Jump to content

perata

Ловец
 • Posts

  466
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by perata

 1. Колега става въпрос за НДК, но от програмата му никъде не личи, че ще има.
 2. Ако си от София и кучето ти отговаря на стандарта на породата, можеш още утре или вдруги ден,да си извадиш сертификат за породност.Отиваш в зала Христо Ботев и питаш.
 3. Колкото яребици има, толкова!Важното е да се види стилът на кучето, желанието му за работа, пък ако има дивеч и красивата марка.Много ми се идва, ма нямам подготвено куче.Пожелавам на всички късмет и здраве на тях и техните любимци.
 4. Ванка нещо не ги отваря бре!
 5. Ако някога сменявам на мойта дървенията, искам да изглежда точно така!Добре че не я счупи, щото това всеки го може, но такава изработка да направи сигурно се броят на пръсти майсторите в България.Честито!
 6. Извинявай, ако някъде си споменал, но не съм видял на каква възраст е?А за наградки, ползвал ли си малки кубчета кашкавал?
 7. Браво! Щом ти апортира не се притеснявай, с повече лов ще стане перфектна.Не и се ядосвай, нещата стават постепенно, когато ти иде да я набиеш я погали, извеждай я колкото се може по-често и не забравяй наградките!
 8. Браво на Аквата, време беше да се представи в цялата си светлина!
 9. Е добре,добре запасяваме се с търпение и дано болните с температура намалеят!
 10. Сигурен бях, че няма да го направиш точно ти и точно с 54ката,затова и не те разубеждавах.Отговорен човек си и даже си мислех, че е провокативна тема.Но както и да е, сега и на мен ми е кеф!Като стане готова, пусни я да оплакнем окото.Поздрави!
 11. Извинявам се но не знам как става.Трябва да се натисне отстрани мултимедия и после видео!
 12. Много изостана тая тема и то незаслужено. http://www.hundezwinger.de/multimedia/vide...56-0-5256-0.htm
 13. Еми къде е това харесва ми?!Пише само кои го харесват,споделете тази снимка ма бутона го няма.
 14. А честито на младоженците!Дани кои са участниците?
 15. Браво пазите наследството на Джони.На колко месеца е?
 16. Пепи какво е положението с яребиците?Ще има ли клипчета!Предай лични поздрави на Антони и успех на двете крила за да литне орела!
 17. Браво Данчо, много хубаво е станало бретончето!
 18. Колега ако преведеш нещо и за 54ката, ше е супер!
 19. Oги сертифицирах си кучето за да участвам по работни състезания.Нито ще го пускам в разплод нито ще участвам на екстериорки.Интересно ми стана, как трябва да я изгоните, когато клубът ви върви добре и то вие сте го написали?!А за плюсчетата мисля, че е по добре да си позитивно настроен, отколкото да пишеш минусчета.Поздрави!
 20. Колега може да съм пристрастен, но това сравнение е много неточно.Пушка с кола или кола с ракета не е уместно да се сравнява.Още повече, че по 54ката само надписите са руски всичко друго е зауер, със съвсем леки изменения.За парите си и сега не е лоша пушка, не съм чул някой разочарован от модела, освен тия които им пасват надцевките, но това вече е въпрос на предпочитания а не характеристика на 54.Поздрави и не си ни засегнал!
 21. Aз въобще не ги дера, а ги хвърля, ма лисиците нищо не ги яде.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.