Jump to content

kormoran57

Ловец
 • Мнения

  587
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно kormoran57

Допълнителна информация

 • Име
  корморанов
 • МПС
  Танк
 • Град
  Неизвестен
 • ЛРД
  Неизвестно

Последни посетители

1295 профилни разглеждания
 1. А пък тази неделя ,в тези горещини ,се събрахме половината от от голямата ни група пак на това място!!
 2. На 13 май 2017г. се проведе състезание в района на с.Оризари по стрелба с лък.Участниците бяха от Пловдив, София, Видин, Шумен и Хасково.До края на първия манш бяхме над 30души,а после останахме около 22 души.Тежка борба беше.Имаше и медалисти по съответните категории инстинктивни лъкове.Ето малко кадри ,които в паузити успях да снимама:Момчето е Димитър Труканов -младши,чийто баща скоро / и с цялото си семейство беше при нас / бе спечелил златен медал по стрелба от кон в Турция.За славата на България ,винаги да ги побеждава!!
 3. https:[email protected],24.627994,1155m/data=!3m1!1e3?hl=bgЕто това е местото! Вижда се бистрото / там е и училището /,по-надолу е фургончето и малко след това пътеката водеща към реката.
 4. Значи ,местото се намира ,като се се влезне в Оризаре,от центъра в ляво в посока спортното училище.Веднага пред него,в дясно има пътека ,която отива до параклис и продължава по полето,успоредно и срещу течението на реката.Минава се и покрай една сглобяема барака.По- напред се виждат колите ни спряни по този черен път.Има възможност да се слезе и до"стрелковото поле ".Голяма сянка за колите и за нас.От вчера разбрах ,че за сега сме станали над 25участника,и за това се измества от 10,00ч.началото на действието. Основно се участва с класически рекърви / дълги лъкове ,традиционни, исторически/ ,дървени стрели /купешки или лична изработка /.Носим си храна ,вода / и др./,маси столчета за нещо като шведска маса.
 5. Здравейте стрелци с лъкове.На 13т.м. от 10ч. След спортното училище в с.Оризаре ще сепроведе турнира по стрелбата.ЗА повече информация , в този форум ще говорим с желаещите.
 6. Ако се отнася за есенния им турнир на форума "Моят лък " --добре си направил!!Дървени философи от класа са и не търпят други мнения и анализи.Три - четири човека са настроени отрицателно към всичко що е българско ,като история ,майсторство за оръжието.Аз тогава отидох към края на състезанието им / Бях на работа / - повече няма да ида ,макар ,че голяма част от нашата група бе там.Идва и един от началниците на С.К " Атила " ,и успяха и с него да се скарат. Абе ,нямам думи .
 7. Ронинхъс ,ти нямаше ли преди / и сега .ако го имаш ,де / спортен рекърв?Питам те ,защото ,ние "класиците " ,увеличаваме групата си ,и ако искаш да се присъединиш / и други ако имаш / Заповядай!!Вече се свързваме със спортни школи в Пловдив и възможностите за в бъдеще ще се увеличават.Някои тяхни шефове ,участват в импровизираните ни състезания на открито със своите рекърви.Вярно е ,че полиспасници няма около нас.
 8. Е , то така лесно / хубаво /!!Ние с тези Криви гайди ,пак ще духаме мънщука!!
 9. За да ти дадем по-точен отговор,дай някоя снимка на лъка от по- близък план , въпросите те ти самноги конкретни.
 10. Да допълня : Изпълнява се за 60сек. Проведе се някъде есента.
 11. Някой не желае ли да се похвали за направена тренировчица ,сега преди Коледа и Нова Година.Трябва да се "затваря " календарната година. Видеоклип0096.Видеоклип0096.mp4 Това е упражнение за бърза стрелба с предварително обърнат към мишените.Стрелите са долу легнали ,и за всяка тр.да се навеждаш,зареждаш ,обръщаш към мишенното поле и стреляшза "точки " от 10изстрела.Доста сложничко е ,но така го измислихме.
 12. Брако ,браво за слуката!! И наслука да е тази седмица !!
 13. Божидаре ,тази новина за гъските ,дето си ги отстрелял е много добра.Значи започнаха да прииждат ,така ли е ?В Русия ги хвана големия и дълбок сняг и сигурно ще долетят по рано тази година.Обаждай се ,ако се случи така!!Наслука приятел и таз година да направиш още по-зрелищни филмчета за гъсешкия лов!!
 14. Брако ,не мога да ти отворя файловете,така ли е при теб? Наслука
×