Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

иван.м

Ловец
 • Мнения

  37
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно иван.м

 • Рожден ден 30.11.1969

Допълнителна информация

 • Име
  иван
 • Оръжие
  иж27, чз550,30-06
 • Куче
  чист мелезак
 • Град
  попово
 • ЛРД
  садина
 1. иван.м

  Продавам ловно куче

  Кучето е мъжко. Гони всичко и се връща. За по-вече информация на телефон 0886527387. Намира се в село Садина, Търговищко. Кучето е на приятел.
 2. Беше в далечната 1986 г Един ловец-хищничар ме взе на лов.С едно куче-професор,кръстоска от териер и араба пъдик от тия дето бягат след каруците тръгнахме по дупките.Кучето се намъкна в една бърлога,чу се лай и тупурдия и една дива котка изскочи от дупката и се спря да се ориентира.Аз обаче не бях още ориентиран и котака се скри обратно в бърлогата.Писнаха ми ушите от яд ,че неможах да стелям но старият ловец ме успокои ,че гадината не ни усети и ще излезе след малко пак.Оказа се прав и при следващото излизане успях да я застрелям.До тогава бях стрелял по свраки и соики но след този случай стъпих твърдо на ловната пътека от където няма връщане назад.
 3. иван.м

  Лов на кучета със въздушна пушка?

  Колкото бездомни кучета видях в София за 2 дни ,толкова животни не съм видял в гората за 20 години.Ходя редовно в гората ,поне по 2 пъти в седмицата.Как няма да има кучешка тения и бяс.Пред всеки магазин по 2 и във всяка градинка по 5. Кадето акат кучетата там играят и децата.При нас ги няма чак толкова.
 4. иван.м

  На варда за хищници

  Абе няма ли хора от Варна дето им се ходи на варда да ги взема за компания.Ето така се търси компания.Все пак горските имат служебни автомобили и бензин.
 5. иван.м

  Стъпни капани

  Нищо друго освен на комшията дребното кученце или котката.Капанат ти е много малък и никое уважаващо себе си диво животно няма да се завре в тия решетки.
 6. иван.м

  Лов на чакали

  Добре чи не са срещнали нашия ловен.Имаше да свириш и да чакаш да се върнат.Което го доближи и го праща във вечните ловни полета.А те са ловни и идват на истрел ,предполагам като твоите.смятай за какво става въпрос.
 7. иван.м

  разрешително за носене на оръжие

  Явно трябва да е огнестрелно,регистрирано в КОС и полицията да са си взели данъците и таксите.
 8. До каде я докарахме да се вардим от сянката си когато ходим за лесици и чекали.
 9. иван.м

  Примамка за елени

  Кадето правят захар от захарно цвекло.Горна Оряховица.Може да има и на други места.
 10. иван.м

  разрешително за носене на оръжие

  Може да ловува но с оръжие за което не се иска разрешително.Евентуално с боздуган , копие , нож или други такива.
 11. иван.м

  разрешително за носене на оръжие

  Доколкото съм запознат в разрешителното за групов лов никаде не искат номер на разрешителното за носене и съхранение на ловно оръжие.Искат номера на ловния билет и на членската карта .
 12. Мазалат с картечна цев и свясна оптика също ще ти върши работа.Патроните са евтини,цевта хромирана и са доста точни.С такава карабина един познат прави групи под 4см на 130-140м.
 13. Извинявам се че не се доуточних навреме.Имах предвид ,че повечето от нещастните случаи се случват точно по този начин-когато някой се движи тихом мълком по пусиите (дебне).Имал съм подобен случай,на лов за прасета колега се настани зад завоя на пътя без да ми си обади.Мина прасе и аз като мисля ,че съм последна пусия стрелях с бренеке.Колегата завика уплашен зад завоя ,а на мен ми се подкосиха краката.Дойде при мен и заеквайки ми обясни че бренекето ударило на метри от него.Аз също заеквайки му теглих една ....а и благодарих на всевишния за късмета.На мястото на колегата можеше да бъде и горския който ме дебне.Горските сами си решават кога и как да ни проверяват но аз имам жена и деца и не искам заради някой завеян колега или .... горски да ме тикнат в зандана.
 14. Ебати смелия горски.Тоя жена и деца няма ли.Сигурно е с 9 живота като котките.
 15. иван.м

  Лов на чакали

  Както ги настървявате на чакали едва ли ще намерят прасе тези зверове.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.