Jump to content

braking

Ловец
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

About braking

 • Birthday 08/26/1992

Допълнителна информация

 • Име
  Мартин
 • Оръжие
  ИЖ 18-ЕМ
 • Град
  ...
 • ЛРД
  ...

braking's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Някой използва ли фенери Nitecore и доволен ли е ? В сайта им цените почват от 100лв и стигат до 700лв, като предлагат и ловни комплекти.
 2. Кой какво е пускал незнам, доколкото аз съм запознат(тъй като от скоро съм ловец) кучетата целогодишно трябва да подържат някаква форма, но колегата "махони", ако има нещо към собственика на кучето със него да се разбират, както казваш животното не му е виновно, като кучето добре си знае работата и е от голяма полза за наз и в случая за другата дружинка.
 3. Здравей колега, първо искам да те поздравя за добрия улов, но не съм напълно съгласен с някой работи които си написал. Първо ще започна с това, че стрелях по въпросното прасе, но за съжаление успях да го раня в слабините и прасето не продължи много и се скри в много гъста гора, опитахме се да го търсим но нестана. Върнахме се по посиите и започнахме да чакаме кучетата. След около час дойдоха кучетата на човек (за който ти преди време бе писал някакви работи http://www.nalov.com/forum/index.php?showtopic=31399 като ти не споменаващ за това) и подкараха прасето към вас, доказателството за това са снимките, които Златан е пубкликувал. Пожелавам ти още по хубави улови от този и да разказваш историите така, както са!
 4. Какво е това "Дизелиране" при въздушните пушки и за какво е, и как се прави ...?
 5. А турските пушки като цяло добри ли са ?(не разбирам много от тези работи)
 6. Я кажете какво мислите за HATSAN MODEL 125 и кое според ваз е по добро 4,5 или 5,5 ?
 7. колега ако изкаш обадими се на тел 0887247205 да ти ПОДАРЯ малко гонче от работещи родители за да ме помниш с добро НАСЛУКА.

 8. Можели дами разясните добра лие пушката, някоя снимка... Става на въпрос за "Сейга с пълнител"
 9. Искам да си взимам ловно куче, но се чудя какво, искам да е за едър дивеч (без Барак), какво бихте ме посъветвали ?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.