Добре дошли във форума На Лов

Регистрирайте се сега за получите достъп до всички функции. След регистрация, вие ще можете да публикувате нови теми или да отговаряте на вече съществуващите. Ще можете да настроите вашия профил, да си качите профилна снимка, да получавате репутация и да използвате лични съобщения с останалите потребители. Това съобщение ще изчезне след като влезете в профила си.

[email protected]@

Ловец
 • Мнения

  214
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно [email protected]@

 • Рожден ден 24.08.1987

Допълнителна информация

 • Име
  Мирослав Нешев
 • Оръжие
  ЧЗ-12к.Бърно-1
 • Куче
  Е.Бретон.Мелез-2бр
 • МПС
  Параход
 • Град
  гр.Видин
 • ЛРД
  с.Лагошевци
 • Skype
  neshev_vd

Последни посетители

1015 профилни разглеждания
 1. Къде е другият брат? Преди време ги продаваше заедно.
 2. Продавам ловни дрехи втора употреба от името на приятел. Две якета и един панталон. Намират се във Видин. Тел за връзка 0896 47 67 47
 3. Малко снимки от неделята. Кафявата пакостница прогони на второто излизане в гората на сърна преди две седмици(5.5 месеца). Гони я 5-10 минути с тънък глас като цигулка. Нещо връщането го обърка и се изгуби, а трябваше да карам едно ремарке на майстор и не я чаках. Оставих си шапката и хляб там където я бях пуснал и на другия ден отидох и беше на шапката. Носът й е все забит в земята. Мъжкаря засега само тръгва на прясна сърнешка диря и още не е прогонил. Малко им е трудно връщането до моята диря, уча ги да ме намират по миризмата и не им викам. С изключение на вчера, когато двете тръгнаха по диря върнаха се и минаха няколко пъти върху моята, и не можаха да я хванат. Мъжкия започна да вие и затова му се обадих.Това беше инцидентно,защото другите пъти си ме намират, все пак са на 6 месеца. Много сухо е при нас, не е валяло от много време, а това ги затруднява. Най-лошото обаче е, че няма дивеч. Все едно ходя на Луната. Вдигне се някоя сърна и това е. С изстрел нещата са горе-долу добре,наблюдава се лек страх при близко разстояние, който ще се преодолее с времето.
 4. Пегая.
 5. Дуца и Зико.
 6. Да те питам някое от твоите има ли по- гъстия косъм като на лайките? При моите две са по- пухкави.
 7. Моля темата да се заключи.
 8. Първо това след това малко така и накрая е ясно
 9. up
 10. Ето и обещаните снимки.
 11. Мъжкия е добър от наши си местни линии. Не е чист свинар, младо куче е на 3-4 години. На живо изглежда доста по- добре, набит с големи широки гърди, голяма глава. Гони и сърни за 15-20 минути максимум, но има ли свинска диря оставя другото, пази се, лае ги на място, търси на широк периметър. Добри отзиви на ловци, който разбират от свински лов и са ловували с кучето. Не се стърпях и прегледах малките. Оказаха се 4 юнака и 2 моми. Има две по светли, а останалите са тъмни. Имат черен оттенък по гребена и задните крачета. Снимки ще има началото на другата седмица.
 12. Днес от тази скачка се появиха 6 броя. Снимки и пол ще кажа по- късно, да се закрепят малко, че мама е първескиня и много се върти.