Jump to content

AC/DC

Ловец
 • Posts

  205
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AC/DC last won the day on January 1 2012

AC/DC had the most liked content!

Допълнителна информация

 • Име
  Y

Recent Profile Visitors

1,896 profile views

AC/DC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

151

Reputation

 1. Имат вече второ поколение в Чехия.
 2. Съвсем случайно попаднах на една информация в нета относно наш Аркан ф.Костофф: има наследници във Франция: http://jagdterrier.livredelevage.net/fr/livre/fiche/?elem_liste=16534 Три от неговите директни потомъка са записани в LOF (livre des origines française). и той е дядо на 22 приплода до момента във Франция.
 3. Lord Utinjski - вече и Интернационален шампион (специално за един колега любител на "шоколадовите" териери и корифей в съдийството на тази порода)
 4. И наздраве за един млад шампион в Испания - I място. "Бута ти яко густо" когато чуеш името на фермата си, с призови места на питомци, оценени от международни съдии
 5. Арканка Хулиганка - Vendeta ot Belashtitza (Inbr. 3x3 Jako Plavanski)
 6. От там нататък е дерт на новия собственик да си прекара кученцето през определените изпити за екстериор и работа за да може по-нататък да развъжда - ако иска. От ферма Белащица, каквото е било от внимание и интерес за бъдеща развъдна дейност, е останало в полезрението ни и в ръцете на мераклии и кадърни хора, които са си минали всички процедури по вкарване в разплод на кучетата. Поздрави и наздарове!
 7. Данчо, с теб е излишно да се влиза в каквато и да е полемика и все пак да ти кажа, цитираната кучка е с родословие и редовен ПК номер (Хари Плавански Х Ерида от Белащица). Кученцето е продадено на 60 дни от нашия двор. От там нататък, кой, на кого, кога я е заплождал, нито ми е известно, нито ме интересува. Разбрал, недоразбрал, НАЗДАРВЕ!
 8. Друго си е като има майстор фотограф - Гринго от Белащица /Один от Белащица X Форца от Белащица/
 9. И тук една булка от Малък Чардак АЗИА (Роналдо Х Таянствена) нарежда се 3Х3 инбридинг на Яко Плавански
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.