Jump to content

hefastu

Ловец
 • Posts

  49
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  United4ever
 • Оръжие
  From Russia with love.
 • Куче
  Курцхаар, Поинтер
 • МПС
  Das Auto
 • Град
  Манхатън
 • ЛРД
  Northwest Bulgaria
 • Skype
  pilivin_00

hefastu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

34

Reputation

 1. Колеги, интересува ме какви са вариантите за пренос на ловен трофей (еленови рога) от САЩ в България. Нужни ли са някакви документи и колко ще ми струва самия пренос ?
 2. Каква е причината цената да се вдигне почти двойно спрямо цената от преди 2 години ?
 3. Колеги, при нас голям смях падна в Събота Море от царевица, много движение на прасета в района... до тук добре. Първата гонка премина без вдигнато животно. Събрахме се и решихме как да проведем втората гонка. Аз трябваше да съм подвижна пусия между два дола. Пуснаха кучетата и не след дълго едно от кучетата ( стар свинар ) започна да лае доста упорито и след около 2-3 минути се извика "... Вардиииииии.... вардиии горееееее... " ... и след около 1 минута се чува от пусията.. " Кво да варда бе,то нема нищо... ". По думите на гонача прасето се е било насочило точно към този вардач... но... прасето го чува и току пред него избива на другата страна където няма пусия . И така посмяхме се с нашия колега, беше ни много яд също така но... НАСЛУКА
 4. То Всеки Ден е бая жълтичък вестник, не може да му се вярва
 5. И аз съм заложил на монолит 32 грама магнум и също така монолит 28 грама. Ще видим дали изборът ми е бил правилен НАСЛУКА
 6. Аз миналата година си взех ново оръжие и ми се наложи да ми подменят разрешителното с ново. Прословутите листове А4 . Изрязах долната част и това оставащото го ламинирах. Въпреки намаляването на размера пак е неудобно за носене, но какво да се прави. НАСЛУКА !
 7. Колеги, някой знае ли кога ще открием едрия лов тази година. Парламентарните избори са на 4 и 5 октомври, това значи, че тогава не може да се ловува.
 8. А подкалибрения монолит дали ще върви с пълен шок ?
 9. Колеги дайте съвет за качествено бренеке, с което да започна новия сезон. Ще ловувам с мп 153 12/89. Благодаря!
 10. Колеги, бихте ли ме посъветвали за добър оръжеен магазин в София. Под добър имам в предвид да има добро разнообразие на боеприпаси ( да има патрони дуплекс ) и да са на сносни цени. Благодаря !
 11. Колеги, по новините казаха за смъртен случай по време на лов от вчера. Колега е прострелян в крака и е починал в болница от кръвозагуба. Някой да е чул нещо повече ?
 12. Моля, колегите, които ползват това оръжие да кажат кои шокове използват и за какъв лов. Благодаря предварително. Поздрави, НАСЛУКА
 13. Първото ми прасе, не е голямо, но тръпката си е тръпка. Първоначално се показа една сърна, която ме гледаше около 2 минути и като извадих телефона да я снимам ме усети и избяга . Половин час след това мина една лисица която така и не ми се показа на чистото. Беше пълна тишина от никъде нищо, даже звънях баща ми да го питам до къде са стигнали гоначите. Отчаян, седейки на един пън чух изстрел на около 300 метра от мен (помислих си... лисица ). Не минаха и 2 минути и виждам как едно куче тича от далечината към мен. Да ама НЕ... колкото повече се приближаваше към мен, толкова по-голямо и черно ставаше. Изведнъж разбрах, че това е прасе... първото, което въобще ми излиза на пусия. Тичаше тръс по същата пътека, по която мина и лисицата. Започнах да се опасявам, че и то няма да излезе на чистото. Но за щастие премина през дола у започна да катери хребета успоредно на мен. Като се изравни с мен последва изстрел от около 30 метра и ..... направих сефтето Резултата от деня беше 3 броя.
 14. За бренекето гуланди на БП знам, знам.... в събота ударих първото си прасе с такъв патрон, но не с мп-то. Моето чифте много ги обича точно тия патрони. От около 30 метра бренекето влезе в предната лява плешка и излезе от другата страна, като по пътя си беше направило всичко на "сол". Трябва да ги прокарам и през автомата да видя там как ще са. Поздрави и НАСЛУКА
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.