Jump to content

margi93

Ловец
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by margi93

 1. Здравейте. Аз членувам в Лудогорието а ловувам около София. Дали съм мъртва душа за колегите от североизточна България, като максимум 2-3 пъти ходя на лов там и нямам възможност да съм редовен на бригадите (380 км растояние) ? Където ловувам там ходя на бригади но пък няма място за мен в дружината. Да тук са много хора (около 80) и не всички са ловци ходещи всеки път на лов, но има и такива които не съм виждал за 3 години...Просто трябва да се промени режима за придобиване на оръжие и според мен нещата ще си дойдат на място.
 2. Здравейте търся мъжки бретон в София или около. Аз съм на 35 км на изток от столицата. Моята госпожица няма родословие но работи много прилично. Вече точно една седмица как е кръвнала.
 3. Колега добър вечер, интересува ме гола пушка , ако разкомплектоваш.
 4. Колега, ако не е късно в началото на 2012год. ще апочне курса за кодборен лов. Ако, те интересува ще звънна да питам за точната дата. Аз лично там ще го карам. Бъди здрав, и наслука.
 5. Тази година, ще има ли курс за подборен лов,в района на София?
 6. Благодаря колеги, кучето вече се обучава. Моля темата да бъде закрита.
 7. Моля,даите ми координати на учител за птичар (бретонка 5 месеца ) от Разград
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.