Jump to content

d.drogba

Ловец
 • Posts

  121
 • Joined

 • Last visited

About d.drogba

 • Birthday 05/11/1998

Допълнителна информация

 • Име
  Рангел
 • Куче
  ЗСЛ
 • МПС
  Каруца с впряг от лайка
 • Skype
  rangel.1998

d.drogba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputation

 1. Здравейте! В началото на месеца (Април) е изгубена или открадната западно сибирска лайка в района около с. Лясково общ. Девин. Кучето е на 3 години и половина и отговаря на името Чико. Моля, ако някой го забележи или види у някого да сигнализира на 0895971931 или 0898453273.
 2. Перничанин вървял през пустинята без да има капка вода в себе си. Накрая видял един оазис и един змей да седи до водата. Събрал всички сили и смелост и почнал да се бие със змея. По едно време змеят го попитал: - Какво искаш ти, бе? - Искам да пия вода! - Ми пий, бе, що се биеш!?
 3. На мен ми се струва, че ви доскуча в другия форум да си хвалите лайкоидите. Кой си ти, че да коментираш Антон не ми е ясно. *** ви чака. Eми и аз от тук го намерих http://bg.wikipedia....80%D0%B0%D0%B4) оказа се, че има две села на име Сенокос.
 4. Не искам повече да пиша, вие знаете всичко. Село Сенокос се намира в Северен Пирин и е най-близко разположеното до Националния парк от всички села на община Симитли
 5. Замисли се малко бе човек: - За жалост не можах да се запозная с трапера - Специален поздрав имате всички от Петър И аз бях ходил във великовския център едно време , но само ВИРТУАЛНО, с.Сенокос е в Пиринско, как ме послуша и отиде така бързо до ВеУиково, разбра, видя всичко и се върна в Сенокос да се похвалиш. Начинът на писане ме навежда на мисълта че "gezata" е веУкия трапер със нова регистрация и с ново ИП!Не ми се занимава повече с теП.
 6. Гецаа, геца геца на твое място бих си останал само читател и ще наблюдавам без да заемам позиция. Пък, ако искаш си вземи малко кученце от трапера и после следва "лошото"... Караш го всеки ден в гората, на гатери с други кучета насам-натам става кучето на 2 години - резултат 5-6 открити сърни и два заека, гончетата лаят долу на 50метра прасе той ми седи до задника, както се казва. Може би резултата на мелез би бил много по-добър. Така, че като се сдобиеш с лайка от трапера иди у *** и си ги хвалете! Ако този резултат те удоволетворява ЕВАЛА!
 7. Първо се научи да пишеш правЕлно, после сравни тези лайкоиди, които си качил ти и тази лайка, която е качил "PONCA" и ако нямаш проблем с очите ще откриеш и разбереш голЯмите разлики.
 8. Сега не е време за възползване, може би тази година ще имам шанс да се възползвам, както казваш. Причините за невъзползването ги знаеш.
 9. Чувал съм, че четириоките кученца по-бързо се развиват и по-бързо напредват.
 10. Звъни се в полицията: - На Петров му докараха дърва! - И какво от това - пита дежурния и затваря телефона. След няколко позвънявания човека успява да каже: - Ама Петров крие в дървата наркотици! - Ще проверим! - наостря уши дежурният. След малко звъни телефона у Петров: - Петров, обажда се Иванов. След малко ще дойдат едни момчета, да ти насекат дървата! - Какви момчета, бе, Иванов? - Абе ония дето миналата година ми прекопаха лозето за оръжие!
 11. А изключваме чалгата, като 100 патрона и тем подобни, дано намерим хубави песни за лова не е задължително да са бългаски!
 12. Създавам тази тема с идеята песните в, който се пее за нашите ловни другари или изобщо за лова да добият поне малко популярност! Ето ви една песен, за която лично на мен много ми харесва http://vbox7.com/play:mbd3581664 Песента е на Ляпис Трубецкой - Лайка. Давайте и други предложения. Ако някой иска песента със клипа или без клипа да пише на ЛС! :drinks:
 13. Минал съм по пътя та чак се бях объркал та още малко щяхме да идем в Забърдо на последния разклон вместо долу в ляво ние нагоре в дясно, но се оправихме. Абе аз знам, че мечката е няма на Глухите Камъни затова ходя там, ако е там изобщо не бих препарил и до Красни ливади
 14. Малкия Иванчо пита учителката: - Госпожо, децата може ли да имат деца? Учителката отговаря: - Иванчо, това е невъзможно! Иванчо се обърнал към Марийка: - И от какво те е страх, ма глупачко…
 15. Как не сам я видял таз камера та малко фото да си направя Аз ходих до там и ме хвана яд, че не влязох в леговището (пещерата) на мечката някъде по камъните горе. Но не се притеснявай едно прасе не сме наплашили . Някой път ,като си там мога да те изненадам в гръб
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.