Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

emko.e

Ловец
 • Мнения

  22
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Емил Евтимов
 • Оръжие
  иж 54 12к, браунинг 12к
 • Куче
  Бг барак и пойнтер
 • Skype
  emko.k
 1. Момчета проблема не е в кучетата а в Българштината.Още от времето на Хайдутите сме го доказали.Българина е крадливо'ЗАВИСЛИВО и еб..во племе.Почти няма ловна дружина която да не е разделена на две а даже и на три.С киноложките клубове е почти същото.Затова сме на последно място във всичко.Българинът неможе да работи в ЕКИП .Това ни е проблема.Междуклубното състезание не се състоя и вижте какво става . Преставям си като се състои някога ще си ги мериме поне една две години.В това ни е проблема момчета затова много хора са се отказали от каквото и да е.
 2. твоя мъжкар е един добър пример как трябва да изглежда бг.барака със седло,много добро животно.
 3. Колега дай тел. за свръзка.Ако има проблем да дам моя.
 4. Това за потниците не съм го казвал аз,а нашия приятел Ст....... от Р....... .Нямам нищо против Лудогорците. И за часовника,ще имам спомен от теб.Пък мисля че съм заслужил едно подаръче.А пък като дойде време за рошави кутрета, ще се сетя веднага за теб като видя часовника.А за фъргането ти първи хвърли ръкавицата.Ще видим кой на кого ЧЕ БАЦА РЪКА.ХО хо хо.
 5. Професор Николов много голяма ръкавица хвърляте.Борбата ще стане много жестока.А БАРАЦИ няма защото немогат да огреят навсякъде. Но рано или късно и в този балкан ще изгрее рошав Жълтур.Времето ще покаже. Гн. ЛУДОГОРЕЦ стягайте се че скоро ще почнат сериозни тестове.А съдиата не е п....ас а ще бъде безкомпромисен.
 6. момчета извинявам се че се намесвам но забелязвате ли че с това модернизиране на лова ние баш кучкарите които ставаме все по малко почваме да се променяме вместо да се променят рамбовците .и как започваме да произвеждаме сякакви късо гонещи кофермани за да се приспособим към рамбовската касапница .Ако така действаха нашите бащи и деди НЯМАШЕ ДА ИМА БГ ГОНЧЕ и БГ БАРАК и др.Трябва да стане обратно . Който РАМБО бърза да се прибере в къщи да си ходи ; А който изка да убие на всяка цена; ДА си ходи в резерватите ЛОВЪТ Е ХОБИ И УДОВОЛСТВИЕ. Извинявам се за неграмотното писане. САМО ВИЖТЕ СЪРБИТЕ СЪС КАКВИ КУЧЕТА ЛОВУВАТ И КОГА ЩЕ ГИ СТИГНЕМ. Извинявам се ако съм засегнал някой колега.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.