Jump to content

iliyamimi

Ловец
 • Posts

  64
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by iliyamimi

 1. Кучетата не ти трябват колега ,достатъчно е нашето присъствие предполагам и то не само един излет ако се налага . Ние сме търпелив народ и ще ни мачкат докато не се възпротивим на тези б..........ци дето са в парламента.
 2. Нямам представа моята от какво е но определено е по малка от тази на предния венец на велосипед както е при теб и е доста по дебела някъде около 3 мм ,предполагам че е оригиналната която използват при техните веломоторчета Монтирана е на малко колело но сега и аз съм със голяма капла и нямам проблем с изхвърлянето на веригата Пробвай да изправиш венеца на ръка с почукване той определено не е закален,иначе имам познат който беше преустроил водач от тези на планинските водачи преди големия венец поради причината че се получават леки вибрации в цялото колело на ниските обороти и така веригата не е натегната а водача си я изпъва колкото е необходимо и я води в правилната насока
 3. Колега имам го същото и си го карам с кеф ,а относно фара на колелото то двигателчето си има извод за фар и свети доста прилично с крушка от 6 волта ,поддръжката му е никаква и ако го отремонтира правилния човек ще те вози доста дълго време На моето съм му сменил спиците на задната капла с по дебели че тези обикновенните ги къса много,относно маслата карай смело с каквато и да е марка масло само да е за двутактови двигатели и спазвай предписанията на производителя за разреждане,моето е карано основно със това на щил и хускварна и няма дертове вече 7-ма година
 4. колега от кой магазин купуваш миражите на тези цени
 5. Може ли името на магазина на лични да не спамим темата на колегата
 6. Колега може ли по точни размери да премериш нашубата ако я продаваш отделно. Естествено и цена за нея.
 7. Колега в темата за промяната на сроковете за водоплаващ има подписка и там също има срокове за дивите свине,можеш да прочетеш .
 8. Колега дали можеш да публикуваш подписката за да видим за какво става въпрос. При нас все още никой не знае за подобна подписка да се разпространява .
 9. Съгласен съм с теб колега .Да променим сроковете за ловуване,на всеки е ясно че всичко в подписката не може да се приеме на куп ,но поне едно от тези неща да стане факт ще бележим напредък . Вярно е че трябва да се представи по съответния път за да бъде приета ,затова са тези форуми ,да намерим правилния път и дай боже правилния човек за да се представи там където трябва и да даде резултат. Мисля че и колегите от бургаската група имат и те какво да споделят ,все пак са минали по този път и знаят за какво става въпрос.
 10. Не зная даже за кой собственик на кой форум споменавате ,аз влизам както във вашия така и в другите форуми .От постовете които съм писал мисля че не съм обидил никого . Целта беше да повторим опита на Бургаската група ,както те така и аз практикувам най вече лова на водоплаващ но това в момента няма никакво значение. Моля господин Генов да изтрие подписката която съм качил в по предните си постове ако сметне че с нея правя някаква реклама . Битката която спечелиха колегите от Самоков е показност че може и да излезе нещо ако сме задружни ,но не и да пишем негативни постове как няма шанс да излезе нещо. Аз продължавам да следя темата с интерес на няма да публикувам постове че май остава само чесането на клавиатурите . Извинявам се ако съм обидил някого.Поздрави“Илиев
 11. Колеги аз просто помагам подписката да се разпространи във всички възможни форуми . Същата не е измислена от мен ,и може да търпи промени. Айде предложете един грамотен юрист който да я напише във вид разбираем за всички институции. Мисля че има такива подходящи хора ,но не искат да се заемат с тази тежест ако мога да го нарека по този начин.
 12. По молба на колегата прекачам файловете СПИСЪК1.pdf
 13. Има подписка която съм изпратил на колегата metero и се надявам в най скоро време да я качи тук във темата. Същата подписка е предоставена на всички ловни форуми със едничката цел ДА СЕ ОПИТАМЕ да си извоюваме поне някой от споменатите промени в нея. Целта е събиране на колкото се може повече подписи и изпращането и да сдруженията и ако трябва и до по високо ниво. Надяваме се този път да има повече положителни отговори и да свършим едно добро дело за нашето любимо хоби. Поздрави.Илия Илиев
 14. снимките можеш да видиш като цъкнеш с мишката в зеления квадрат в горния десен ъгъл .
 15. Ако колегата се откаже ,аз съм навит за книгата че я издирвам от много време по книжарниците
 16. Поне аз не мога да вляза директно от качения от мен линк но като го копирам и пусна в чичко гугъл излиза това което търси колегата . Дано съм бил полезен.
 17. http://nalov.teniska.org/index.php най вероятно колегата говори за това. Не знам дали ще се отвори,преди време оттук си поръчвах разни артикули. Мисля че май вече не функционира но модераторите да си кажат мнението.
 18. Като гледам от снимката това е оригиналния руски накрайник който е от сплав подобна на бакелит и е доста чуплив откъм материал . Помисли да подложиш нещо отдолу по цялата равнина ,рано или късно ще се пропука и ще трябва да го замениш с нещо . казвам го от опит ,че и моя беше по същия начин.
 19. Колега къде може да се види оръжието.Преправяно ли е нещо по оръжието за да се монтира базата за бързомера.
 20. Колега разгледай тази тема ,може да питаш колегата да ти изработи нещо http://www.nalov.com/forum/index.php?showtopic=41859
 21. Колега на каква цена и от кой магазин си купил ботушите.Благодаря предварително
 22. Някой може ли да каже откъде да си купя мюрета на гривек в полет. Благодаря предварително.
 23. Колега повече инфо за пушката може ли .Състояние на цевите ,луфтове, и малко повече снимки.
 24. За другите риби може би но не съм чувал каракуда да умре от недостиг на кислород та тя е като троскуда където го засееш там излиза.По скоро е бракониерска проява .Хубави водоеми на все ще се намери някой да ги обезриби и окепази за да ги вземе на безценица и да си развива бизнеса.Лошото е май че се пада до резерват а това е недопустимо да се случва в днешно време.
 25. И аз съм горд собственик на два голдъна които по преценка на нежния пол така и не се ползват за лов при положение че се гледат като къщни кучета. Няма според мен порода която да държи такава превързаност към хората кат голдъна и лабрадора ,
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.