Jump to content

Тони Груев

Ловец
 • Posts

  1,022
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Тони Груев last won the day on August 24 2012

Тони Груев had the most liked content!

Recent Profile Visitors

2,712 profile views

Тони Груев's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1.4k

Reputation

 1. Оттеглям участието си в проекта по лични причини. Моля темата да бъде затворена!
 2. И от мен жив и здрав, да илядиш и купона винаги да е на шест...!!!
 3. Ами "окайвай" го ти, току що се прибрах от гости у тях и почти нищо не му изпих и изядох.А, нали за това са приятелите, да се "изтръскват"...?!
 4. Отвратен съм...! Лов било избиването на затворени между огради животни...?! Приятели, били онези от които се печелят сребърници...?! "Онези" пък мислят, че т'ва е стока и се купува - приятелството...?!?!?! И ловната тръпка се купувала...?! Подлостта, наглостта и мръснишкото ровене под чуждите кревати, на които си спал, като уважаван гост, пък се наричат авторитет...?! Почвам и аз, като Слави да се чудя - аз ли не съм за тук, тук ли не е за мен, или и двете....?!?!?!?!?!?!?!?!?!
 5. Убаво ноже Ванка, резач страшен - за дерач се надявам да го пробвам в най-скоро време!!! Вече си одялках три пръста, а от фалене и показване как бръсне не ми остана козина по ръцете. Сполай ти на майсторлъка и златните ръце де го изработиха само за два дена и огромно БЛАГОДАРЯ...!!! ПП Канията вече е светла посредством третиране с глазпапир - много си заодиха с дръжката да знаиш...!!!
 6. Дочух, че ги убивали още в капаните, живи не им трябвали...?!
 7. "Армстунинг" ми правиха такъв преди 2г.. Предполагам пазят чертежите още. Не е в мен, иначе бих го снимал - фина работа...!
 8. Май някой трябва да обедини темите, ми се струва...! Или тук да се пише по организационни въпроси, а снимките в "Ловци на Ловци"...?!
 9. Ракията е над политИката...!!! [media=]http://www.youtube.com/watch?v=48ZHFpvmAdU&feature=related[/media]
 10. Може би трябва да си провериш водомера...?! На кой му пука за 54 434 регистрирани потребители-ловци в тоя форум...??? Пък и тук никой не прави свирки в стил БГ ЛАФ...!!!
 11. Единствено, както пише Захари Стоянов в "Записки по българските въстания", стрелчанлии взели, че изколили циганите(58сем.) в Стрелча след като получили препис от "Кървавото писмо". Наложило се сам Бенковски с "Хвърковатата чета" да отиде в Стрелча, та да ги озапти...!
 12. Умрех и изрових паркета...!!!! :)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.