност.Отиваш в зала Христо Ботев и питаш.
 3. Колкото яребици има, толкова!Важното е да се види стилът на кучето, желанието му за работа, пък ако има дивеч и красивата марка.Много ми се идва, ма нямам подготвено куче.Пожелавам на всички късмет и здраве на тях и техните любимци.
 4. Ванка нещо не ги отваря бре!
 5. Ако някога сменявам на мойта дървенията, искам да изглежда точно така!Добре че не я счупи, щото това всеки го може, но такава изработка да направи сигурно се броят на пръсти майсторите в България.Честито!
 6. Извинявай, ако някъде си споменал, но не съм видял на каква възраст е?А за наградки, ползвал ли си малки кубчета кашкавал?
 7. Браво! Щом ти апортира не се притеснявай, с повече лов ще стане перфектна.Не и се ядосвай, нещата стават постепенно, когато ти иде да я набиеш я погали, извеждай я колкото се може по-често и не забравяй наградките!
 8. Браво на Аквата, време беше да се представи в цялата си светлина!
 9. Е добре,добре запасяваме се с търпение и дано болните с температура намалеят!
 10. Сигурен бях, че няма да го направиш точно ти и точно с 54ката,затова и не те разубеждавах.Отговорен човек си и даже си мислех, че е провокативна тема.Но както и да е, сега и на мен ми е кеф!Като стане готова, пусни я да оплакнем окото.Поздрави!
 11. Извинявам се но не знам как става.Трябва да се натисне отстрани мултимедия и после видео!
 12. Много изостана тая тема и то незаслужено. http://www.hundezwinger.de/multimedia/vide...56-0-5256-0.htm
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.