Jump to content

[email protected]@

Ловец
 • Posts

  216
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About [email protected]@

 • Birthday 08/24/1987

Допълнителна информация

 • Име
  Мирослав Нешев
 • Оръжие
  ЧЗ-12к.Бърно-1
 • Куче
  Е.Бретон.Мелез-2бр
 • МПС
  Параход
 • Град
  гр.Видин
 • ЛРД
  с.Лагошевци
 • Skype
  neshev_vd

Recent Profile Visitors

2,368 profile views

[email protected]@'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

294

Reputation

 1. И тази година имах честта да присъствам на 20-тата юбилейна гонка за хищници в гр. Блаце, Сърбия. Групата от България бяхме 7 човека. Бяхме приети много добре за втора поредна година. Атмосферата беше невероятна. Част от нас бяхме настанени в една ловна хижа, а другата част при домакина ни сърбин. Вечерта с пристигането настаняване и веднага газ към ресторанта. Излишно е да ви описвам качеството на храната и атмосферата. На другия ден ставане, сутрешните процедури и отправяне към центъра на града. Официално откриване на церемонията, мерки за безопасност и потегляне към 8:30. Бяхме на това място където миналата година избяга единия вълк. Лично на мен не ми хареса позицията, където ми се падна зад огромна туфа гъсти тръни и драка, но понеже засадите бяха на гъсто нямаше много варианти.Бяхме се събрали 430 бр. ловци. Гонката почна и отвсякъде изстрели, гоначите и те стрелят, гони се без кучета. При българската група излезе в далечината една лисица и това си беше. Към 11:30-12:00 лова приключи. Беше паднала една вълчица на мястото където миналата година две момчета излизащи за първи път на лов убиха вълк. Други два се измъкнаха, като единия беше ранен. Обща равносметка от гонката една вълчица, четири лисици, и две или три диви котки.Преобличане и отново към веселата част с томболата и другите церемонии. За догодина живот и здраве отново съм там. Поканихме сърбина за откриването на едрия лов октомври месец. Те откриват ноември. Общо взето това беше.
 2. Къде е другият брат? Преди време ги продаваше заедно.
 3. Продавам ловни дрехи втора употреба от името на приятел. Две якета и един панталон. Намират се във Видин. Тел за връзка 0896 47 67 47
 4. Малко снимки от неделята. Кафявата пакостница прогони на второто излизане в гората на сърна преди две седмици(5.5 месеца). Гони я 5-10 минути с тънък глас като цигулка. Нещо връщането го обърка и се изгуби, а трябваше да карам едно ремарке на майстор и не я чаках. Оставих си шапката и хляб там където я бях пуснал и на другия ден отидох и беше на шапката. Носът й е все забит в земята. Мъжкаря засега само тръгва на прясна сърнешка диря и още не е прогонил. Малко им е трудно връщането до моята диря, уча ги да ме намират по миризмата и не им викам. С изключение на вчера, когато двете тръгнаха по диря върнаха се и минаха няколко пъти върху моята, и не можаха да я хванат. Мъжкия започна да вие и затова му се обадих.Това беше инцидентно,защото другите пъти си ме намират, все пак са на 6 месеца. Много сухо е при нас, не е валяло от много време, а това ги затруднява. Най-лошото обаче е, че няма дивеч. Все едно ходя на Луната. Вдигне се някоя сърна и това е. С изстрел нещата са горе-долу добре,наблюдава се лек страх при близко разстояние, който ще се преодолее с времето.
 5. Да те питам някое от твоите има ли по- гъстия косъм като на лайките? При моите две са по- пухкави.
 6. Първо това след това малко така и накрая е ясно
 7. Мъжкия е добър от наши си местни линии. Не е чист свинар, младо куче е на 3-4 години. На живо изглежда доста по- добре, набит с големи широки гърди, голяма глава. Гони и сърни за 15-20 минути максимум, но има ли свинска диря оставя другото, пази се, лае ги на място, търси на широк периметър. Добри отзиви на ловци, който разбират от свински лов и са ловували с кучето. Не се стърпях и прегледах малките. Оказаха се 4 юнака и 2 моми. Има две по светли, а останалите са тъмни. Имат черен оттенък по гребена и задните крачета. Снимки ще има началото на другата седмица.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.