Jump to content

Беселин

Ловец
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Reputation Activity

 1. Like
  Беселин got a reaction from llcoolj in флоберка или въздухарката е по точна до 50 метра   
  Аааахахахахаха ти за Аншуц чувал ли си бе пич?Не на 20 на 50 метра дръгливата флоберка няма шанс.На 50 метра с тая пушка има една дупка с диаметър 5мм.Някой беше писал за цевите на флоберките, че били по-нагъсто .Има въздухарки с такива цеви дето не ги е сънувал.
  Забелязвам в този форум една тенденция за ненавист и сипене на обиди към хората с въздушни пушки.Много мрънкачи има тук ама не виждат колегите си дето не спират денонощно и целогодишно да ходят на лов.И освен това познавам ловци дето стрелят по всичко, което мърда няма значение какво е.Застрелял кълвач защото го дразнел.Цял час му тропал на главата!Такива хора ходят не за да се любуват на природата или от любов към спорта(лова), а за да убият нещо каквото и да е то пък плюват по любителите на пневматиката.
 2. Like
  Беселин got a reaction from sig_556 in Избор на въздушна пушка   
  Байкала е гола вода в сравнение с Метеора.Метеор Ар1000 е копие (и то много кадърно направено) на Норика Маврик Голд да не говорим, че и БАМ19(копие на Гамо440)е бая по-добър от Байкала за тези пари общо взето руската пушка е най-лошия избор.
 3. Downvote
  Беселин reacted to ivailomihov in Законови норми за ловуване с въздушна пушка   
  благодаря за отговора. Но това което написа означава че немога да ползвам въздушно оръжие срещу животики и гадинки, като някои нахални котки гарги и т.н.? Защото по това което чета такъв извод си видя- че немога да ходя из гората да "бера гъби" и ако видя гугтка например да немога да я отстрелям с моя Hudson 125 ? Правилно ли съм разбрал
  Абе д..ба и държавата му, къв е проблема да гръмна една-две гарги(до колкото знам те се считат за вредител и се третират като вълци, чакали лисици - трява да се гръмнат). Всичкото е направено да се дават пари на някой(държавата-политиците) за да мога аз да си стрелям по тъпите гарги и то с въздушна пушка.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.