Jump to content

hristo978

Ловец
 • Posts

  117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

hristo978 last won the day on October 15 2011

hristo978 had the most liked content!

About hristo978

 • Birthday 08/27/1978

Допълнителна информация

 • Име
  Hristo Hristov
 • Оръжие
  Иж 27, MП 153, SLR 7,62-39,ij18mh308
 • Куче
  Ягтериер, Бигал, Гонче и мелеэи
 • МПС
  лада„НИВА“
 • ЛРД
  нлрс–слрб

hristo978's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

132

Reputation

 1. Колеги,нейсках да се намесвам в спора,но вече нейздържам.Аз съм от град КЪРДЖАЛИ ловувам и в Ивайловгрдски и в крумовградски и Смолянски регион.Почти няма дружинка в която не съм ловувал по тези райони.Навсякаде ходя като викач с кучетата си,а те са основно мелези и кучета който работят на късо.От личен опит и наблиудение мога да кажа,че се справят отлично във всеки район и във всеки край.Гледам също и чистопородни кучета,забравих да спомена,че всички работят само и единстванно на прасе.Когато отидеш на гости в друг район и си с кучета който гонят на далеч има опасност да ги откраднат и никога да не ги видиш,освен това кучето което търси по диря намира свинска диря и заминава,с две думи гонача остава без куче.а с мелезите е друго ,те търсят Е около теб,раиона през който е минал гонача е 100 процента проверен.Това е лично мое мнение,нейскам да засягам никого.Поздрави на всички ловци ловуващи на едър дивеч с кучета.
 2. Ловен надзирател в „ду Студен кладенец„,ако мога да помогна....ВИНАГИ ГОТОВ
 3. Колега,в ДУ„Студен кладенец“животните са на свобода,не са в ограда
 4. Когато с години си се стараел да обучиш кучета за лов на дива свиня,пазиш ги като очите си,да не би някой недобросъвистен колега да стреля пред тях на нещо друго освен диво прасе и когато дойде някой готованко и стреля на лисици от далеч„защото не му пука,че ти гледаш и учиш кучета“после ранена кучетата идват на иъстрела и я хващат и удушват.Това се повтаря няколко пъти и после ти нямаш кучета за лов на диво прасе,а имаш кучета за лисиции всичкия ти труд постигнат с много време и постояннство отива на вятъра.Против съм да се стреля на хишници по време на групов лов на дива свиня,изклиучение прави само вълка.
 5. В дружинката където ловувам допреди две години никой нейскаше да чуе за карабини,сега в днешно време почти всички ловуваме с карабини,а тези който нямат стрелят с гладкоцевни куршуми.Мога да ви уверя,че резултатите в лова се увеличиха многократно,нямаме ранено и загубено прасе. Нейскам повече да чувам за стрелба по едър дивеч със съчми.Това е лично мнение и неангажирам никого с него.
 6. Да беше с гладкоцевнатя полуавтомат,за жалост патрон рц с куршум му изигра лоша шега,капсула нехвана.
 7. Да колега същият глиган е.Очарован съм от групата и гостоприемсвото на колегите от Добродан.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.