Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

XaDeS

Ловец
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Иво
 • Оръжие
  Иж12,Бюхаг-12кал.
 • Куче
  Курцхаар,Английски сетер,Ягдтериер
 • МПС
  всякакво
 • Град
  България
 • ЛРД
  България1
 1. XaDeS

  Вицове

  В крайдунавско село рибари пият в кръчмата, чакайки да мине забраната за риболов и си разказват риболовни случки: - Нали помниш колко голям амур хванах миналото лято - поне 90 кила беше? - Абе някъде към 40 беше ама карай. Но това не е никаква риба. Аз помня, като бях малък, тати каква огромна риба хвана. - Колко огромна? - Абе не ѝ знам килата, но тати като я метна на самара - магарето потъна в калта до коленете!
 2. XaDeS

  Вицове

  Два часа след полунощ. В Бърза помощ докарват на носилка двама млади мъже. Ръката на единия е заклещена до лакътя в задника на другия. Дежурният хирург замислено оглежда двойката първо от едната, после и от другата страна. Накрая въздъхва: - Момчета, вас са ви объркали! Въобще не сте за тука! - А за къде? - изплаква изтерзан двуглас от носилката. - За Кукления театър, д*ба.
 3. Мога ,но едва на 14-ти по някое време ще мина през магазина, че трябва и да се работи
 4. На ул."Чаталджа".Тази, която идва от митницата към ВиК-то.
 5. В Плевен има на 5лв/кг, а нулите са на 6лв,обаче е доста сложно със номерата,почти цяла година не беше лял,че изпълняваше поръчка за рибарски съчми в кутийки.От известно време не съм ходил към магазина,и незнам какви номера има.
 6. XaDeS

  Вицове

  На вратата се звъни. Бащата на Иванчо отваря и вижда на прага една възрастна жена. Тя казала: - Здравейте. Аз съм учителката по биология на вашия син и трябва да поговоря с вас. Бащата на Иванчо учтиво поканил госпожата вкъщи. Предложил ѝ кафе. Жената неспокойно се въртяла на фотоьойла и накрая изплюла камъчето: - Как да ви кажа, господине, вашият син Иванчо вчера в час по биология каза, че ще ме ч*ка. - Кой? Моят Иванчо ли? - попитал бащата. - Да. За съжаление точно той. - отговорила госпожата. Бащата на Иванчо станал от мястото си, отворил прозореца и се провикнал с пълно гърло:
 7. XaDeS

  Вицове

  Пиян мъж със скъсана риза, по лицето следи от червило, в джоба празна бутилка ракия, се качва в автобуса и сяда до един свещеник. Отваря вестник и си чете. После се обръща към свещеника и пита: - Отче, а дали знаете от какво се получава артрит? - Артрит, сине мой, имат хората, които са избрали грешния път, които спят с пропаднали жени и злоупотребяват с алкохола! - Ама че гадно!... Пияният млъква и гледа замислено в пода. Свещеникът съжалил, че отговорил така рязко и пита: - Добре, сине! Отдавна ли имаш артрит? - Ама защо аз да имам артрит!? Аз нямам артрит! Тук във вестника пише,
 8. XaDeS

  Вицове

  Млад, готин офицер от разузнаването се жени за дъщерята на шефа си. На следващия ден го викат в управлението: - Предстои ви сериозна задача. Вашето прикритие: вие сте млад скучаещ кредитен милионер, живеете във Владая, с жена ви ходите по курорти на почивка, по скъпи ресторанти, купувате скъпи коли. След 20 години ще получите задачата си. Така се изкефил човека, че направил купон с приятели. Напил се и казал: - Тъстът, тва копеле, да вземе да ме заточи у Владая! На следващия ден го викат в управлението: - Вашето прикритие се променя. Заради кризата от финансовият отдел не разписаха с
 9. XaDeS

  Вицове

  Младеж кандидатства за работа в частна фирма. Посреща го шефът: - Седни, брато, как се казваш? - Николай. - Е, Коко, идваш значи, в понеделник по-рано. Така към обяд. И действаш. - А какво ще работя? Аз имам две висши образования, работя на компютър, карам кола... - Ти това го заеби, важното е в четири да си тука за планьорка. Събираме се в моя кабинет - уиски, водка, коняк, мезета - до сутринта. - Извинете, но аз не пия.... - Ясно. Тогава в понеделник не идваш. Почваш от вторник и в четири да си на планьорката. Ще се съберем, ще си поприказваме, момчетата ще донесат наркотици, щ
 10. XaDeS

  Вицове

  Ню Йорк, центъра. Всяка сутрин български имигрант кара колата си в автосервиза и иска да й направят диагностика, а вечерта си взима колата. Собственикът решил да разбере, за какво е това странно поведение. Нашенецът казва: - Ще ти призная, но при условие, че и за в бъдеще ще може всеки ден да идвам. Станало му интересно на собственика и се съгласил. - Работя наблизо, а паркинг мястото струва 5 долара на час, работният ден е 8 часа, а диагностиката е 20 долара.
 11. XaDeS

  Вицове

  Мъж влиза влиза в кабинета за уши, нос и гърло, сваля ципа на панталоните, изважда члена си и го показва на лекаря. Членът посинял. - О... Вие сте за уролог. - казал докторът. - Чакайте, докторе, чуйте ме! С мои приятели ходихме на баня, разбира се имаше и пиене... - Господине, аз съм УНГ специалист. Занимавам се с ушите, носа и гърлото, а не с лечение на алкохолизъм и свързаните с тях заболявания! - Добре, чакайте, нека да довърша! Къпем се с приятелите в банята, пием си и решихме да играем на една игра. Нареждаме се в кръг около една маса и всеки от нас слага члена си върху масата. Т
 12. XaDeS

  Вицове

  Село горе в планината. Телефон. Кметски наместник. Звъни телефонът: - Ало, при вас днес ще дойде Бойко Борисов да пререже лентата на паметник, който ще ви построим по европейски проект през 2020 г. Наместникът вика разсилния: - Тичай бързо на площада и гръмни с пушката да уведомиш населението! Тича разсилния, вдига пушката: Тряяяс! Показва се една баба: - Какво бре? Да не е дошъл хляба? - Не, бабо, ще идва Бойко Борисов да открива паметник! Бабата се връцва и влиза в къщата. Стои сам разсилният, почесва се. Вдига пак пушката: Тряяяс! Показва се същата баба: - Какво бре? Да не е
 13. XaDeS

  Вицове

  Пиян мъж излиза от бара и държи ключ за кола в ръката си. Започва нещо да се суети на улицата, да се чуди. Към него се приближава полицай и пита: - Кво става? - Ами, май са ми откраднали колата. - А, къде я видяхте за последен път? - Ами на края на ето този ключ! - сочи пияният. - Ще се наложи да отидете до управлението и да попълните формулярите. Преди това, обаче си закопчайте дюкяна. Мъжът поглежда надолу и изненадано казва: - Еб*си! Ама те и гаджето ми са откраднали, бе!
 14. XaDeS

  Вицове

  Епична битка! Дарт Вейдър срещу Крали Марко. След като победил, Крали Марко, бършейки меча си, казал: - Пууу,де.а тоя асматик, щеше да ми извади очите с тва фенерче!
 15. XaDeS

  Вицове

  Бременна вика на мъжа си: - Мъжо, искам баница с лайна! - Глупости, каква е тая баница, нещо се шегуваш! - Искам пък, искаш да пометна ли! Какво да прави мъжът, запретнал ръкави и направил баницата. Носи я още топла-топла, а жена му вика: - Мъжо, искам ти пръв да я опиташ! - Бе, какви глупости говориш, аз не съм искал баница! - А искаш да пометна ли? Какво да прави човека, отрязал си парче и задъвкал с отвращение. - И какво, скъпи, харесва ли ти? - Ми-и-и..., не! - Не я искам тогава!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.