Jump to content

kormoran57

Ловец
 • Posts

  596
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kormoran57

 1. Колеги стрелци с лъкове! Има ли такива!Кога ще се съберем да се запознаем,потренираме.Вече завършва лова,даде хващаме за тренировките.
 2. А,а недей така!Ако искаш обади се за да се организираме с нашата група за тренировка в с.Оризари.
 3. Няма ли някой да сподели слуката си на водоплаващ за сезон 2018-2019година.Да не би да е забранен още от мин.година?
 4. Здравейте г-да администратори! Искам да знам защо в основната страница на форума темите зададени от колегите са на английски а не на български ? И още: В главната лента при "форуми" ,"галерия ".......Има на английски [email protected]
 5. Хайде бе ,няма ли лъкаджии тук ,никой ли няма нещо за публикуване?
 6. Здравейте,т.к. доста време не излизаше форума ,а сега виждам ,че е в нова версия,ще попитам следното : в началната стр.след отварянето на форума не си виждам името,това нормално ли е ?
 7. На 30.09.17г. ще се проведе този турнир.Желаещи за участие-да се изписват тук( за разяснения и др.)
 8. Росене ,преди малко опитах пак да кача скрийншота ,но нещо не се получава.Телефона ми е Смарт 2 ,но в кабела ли е причината или май в големия комп.Ще продължа да се опитвам
 9. Здравейте!! От известно време ,от мобилния,като реша да влезна във форума това не се случва.На рекламната лента на форума ,в дясно след надписа" НА ЛОВ" нищо няма / само зеления цвят /.Когато го направя чрез " регистрация "- пак същото.Но тогава ,най -отдолу в общия списък на присъстващите във форума ,съществува и моето име и основното меню стои наполовина разкрито.Моля кажете какво да направя ,че като не върви някой път лова ,поне в това "да ми върви ". Благодаря и наслука!!
 10. А пък тази неделя ,в тези горещини ,се събрахме половината от от голямата ни група пак на това място!!
 11. На 13 май 2017г. се проведе състезание в района на с.Оризари по стрелба с лък.Участниците бяха от Пловдив, София, Видин, Шумен и Хасково.До края на първия манш бяхме над 30души,а после останахме около 22 души.Тежка борба беше.Имаше и медалисти по съответните категории инстинктивни лъкове.Ето малко кадри ,които в паузити успях да снимама:Момчето е Димитър Труканов -младши,чийто баща скоро / и с цялото си семейство беше при нас / бе спечелил златен медал по стрелба от кон в Турция.За славата на България ,винаги да ги побеждава!!
 12. https://www.google.bg/maps/@42.1486887,24.627994,1155m/data=!3m1!1e3?hl=bgЕто това е местото! Вижда се бистрото / там е и училището /,по-надолу е фургончето и малко след това пътеката водеща към реката.
 13. Значи ,местото се намира ,като се се влезне в Оризаре,от центъра в ляво в посока спортното училище.Веднага пред него,в дясно има пътека ,която отива до параклис и продължава по полето,успоредно и срещу течението на реката.Минава се и покрай една сглобяема барака.По- напред се виждат колите ни спряни по този черен път.Има възможност да се слезе и до"стрелковото поле ".Голяма сянка за колите и за нас.От вчера разбрах ,че за сега сме станали над 25участника,и за това се измества от 10,00ч.началото на действието. Основно се участва с класически рекърви / дълги лъкове ,традиционни, исторически/ ,дървени стрели /купешки или лична изработка /.Носим си храна ,вода / и др./,маси столчета за нещо като шведска маса.
 14. Здравейте стрелци с лъкове.На 13т.м. от 10ч. След спортното училище в с.Оризаре ще сепроведе турнира по стрелбата.ЗА повече информация , в този форум ще говорим с желаещите.
 15. Ако се отнася за есенния им турнир на форума "Моят лък " --добре си направил!!Дървени философи от класа са и не търпят други мнения и анализи.Три - четири човека са настроени отрицателно към всичко що е българско ,като история ,майсторство за оръжието.Аз тогава отидох към края на състезанието им / Бях на работа / - повече няма да ида ,макар ,че голяма част от нашата група бе там.Идва и един от началниците на С.К " Атила " ,и успяха и с него да се скарат. Абе ,нямам думи .
 16. Ронинхъс ,ти нямаше ли преди / и сега .ако го имаш ,де / спортен рекърв?Питам те ,защото ,ние "класиците " ,увеличаваме групата си ,и ако искаш да се присъединиш / и други ако имаш / Заповядай!!Вече се свързваме със спортни школи в Пловдив и възможностите за в бъдеще ще се увеличават.Някои тяхни шефове ,участват в импровизираните ни състезания на открито със своите рекърви.Вярно е ,че полиспасници няма около нас.
 17. Е , то така лесно / хубаво /!!Ние с тези Криви гайди ,пак ще духаме мънщука!!
 18. За да ти дадем по-точен отговор,дай някоя снимка на лъка от по- близък план , въпросите те ти самноги конкретни.
 19. Да допълня : Изпълнява се за 60сек. Проведе се някъде есента.
 20. Някой не желае ли да се похвали за направена тренировчица ,сега преди Коледа и Нова Година.Трябва да се "затваря " календарната година. Видеоклип0096.Видеоклип0096.mp4 Това е упражнение за бърза стрелба с предварително обърнат към мишените.Стрелите са долу легнали ,и за всяка тр.да се навеждаш,зареждаш ,обръщаш към мишенното поле и стреляшза "точки " от 10изстрела.Доста сложничко е ,но така го измислихме.
 21. Брако ,браво за слуката!! И наслука да е тази седмица !!
 22. Божидаре ,тази новина за гъските ,дето си ги отстрелял е много добра.Значи започнаха да прииждат ,така ли е ?В Русия ги хвана големия и дълбок сняг и сигурно ще долетят по рано тази година.Обаждай се ,ако се случи така!!Наслука приятел и таз година да направиш още по-зрелищни филмчета за гъсешкия лов!!
 23. Брако ,не мога да ти отворя файловете,така ли е при теб? Наслука
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.