Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

Stanko80

Ловец
 • Мнения

  10
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Станислав Костов
 • Оръжие
  Benelli Duca di Montefeltro
 • Куче
  Драдхар
 • Град
  Варна
 • ЛРД
  Смядово
 1. Stanko80

  Честит национален празник!

  Честит Празник!
 2. Stanko80

  избор на първа пушка

  Честит празник на всички колеги от форума!Ще споделя моят опит и дано да съм полезен.Първото оръжие е голяма тръпка.Аз си избрах полуавтомат Бенели.Ходя предимно на свински лов и много рядко на птичи.Скоро изкарах курса за подборен и ми предстои купуването на карабина и се получава така,че Бенелито става малко излишно(доста пари ще стоят дълго в касата).Ако нямаш много финансови възможности прецини си на какъв лов ще ходиш предимно,защото с една пушка трудно се оставаАко парите не са проблем вземи си която най-много те кефи.
 3. Няма смисъл да се делим на селени и граждани(то без това всички здраво сме свързани със село :D )Плащаме данъци и такси,ако законите са достатъчно добри и органите и служителите ги спазват стриктно и безкористно бракониерството ще намалее поне на половина.Не мога да се съглася с доводите,че няма пари и възможности при положение,че не се вижда желание.Цяла Европа е регулирала лова,а ние не можем........
 4. Моят първи трофей отстрелях на 9.01.2010.Чаках го четири години,преди това само приплоди.Тръпката е невероятна.Дано тази година ме споходи пак.Наслука на всички колеги,особенно на новобранците и младите ловци.
 5. Stanko80

  Равносметка-кой колко прасета удари ?

  И при мен нищо само ги броих.Поне татко си гръмна един приплод,че да не е семейството капо .
 6. Stanko80

  Берета или Бенели

  Оръжията и на двете марки са супер!Аз имам Benlli Duca di Montefeltro и съм много доволен.Засечки досега не съм имал.Бъща ми има Beretta AL391 Urika Gold и също е очарован от пушката.За мен и двете марки са страхотни и няма значение,кое ще бъде избрано!
 7. Stanko80

  Вашите ножове.

  Малко ножчета и от мен!
 8. Уважаеми Колега РЕМ!Дали ще сме ловци или концесионери,ние сме преди всичко граждани на тази държава и трябва да спазваме закони те и.Както е видно от заглавието на темата въпросът е ''Можем ли да се разхождаме свободно в ловните райони взети на концесия''.Ако е законно значи всеки може да го прави,ако не е всички трябва да се съобразяваме и да спазваме правилата,това е безспорно!!!!Това беше и идеята на тази тема.Безспорен е факта,че захваналите се с този бизнес хора влагат много енергия и средства!Но ако аз имам право да се разходя в техните владения проблемът е техен не мой.В нито едно ловище на дружинките не е забранено разхождането,сечта,пашата,а пък и там животните раждат!.За съжеление в тази наша държава не всико е точно и ясно,от което страдат всички,ловци,ползватели,горски и.тн. Относно замърсяването сте напълно прав,това е огромен проблем но за съжаление,който не обича истински гората не може да го проумее.Успех и на Вас!
 9. Въпросът ми беше дали е законно,а не дали ще ям бой!Човекът,които се опита,подчертавам опита,да ме изгони беше самия собственик и след кратка разправия аз продължих да се веселя с приятелите ми.Района няма никакви заграждения и бариери!Ако знам,че нямям право да ходя там ще си празнувам на друго място,но ако имам право никой не може да ме спре!Престанете с това:"Там не важат закони и правилници","силните хора" на това разчитат да не смее никои да им каже нещо.Не сме под робство,търсете си правата.
 10. Здравейте колеги!Интересно ми е,можем ли да се разхождаме в ловните райни взети на концесия!Днес ходих на пикник и за малко да ме изгонят от такова място!Не концесионират ли само лова?Прехвърлих закона и правилника но май нещо ми убягва.Може пък и аз да не съм прав
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.