Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

mavro

Ловец
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mavro

 1. Продавам Nikko Stirling Nighteater 3-10x42mm без подсветка с корекция на паралакса в камуфлажен цвят с ринговеде за монтаж.Монтажа е за уивър база.Оптиката е на 20 изстрела ,продавам я защото я замених с друга с по голямо увеличение и подсветка. Неразличима е от нова. Оптиката е перфектна просто ми трябваше по голямо увеличение и посдветка.Цена 150 лв. намира се в Шумен в магазин Коко ,но мога да изпратя по куриер. цената не подлежи на коментар.
 2. Употребяван но запазен за оптика с диаметър на тръбата 1 инч.Цена 120лв изпращам с ЕКОНТ за сметка на купувача.Намира се в гр. Варна. Монтажа е стоманен до колкото виждам е оригинален за марката. тел. за връзка 0882977004 Мавро
 3. Тя не мяза на себе си... изобщо не си прекалил ...получило се е перфектно.
 4. Това ми влезе в касата преди 4 дни ...още не съм и чул гласът ....за съжаление във Варна няма стрелбище за карабини а не ми се виси по полетата,в събота първо ще се стреля по мишени после по хищници .Пушката е ХОВА в .223 калибър с олекотена цев 51 см. и полимерен приклад с камуфлажно покритие.
 5. Здравейте ...не знам дали точно в тази тема трябва да питам но реших че тук е най добре .В събота ще съм на първата си варда за хищници, имам една свирка но тя е много много стара и надали ще стане нещо от нея, та въпросът ми е какво да взема и от къде ...аз съм от Варна.В понеделник се сдобих с това ии събота ще да е сефтето...първо малко ще пострелям по мишени ...после ...както дойде, надявам се да имам слука.Пушката е Хова в 223 калибър Извинявам се за това че пиша тук но не видях къде другаде мога .
 6. Да не е много по евтин нито е много по достъпен но както споменах по горе ,много е подходящ за това за което ми е необходим.Малко по маломощен е от 223 като същевременно има достатъчно поразяваща сила за да може да остави животно като чакал на место.Пушката с оптиката и монтажа съм намерил на добра цена а за момента това мога да си позволя с оглед на финансовата рамка която съм си сложил.Имам определени ...как да го нарека цели и това оръжие отговаря изцяло на тях ,затова и реших да го взема.В тази тема исках да събера информацията за въпросният калибър за да може да се ползва от всички коит
 7. Това е малко познат калибър но според мен е доста удачен за хищник а и не само.Решил съм да взема карабина в този калибър заради това ,че в момента има една на доста добра цена и второ защото мисля че ще ми върши перфектна работа но все пак искам и мнение от притежателите на такова оръжие. П.С. Моля и за всякаква информация под формата на сайтове и така нататък .Благодаря предварително.
 8. Както казах и преди Remington 700 SPS го няма в този калибър за дясна ръка ,само за лява е ,всъщност няма го нито в 243 нито в 223 има го само в 22-250 Това е от проверката във ВИП.Утре като отида на място в софия ще видя какво точно има защото сайта им не е пълен ....може и да ме огрее знам ли
 9. Не няма да я ползвам за прасета но ......мога да стрелям и с 69 грейнови и с 50.После варминта на 223 калибър не е чак толкова по тежък от нормалната цев така че не е проблем.
 10. да стреля си но с 1:9 можеш да използваш и най тежките проектили които понякога си е плюс
 11. Това ми беше първото желание но го има само в калибър 22-250.Не че не е хубав но има много малко патрони за него а е и много непознат ....в 223калибър е да лява ръка в 243 пак .Ако знаеш някой да продава ......кажи .Едната я изтървах тази година в 243 калибър отиде при едно приятелче в Троян
 12. Имаше я беше 1820 лв знам но вече я няма,аз така или иначе утре съм в София ще отскоча до ВИП а за да видя и там какво има .ЧЗ например е само във Варна и ебони модела и варминта но ебонито е със стъпка 1:12 а са на една чена разликата е 60 лв мисля затова се спрях на варминта.
 13. ЧЗ е със стъпка 1:9 поне по документи.Благодаря Ви за мненията.
 14. Явно никой го няма ......аз наистина питам сериозно защото трябва да реша до края на другата седмица.Другата ми алтернатива е ИЖ в 223 калибър с оптика пилад за около 500 пари и да събирам за по добра карабина в 243 калибър TIKA Т3 VARMINT примерно .
 15. Въпросът ми е има ли някой от форума с такова оръжие и какви са му впечатленията от него. Ще използвам пушката само за хищник и мишени ...исках да е в 243 калибър но всичко което ми харесва е над 3000 лв. ЧЗ-то ново е 2000 лв и с http://www.hawkeoptics.com/hawke-nite-eye-digital-riflescopes/nite-eye-digital-4-16x50-10x-mil-dot.html тази оптика стават около 2600 ,монтаж за ЧЗ то имам. е това е пушкалото
 16. Аз предпочитам болтова едно класика второ сигурност.Вчера за първи път държах Блейзъра R 93 в ръцете си .243 ...мечта
 17. Не искам да отварям нова тема затова предварително се извинявам на колегата пуснал темата че ще я използвам.Изпита за подборен лов ни беше декември 2011 в началото на месеца и все още не са ни издали удостоверенията ,колко време могат да бавят издаването им.
 18. Ще ги разгледам отивайки в Търново и ще реша господина каза че има доста различни видове ,а и ми се стори много сърдечен така че ще видим какво ще стане
 19. Колега хвърли и един поглед на тези мисля ,че информацията няма да ти е излишна http://isd-bg.com/Ac...22R-cherven-906 http://isd-bg.com/AccuPoint-TR22-kehlibar-907 гледах ги по миналата седмица като бях в София,мисля че имаше и още модели в магазина.
 20. Какво стана бате обадихте ли се на адвоката ,нямаше как да сляза тези дни на долу към вас а и нямам скайп така ,че пиши тук да знам какво да правим ,понеже явно има и агенти ,само да ти кажа говорих с доста хора по този проблем вашия и всички казаха едни и също ,ако оставите нещата така ще загубите на 100% ако ги разрушкате на 100% ще има най малко проверки а те не могат да купят всички така ,че имаш телефоните дерзайте ние каквото можем ще помагаме.Успех.
 21. http://aleksis-optics.com/?p=245 ей тази ще е май ,че е и със скалата на СВД то .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.