Jump to content

batsaak

Ловец
 • Мнения

  779
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

batsaak last won the day on Август 12 2014

batsaak had the most liked content!

Относно batsaak

Допълнителна информация

 • Име
  сахак
 • Оръжие
  различни
 • Куче
  само дратхаар
 • МПС
  работно магаре
 • Град
  БУРГАС
 • ЛРД
  ЛЕБЕД
 • Skype
  ........

Последни посетители

1805 профилни разглеждания
 1. Вчера покрай пасажа от пъдпъдъци намерихме и малък пасаж от гулгулици. Колегите казаха, че още от четвъртък са виждали ята от 10-15 птици на няколко дисковани слънчогледови ниви.
 2. Ммм да, на теб г-н Авджиев ще трябва да направим отделна фото сесия или да ти подарим един стик за селфи ! Само не разбрах , защо те нямаше когато приключи състезанието?
 3. Здравей колега, днес в divoto.bg e публикувано едно писмо от името на В.Василев до г-н Министъра на МЗХГ. Вероятно ще представлява интерес на пишещтите тук да го прочетат!
 4. ДТ Казанлък 2017

  Поздравления и от мен и пожелание през следващата година на това стрелбище някой да стане МАЙСТОР НА СПОРТА по ТРАП или СКИИТ!
 5. Колега, за решаването на всеки проблем има два пътя, на убеждението и на принуждението ! Първия е по дълъг, но по траен , а аз съм доста търпелив! Не се бъркайте обаче, че като ме ударят по едната буза си давам другата , не съм привърженик партията да завършва даже реми !
 6. Господин Драгнев , дано тези два документа хвърлят още малко светлина върху този случай и дадат отговори на много въпроси ! Кога , как и дали въобще законово е създадена " дружина Варвара" ? Кой и защо е приемал ловци за членове в "новосъздадената дружина Варвара"? Кой и защо не е пожелал след отделянето на "Папия" от "Сокол 2001" Малко Търново , на част от ловците да не бъдат заверени членските карти! Решение имаше и то беше единствено и само в правомощията на "Папия"! Убеден съм, също така , че ако двете групи бяхте с разменени места , резултата щеше да е същия- изключени ловци , но с други имена . Въпрос на манталитет г-н Драгнев, или казано по разбираема - *** тепегьозльк! И тъй като не дължа отговори на никой по тази болезнена за Вас тема , считам я за приключила!
 7. МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ХРАНИТЕ 1.doc
 8. Достатъчно бързо ли реагирах? Спомням си ,че имаше и някакъв странен протокол в който така наречената "дружина Варвара" приема нови ловци , без да са записани имената им в същия протокол!
 9. Протокола е малко неясен, но в него е подчертан следния пасаж : Оказа се, че с протокол от събрание на НЕСЪЩЕСТВУВАЩАТА ЛРД с.ВАРВАРА , проведено на 10.02.2009г. без да бъдат уведомени останалите членове , са приети 8 нови ловци, в разрез и в нарушение на ЗЛОД и ППЗЛОД, за изискуема норма от 70 ха ловна площ на ловец.
 10. Всеки има свое право на мнение! Но не попитаха теб , а 300 делегати, които представляват почти 130 000 членове на НСЛР !
 11. ТУРНИРИ "СПОРТИНГ" 2017г. - БУРГАС

  Pадостно е ,че тази година 77 стрелци са се пробвали на Спортинг. Надявам се следващия стрелкови сезон поне още 50 колеги да се включат във веселбата !
 12. ТУРНИРИ "СПОРТИНГ" 2017г. - БУРГАС

  Божо обеща да донесе класацията и тя да е залепена на видно място. След всяка серия ще се записват резултатите .
×