Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

tosho_7901

Ловец
 • Мнения

  4
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  todor todorov
 • Град
  Ruse
 • ЛРД
  Sokol Bqla

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. В събота отстрелях 2 гургулици и 2 гривяка а в неделя 2 гургулици и 6 гривяка.
 2. Колеги, някой сдоби ли се с Марала? Аз изкарах сезона с него и съм много доволен.
 3. Уважаеми г-н Генов, Смея да твърдя съвсем отговорно като потребител и в "бгло*", че глупостите които се пишат там не са повече от тези които се пишат тук. Голяма част от колегите като мен са потребители и на двата форума така, че е грозно да се обиждаме на ниво. Хубаво е когато се пускат документи за обсъждане, най-малкото от администратор, той да е поне малко запознат за какво става въпрос, защото от публикуваната заповед и коментара към нея излиза, че и Вие не сте наясно за какъв лов става на въпрос (същото важи и за презираният от Вас администратор). Другото което е, че ако ще разглеждаме забранените методи и средства за лов то не е ли редно да ограничите прикачените снимки в темата "Стъпни капани", че снимката с тази лисица дето щяла да си тръгне на три крачета по нищо не отстъпва на темата "Поредната изродщина". Ако това е нашето ниво за което говорите, мен ме е срам. Нищо лично! Наслука на всички
 4. Чл. 73. (1) Индивидуално ловуване на хищници се извършва във всички дни на седмицата. (2) (Отм. - ДВ, бр. 15 от 2009 г.) (3) (Доп. - ДВ, бр. 41 от 2003 г.) Унищожаването на подивели и скитащи кучета и котки, както и на кучета, придружаващи стада от домашен добитък, без поставени спъвачки с дължина 30 см на нивото на лакътната става, в ловностопанските райони се извършва във всички дни на седмицата. (4) На нивото на лакетната става на кучетата, придружаващи стадата от домашен добитък, се поставя спъвачка с дължина 30 см.
 5. Чл. 64. Забранява се ловуването във: 1. (доп. - ДВ, бр. 79 от 2002 г.) разсадници и ловни развъдници и рибовъдни стопанства; 2. опитни полета и площи за сортово семепроизводство; 3. ливади - до окосяването им; 4. новозасадени лозя; 5. лозя - от резитба до приключване на гроздобера; 6. зеленчукови и овощни градини и бостани - до обирането им; 7. житни култури - от 1 април до ожънването им; 8. оризищата - от 15 март до прибирането им. 9. (отм. - ДВ, бр. 79 от 2002 г.).
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.