Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

M.Milkov

Ловец
 • Мнения

  60
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Всичко публикувано от M.Milkov

 1. Колега,благодаря ти за снимките.На времето имаше производство на финландската фирма Лапуа,и изглеждаха по-същия начин по-който изглеждат тези който си преработил.Но от тогава не ги произвеждат.Проверил съм в производствения им сайт. А бяха много добри откъм поражение и имаха добра експанзия при удар.Тези снимки ми дадоха идея за това, и ще си ги преработвам.Поздрави.
 2. Колега, снимай някой от патроните с премахнат мек връх да ги видим как изглеждат.А без да е премахнат мекият връх,мачка ли ги твоя СЛР,че трябва да го режиш върхът на патрона.Моят СЛР например само леко драска SPRN на ППУ-то. Но не е фатално за стрелбата,и за групировката.Поздрави и чакам за отговор.
 3. Бартер на моноблок с рингове 25,4 мм , за моноблок с рингове 30мм.Изпращам по Еконт.Телефон за връзка 0897212021.Милко Милков.Ако някой има интерес ще кача и снимки.
 4. Така ако продължава, както вървят нещата, и както казва един колега от форума /gosho xxx/ ще стреляме само нощни пеперуди. Това ще е едрия лов.
 5. Благодаря,ти колега за отговора.Поздрави и много слука.
 6. На нашия пазар дали я има тази карабина,и дали ще я внесат търговците на оръжия. Много не го рекламират и не го предпочитат калибъра 7,62x39 за едър лов.А калибъра си става за едър лов. Аз ловувам с него от 2001 г.Доволен съм от него.Каква може да е цената на карабината. Ако някой знае нека да каже. Поздрави.
 7. Наслука на всички колеги през оставащите 2 ловни излета.Пропускайте майките, и дано да няма нещастни случай. Успех на всички.
 8. Колеги,тази есен сипах виното си в бъчви който преди това бяха отваряни от майстор - бъчвар почистени и обгорени дъгите на буретата.Но виното ми докарва на дъска.Дали е трябвало преди това да ги измия със сода за бурета и топла вода и да постоят след това пълни с вода.За оточнение преди да сипя виното ,буретата ги закиснах с вода.Къде съм сбъркал,какво съм пропуснал да направя.Търся мнения на колеги за това.Поздрави и много слука през оставащите два излета.
 9. Браво за тези 48бр.Ако не е тайна в кой район е това.
 10. Бог да го прости и мир на праха му.Един от многото българи прославили родината ни.Вечна му памет.
 11. Колеги, изчетох всичко което е написано в предните постове за което благодарв на всички за мнението им.Един наш колега и мой приятел е решил да си търси и да си закупи карабина Мосин-Наган. Харесала му е много,колега от дружинката в която ловува му е дал да стреля и той е доволен от нея.Добър бой е показала.Ако някой знае от къде може да се намери,за да си закупи,къде правят конверсията и с каква цев с /ПК/ има ли и каква е цената им.Поздрави и много слука през оставащия ловен излет.
 12. Къде е това колега.Аз живея в Софийска област,но съм родом в Недялско Ямболско.Днес се обаждах на колеги от ЛРД с. Маленово да им пожелая слука за последните ловни излети,и те ми казаха че има прелет на много гъски и юрдек.Но гъските летели на високо и отстрела имбил труден,само на издебване ставало.Пожелавам ти много слука,и ще чакам да пишеш какво е дереджето.
 13. Честит празник на всички,и много слука.
 14. За, пояснение модела е като на Хеклера на колегата kchichevh,но с/у всеки прорез има дупки провити с 5мм. бургия.Отката е много малък,да не кажа почти че го няма.Поздрави и много слука.
 15. Колега,аз също съм си поставил от този модел на SLR-a и съм доволен от отката на карабината.
 16. И друг колега ми ги препоръча/Sakarski/,че имат богат опит и могат да го отремонтират.Благодаря ти колега.Наслука.
 17. Колеги,никой ли няма такъв уред.Аз да не съм попаднал на някой антика.Знам че е1 поколение ЕОП-а му,но не знам кога е произведен.Някой може ли да ми посочи майстор или място където може да бъде отремонтиран.Поздрави на всички и много слука в събота и неделя.
 18. Koлеги,извинявам се за уточнение това е ПНВ-ВОМZ-PNS-D-4,6Х52.Ако някой има схема нека да помогне.
 19. Колеги,ако някой има, принципна и ел. схема на този уред нека да я снима и да я качи .Преди време един колега ми го подари но уреда е повреден и за това искам да се опитам дали може да му се даде живот. Предварително ви благодаря.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.