Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

stroma

Ловец
 • Мнения

  127
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно stroma

 • Рожден ден 27.09.1972

Допълнителна информация

 • Име
  Иван
 • Оръжие
  Браунинг 308W , ИЖ
 • Куче
  Английски сетер , Ягдтериер , Мелез (Ягдтериер, Дратхар)
 • МПС
  Isozo Troper
 • Град
  Стара Загора
 • ЛРД
  Диня
 1. stroma

  Вицове

  Варна , гише на социални грижи. Идва реда на добре оформена ромка леко мазна , щот се е къпала през първия пролетен дъжд. - Какво ще желаете госпожо ? - Как кво ма какооо , помощи. - За какво ???? - Сабориха къщата ма какооо. - От бурята във Варна ли ? - Не ма какоо , по лошоооо. От булдозерито в Стара Загора.
 2. И настана време за истински ловни мероприятия , радост за окото и душата .
 3. Подобаващо преключване на сезона за лов на гривяк. Много емоция и адреналин.
 4. Мерси за мнението . И на мен ми прилича на сърбин , ама е много едър. Питането ми беше защото видях снимки на трибоици , които приличат на него.
 5. Здравейте , интересува ме вашето мнение . Този пес трибоец ли е ? Какво е вашето мнение ?
 6. Хайде и от мен едно фото на номер 9 и 10 за сезона.
 7. V raiona na Radnevo e nameren mujki Kurc Har. Za kontakti 0889551086
 8. stroma

  Вицове

  Студенти си лежат по леглата в стаята. Единият казал: - Искате ли да си гледаме прасе в стаята! Ще си имаме салами, пържоли, наденици... Вторият казал: - Не. Много е мръсно! Третият огледал бъркотията в стаята и казал: - Нищо бе! То ще свикне!
 9. stroma

  Вицове

  Седят три кучета пред кабинета на ветеринара - немска овчарка, сaнбернар и дог. Питат овчарката: - Какво правиш тук? - Ами бях придружител на слепец, но стопанинът ми беше голям гад - биеше ме, държеше ме гладен и един ден го прекарах през едно кръстовище на червено и един камион го премаза, та сега ме водят да ме убиват с инжекция. - А ти бе, санбернар? - Бях куче спасител и една вечер изпих всичкия коняк от буренцето на врата ми, през това време паднала лавина. Умрели 5 човека и сега ме водят за убиване. Попитали и дога за какво са го довели. - Бях домашно куче и стопанка ми беше една хубава блондинка. Един път беше в банята и се къпеше при отворена врата. Аз седях отпред и я гледах, изведнъж тя си изпусна сапуна, наведе се да го вземе и тогава не издържах, скокнах и я опънах отзад… - И сега и тебе ли те чака инжекцията? - Ами-и, де да беше инжекция. Доведе ме да ми изпилят ноктите.
 10. Продавам кубинки - 4 бр. 44 номер и 2 бр. 45 номер . Кубинките са чисто нови. Цена 60лв за чифт. Пращам с куриер за сметка на купувача. Намират се в Стара Загора. За контакти тел. 0879051175. Обявата я пускам от името на мой приятел. За въпроси и поръчки , моля обадете се на посочения телефон.
 11. stroma

  Вицове

  Ако видите жена да пуска чистачките в слънчево време, да знаете, че ще завива...............наляво
 12. Не познавам тези две породи , но аз за първо куче бих си взел Анг. Сетер . Учиш го да носи и тренировки на тема - срах от изстрел . Всичко останало то си го знае - дар от природата.
 13. Не съм съгласен с теб . Не знам от къде имаш тази информация , но това е само на теория. Съпругата ми работи в тази сфера - с контрола . Всичко е пълна пародия . Няма да испадам в подробности , работи се основно по жалби или контролни проверки отпуснати от министерството. Системата е дейност за пред Евросъюза. Пародията е , че всяка година зем. производители очертават обработените площи от тях върху сателитни снимки , като под снимките има кадастрална основа на землището ( със съответните парцели , пътища , канали , ливади и прочие ) . При очертаването се вижда земеделеца какво е изорал съответно засял . Става ясно веднага дали е разрошил канал , черен път и прочие , но земеделието не ги интересува това а единсвенно дали има застъпване с очертаното от други производители. При нас имаше такъв казус , земеделския производител изорал черен път ( тип прокар 17 метр. широк ) и го оставил 3 метр. Съответно зимата тези 3 метра път стана на гробища за нула време . Наложи се минавания през сятото успоредно на пътя в рамките на истинския път , който е 17м . Земеделския производител подаде жалба за нанесени щети в полицията , при което последваха маса разправии и простутии . В крайна сметка отърва глоба от 7000 лв за нанасяне на щети на държавата , защото давал 1000 лв за сбора на селото. Сега пак си обработва пътища , канали и пр. , но за да няма щети очертава с дълбока оран всеки блок . Зимата филма става криминален , поднася джипа на малкия път и бам в дълбоката оран . В този прост случай земеделието не може да се самосезира трябва да има жалба , но нали е спонсор . За горските мисля че си вършат работата , там проблема са братята роми . Имах супер комична ситуация , просто нямам думи. По време на лов набарваме братя роми на масова сеч .Обаждам се в горското питат ме къде е , обяснявам при което ми казват не е горски фонд и не е в нашата юрисдикция обади се в полицията. Звъня в полицията обяснявам се , те няма с какво да дойдем имаме една нива , но е развалена звънни в горското . Звъня на квърталния обяснявам се и патам - Какво правим ? , той горкия вика на прасе съм не мога да дойда , аз пак - Какво правим ? . Отговорът беше стресиращ - Отивай и им гръмни коня . В крайна сметка проблемите с земеделските производители в Полските региони тепърва предстоят . Същото се отнася и за горите с братята роми. ЗАКОНИ ИМА , ДЪРЖАВА НЕ
 14. stroma

  Вицове

  Питали радио Ереван : - Каква е тайната на военните успехи на Китай ? След кратка пауза радиото отговаря : - Тайната е във воюването им на малки , малки партизански групи .................... от по 2 милиона.
 15. Темата е неправилно озаглавена , името трябва да е ВЛИЯНИЕТО НА СЪВРЕМЕННОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ ВЪРХУ ДИВЕЧА . Проблема е многостранен , не е само до хербициди отрови и т.н. Тази година за първи път ни се случва последната седмица на Август да няма къде да ловуваме на пъдпъдък . Всичко беше изорано , слънчогледа беше прибран за четири дена , като след комбайна върви дискова брана . Какво да прави дивеча ? Къде да се скрие ? Какво да яде. През комунизма полетата стояха с намлийте до ноемри месец , останало зърно от руските комбайни колкото искаш. Садяха се разнообразни култури , поливаха се и прочие. Сега какво ? Садим Рапица за биодизел , но тя уврежда черния дроб на заека . Пчелите стават агресивни . Важното е , че струва 120лв тона , ще има рапица. Разорават се ливади , пътища , канали - Има субсидии. Чак тогава можем да говорим за хербициди . Преди 4-ри години за три седмици ни се заличиха всички ята Яребица - нито една. Намираме умряла яребица а до нея се тръшнал сокол защото направил грешка - хапнал яребишко. Чак тази година успяхме да възстановим ятата . Мога да пиша още много , но както казват турците - Интереса клати феса. Това е факта по добре няма да става .
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.