Jump to content

Беселин

Ловец
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Беселин last won the day on May 26

Беселин had the most liked content!

Беселин's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. Байкала е гола вода в сравнение с Метеора.Метеор Ар1000 е копие (и то много кадърно направено) на Норика Маврик Голд да не говорим, че и БАМ19(копие на Гамо440)е бая по-добър от Байкала за тези пари общо взето руската пушка е най-лошия избор.
 2. Димитре има и .50 въздушни пушки даже знам за една, която се продава.Ама цената е .....бая над 1000лв.Освен това една сачма обаче е 70ст.Иначе пушката се казва Shin Sung Dragon Slayer .50(12,7mm).
 3. Колега Байкала го забрави.Изобщо не е толкова мощен колкото го пишат по каталозите, конструктивно много колеги го ненавиждат и изобщо не си заслужава 350лв.Ако си мислиш, че Байкалчето ти 512 е точно Комета400 ще те изненада много приятно.Откажи се от 6,35 и си я купи тая Комета в 5,5 и знай, че това е пушката.Е ако си намериш Хънтър 1250 втора ръка 5,5 ще е много добър вариант.Относно балистичния коефициент да лош ще е даже много лош.Именно в неспособността на пушката да изстреля 6,35 сачма с висока скорост е резултат лошия балистичен коефициент.190м/с ми се струват множко по-скоро 170м/с(е зависи от сачмите, но все пак...)6,35 за Суматра става, защото тя може да изстреля 6,35мм и 2,01гр с 300м/с, не и е проблем.Тогава нещата се променят разбираш ли?
 4. Forestar нестига, че не си прав ми се и подиграваш.Защо така?
 5. Ааааааааахахаха как се омотах само и като знам, че тук няма, кой да ми оправи мизериите се пръсвам от яд
 6. svenko 270м/с са недостижима цел за този, а и за всеки друг Метеор.Пушката вярно е силна, но максимума и е около235 - 240м/с.Ако искаш по-силна продавам Гамо Хънтър1250 5,5мм. Ето тук ще намериш повече инфо за обявата: http://forum.oragie.com/viewtopic.php?t=14287
 7. Да има такива пушки, но ползата от тях е доста спорна.Първо цена около 1400лв. Второ с едно зареждане на цилиндъра ще стреляш 9-10 пъти.Трето една сачма е 70 стотинки. От къде да си закупиш в момента ми е трудно да ти кажа.
 8. Здравей Longanlon.Крал ав заедно с Торун са възможно най-калпавите производители на пневматично оръжие(като не броим Норинко Китай).Поразрови из каталога на Хатсан.И Хатсаните не са кой знае какво, но са по-добри от опоменатите вече марки.На изискванията ти ще отговори мисля Хатсан100.Той 100% е с по-висока енергия на изстрела от посочения от теб Крал. Но аз по Хатсан много не се заглеждам. Пушката, която си посочил е копие на Гамо ЦФХ с променен приклад.Доскоро Крал предлагаха пълно копие на ЦФХ.Разликите с оригинала: -По-ниска начална скорост - не гледай какво пише по-каталозите из магазините!! -Лошо изработена бутална група- цилиндъра трябва да се полира. -Видимо по-лошо изпълнение на приклада от този на оригинала. Ако имаш още въпроси питай.Ще ти отговоря. Сега ще ти напиша едно лично съобщение и ти препоръчвам да го прочетеш!!!
 9. Balgo извинявай за негативния ми коментар на въпроса ти. Изпратил съм ти Лично съобщене прочети го!!!!Мисля ще ти е от полза Поздрави и успешен ден!!
 10. Ми аз ти препоръчвам да не убиваш кучета и каквото и да е било с въздушна пушка, защото това е НЕЗАКОННО. Тук в тоя форум модератори няма ли?Постоянно се пише за противозаконна употреба на пневматично оръжие и никаква реакция.А ти моето дете ако си купиш пушка(трябва да си над 18) се научи да стреляш по мишени и да уважаваш живота.Всеки може да убива, но не всеки може да уважава правото на живот.
 11. Е...ати и форума.Липсва Ви стабилен модератор на Вас.Лова с пневматика е ЗАБРАНЕН.Мрънкате и плювате върху хората с въздушни пушки, но най-открито си коментирате противозаконното използуване на този вид оръжия.Правете каквото си искате, но не го споделяйте публично.
 12. Аааахахахахаха ти за Аншуц чувал ли си бе пич?Не на 20 на 50 метра дръгливата флоберка няма шанс.На 50 метра с тая пушка има една дупка с диаметър 5мм.Някой беше писал за цевите на флоберките, че били по-нагъсто .Има въздухарки с такива цеви дето не ги е сънувал. Забелязвам в този форум една тенденция за ненавист и сипене на обиди към хората с въздушни пушки.Много мрънкачи има тук ама не виждат колегите си дето не спират денонощно и целогодишно да ходят на лов.И освен това познавам ловци дето стрелят по всичко, което мърда няма значение какво е.Застрелял кълвач защото го дразнел.Цял час му тропал на главата!Такива хора ходят не за да се любуват на природата или от любов към спорта(лова), а за да убият нещо каквото и да е то пък плюват по любителите на пневматиката.
 13. Ми неструва точно този Хатсан в тоя калибър пък още по малко.
 14. А чак сега виждам, че angelmr ти е обяснил как стоят нещата.Пък и не бях видял на каква възраст си.Дай на баща ти или брат ти (ако имаш такъв) да се разправя с тази работа.
 15. Здравей с риск да те разочаровам ще ти кажа, че тая тапа дето я чакаш така и няма да пристигне.Те търговците все така казват другата седмица или другия месец, а нишо не става.Незнам какво имаш в предвид тапа.Данеби да е уплътнител?Ако да уплътнителя на твоята пушка може да бъде заместен от такъв за Гамо Хънтър 440, ЦФХ и общо взето от средния клас пушки на Гамо.Пружината също! Ако си твърдо решен да си оправиш пушката пиши ми едно лично съобщение или може и в самата тема да пишеш и ще ти дам насока към една тема в друг форум, в който има много компетентни хора наясно с въздушните пушки и ремонта им.Също така напиши и къде живееш или поне кой голям град ти е най-близо.Има цели групи в по-големите градове на страната занимаващи се с въздушни пушки.Ще ти дам и линк към някоя от тях ако могат хората ще ти помогнат 100% съм сигурен.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.