Jump to content

batsaak

Ловец
 • Content Count

  789
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

batsaak last won the day on April 5 2018

batsaak had the most liked content!

Допълнителна информация

 • Име
  сахак
 • Оръжие
  различни
 • Куче
  само дратхаар
 • МПС
  работно магаре
 • Град
  БУРГАС
 • ЛРД
  ЛЕБЕД
 • Skype
  ........

Recent Profile Visitors

3,017 profile views
 1. Ian Fisher, Joscelyne Ashpole, RSPB The Lodge, Sandy, Bedfordshire, SG19 2DL, United Kingdom [email protected] David Scallan, European Federation for Hunting and Conservation (FACE) Rue Belliard 205, 1000 Brussels, Belgium [email protected] С Т А Н О В И Щ Е От: Национално ловно рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“ Относно: International Single Species Action Plan for the Conservation of the European Turtle-dove Streptopelia turtur (2018 to 2028), DRAFT 2 Пос
 2. И така ,първия шампионат по надсвирване за примамване на хищници и водоплаващи е история. Като за начало беше добре с 11 записани за водоплаващи /10 явили се/ и трима за хищници. Докато се чакаше освобождаването на залата за състезанието някой от зрителите показаха добри умения в свиренето, но не им стигна куража да излязат и да се състезават. Надявам се , че през следващата 2019 година ще има повече състезатели .
 3. Здравейте колеги, вероятно някои от вас са прочели за организирания "Национален шампионат по надсвирване със свирки за примамване на водоплаващ дивеч / хищници." Всъщност това ще са две състезания , едно за примамване на хищници и едно за водоплаващи. Състезанието ще се проведе на 24.03.2018г. в Пловдив по време на традиционното пролетно изложение "Природа ,лов , риболов". Записванията започват в 10.00 часа , а състезанието е от 12.00 часа. Всеки състезател ще има време от една минута да покаже възможностите си! Съдиите няма да могат да виждат състезателите , а ще оц
 4. Днес бяхме за гарги. Около 8.30 на 30-тина метра от нас прелетяха 60-70 щъркела, а тридесетина метра по-високо от тях летеше ято от 200-250 гъски. За толкова години ходене на лов не бях виждал такова нещо!
 5. Колега, аз ловувам с комбинация 7х65 R, / 12 обаче ходя малко на гонки и по често на инд.лов. Имах три години и болтова карабина в кал. 8х57JS , но почти не я ползвах заради комбинацията. Въпреки това ще ти препоръчам осмицата, защото според мен е по - подходящия калибър за гонка. Има доста фирми които предлагат карабини в 8х57 специално за гоначи- антабката, /скобата за ремъка/ е хваната за цевта точно под мушката, така ,че като оръжието е на гърба ти и ти се провираш в гъсталака клоните не могат да ти пречат. Прикладите и полуложите на повечето от тези карабини са в оранжев цвят .
 6. Здравейте другари по оръжие и любители на ловната стрелба! На 13.02.2018 г. ръководството на клуб по ловна стрелба "Пиргос" - Бургас се събра и определи датите за състезания по стрелба "спортинг" за 2018 г. Благодарим на колегите от клуб "Балиста" - Казанлък, че своевременно ни съобщиха датите за състезания спортинг на тяхното стрелбище, и така се оформи следния календар: Стрелбище "Парк"- гр. Айтос - 11.03 и 08.07. 2018 г. Стрелбище "Черна гора" - гр. Бургас - 10.06; 01.07; 29.07 Стрелбищен комплекс - гр. Казанлък - 07.04; 13.05 ;03.06 Финала за определяне н
 7. За момент се разсеях и Авджиев си прибра отборно първото място!!!!!! И то със сборен отбор , при положение ,че имаше отбор /от дратхаари/ на Камено ! Освен с нагласации ,то иначе как да се види на челните места? ХА ХА ХА !
 8. Вчера покрай пасажа от пъдпъдъци намерихме и малък пасаж от гулгулици. Колегите казаха, че още от четвъртък са виждали ята от 10-15 птици на няколко дисковани слънчогледови ниви.
 9. Ммм да, на теб г-н Авджиев ще трябва да направим отделна фото сесия или да ти подарим един стик за селфи ! Само не разбрах , защо те нямаше когато приключи състезанието?
 10. Здравей колега, днес в divoto.bg e публикувано едно писмо от името на В.Василев до г-н Министъра на МЗХГ. Вероятно ще представлява интерес на пишещтите тук да го прочетат!
 11. Поздравления и от мен и пожелание през следващата година на това стрелбище някой да стане МАЙСТОР НА СПОРТА по ТРАП или СКИИТ!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.