Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

Желю

Горски
 • Мнения

  2506
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  14

Желю last won the day on Април 9

Желю had the most liked content!

2 Последователи

Относно Желю

 • Ранг
  Запален ловец
 • Рожден ден 9.11.1996

Допълнителна информация

 • Име
  Желю
 • Оръжие
  Маверик 12 кал. ИЖ-54
 • Куче
  Ягдтериери, бг.бараци, бг.гончета, дратхаари, английски сетери!
 • Град
  Добрич
 • ЛРД
  огняново

Последни посетители

9837 профилни разглеждания
 1. "Сървайвър" стана Маноле. Накрая остава само един.http://www.nkbg.eu/news.php Този, който работи за признаване на породата от FCI.
 2. Днес видях тези аборигени в 7 месец. Мъжко.
 3. Клас Подрастващи 1.Барон на Асен Бележков - Много перспективен 1-во място Клас Междинен 1.Барон на Асен Бележков – оценка отличен, I-во място Работно изпитание за Български барак - 28 май 2017 1.Булгар 1,8 год. на Асен Бележков-отличен 165 точки 2.Барон 1,8 год. на Асен Бележков-отличен 165 точки ========================================= "Умно и красиво" / екстериорно и работно/,честито, получава се. Трябва само .
 4. Има, не знам конкретни имена на кучета за момента.
 5. Една сватба с "младоженец" абориген.
 6. Желю

  Мелези за лов на глигани

  Този е излязъл на пушка с патрони.
 7. Желю

  ДРАТХААР - машината за лов

  Ще става дратхаар.
 8. Ще подредя коментара си по обратния ред на прочетените коментари. Полигоните са зрелище - за публиката. Изводи могат да се правят - много. Въпрос на поглед и анализ. Роналдо - беше на състезание, не всякога отлични спортисти могат да постигнат личните си рекорди от тренировки в състезанията. Още едно куче с много челни класации в състезания,не се класира.По принцип отбора на НКБГ беше представителен и въпреки това от 10 само 6 са с класация. Само Арго на Нено Кочанков успя да ощепе спаринга - стряскащите се от така наречения "захват" ,ако имат очи да гледат и анализират. Адмирации за сборния тим на бараците,макар и селектиран в последния момент от окръжните групи при малко шанс можеше да вземе купата --това от анализа на средноаритметичните показатели. Жалко ,че не се осъществи първоначалния замисъл. Да се надяваме,че следващата година отбора на НКБГ ще бъде поканен от приятелите НКНЛТ и НКББТЛК на избран от тях терен и спаринг и осъществена организация,за една приятелска сбирка. Групата на мелезите - направете селекцията на отбора качественно, да не кажете после - "дойдохме с платненкента група", то капитана да му мисли,че знае един как пита, има ли друг изход от полигона,че след голямата уста го бе хванал срама.Ако се сберат и трицветките, сбирката ще трябва да стане двудневна,а и ще е ползотворна. Няма съмнения в съдииската комисия - то съдията винаги е педераст или както беше писал в темата за едно състезание един приятел -" Съдии -мъдии". Не знам породните групи ,но знам ,че териерите имат правилник за работа на прасе, в които пише ,че ако кучето лае на повече от ...... метра от прасето се дисквалифицира,по тази точка са много облагодетелствани като играят кърлинг по осреднените правила с гончета и бараци. По коментар 35 -- ................................................................без коментар, клубна политика, но каква е вината на териерите,че са намесени в нея като някакво оправдание? Вероятно тези сбирки, с времето ще се наложат, като традиционни ,годишни, след сезонни срещи между приятели от националните клубове.Лека нощ с приятелски чувства..
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.