Jump to content

Тони Груев

Ловец
 • Posts

  1,022
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by Тони Груев

 1. Оттеглям участието си в проекта по лични причини. Моля темата да бъде затворена!
 2. И от мен жив и здрав, да илядиш и купона винаги да е на шест...!!!
 3. Ами "окайвай" го ти, току що се прибрах от гости у тях и почти нищо не му изпих и изядох.А, нали за това са приятелите, да се "изтръскват"...?!
 4. Отвратен съм...! Лов било избиването на затворени между огради животни...?! Приятели, били онези от които се печелят сребърници...?! "Онези" пък мислят, че т'ва е стока и се купува - приятелството...?!?!?! И ловната тръпка се купувала...?! Подлостта, наглостта и мръснишкото ровене под чуждите кревати, на които си спал, като уважаван гост, пък се наричат авторитет...?! Почвам и аз, като Слави да се чудя - аз ли не съм за тук, тук ли не е за мен, или и двете....?!?!?!?!?!?!?!?!?!
 5. Убаво ноже Ванка, резач страшен - за дерач се надявам да го пробвам в най-скоро време!!! Вече си одялках три пръста, а от фалене и показване как бръсне не ми остана козина по ръцете. Сполай ти на майсторлъка и златните ръце де го изработиха само за два дена и огромно БЛАГОДАРЯ...!!! ПП Канията вече е светла посредством третиране с глазпапир - много си заодиха с дръжката да знаиш...!!!
 6. Дочух, че ги убивали още в капаните, живи не им трябвали...?!
 7. "Армстунинг" ми правиха такъв преди 2г.. Предполагам пазят чертежите още. Не е в мен, иначе бих го снимал - фина работа...!
 8. Май някой трябва да обедини темите, ми се струва...! Или тук да се пише по организационни въпроси, а снимките в "Ловци на Ловци"...?!
 9. Ракията е над политИката...!!! [media=]http://www.youtube.com/watch?v=48ZHFpvmAdU&feature=related[/media]
 10. Може би трябва да си провериш водомера...?! На кой му пука за 54 434 регистрирани потребители-ловци в тоя форум...??? Пък и тук никой не прави свирки в стил БГ ЛАФ...!!!
 11. Единствено, както пише Захари Стоянов в "Записки по българските въстания", стрелчанлии взели, че изколили циганите(58сем.) в Стрелча след като получили препис от "Кървавото писмо". Наложило се сам Бенковски с "Хвърковатата чета" да отиде в Стрелча, та да ги озапти...!
 12. Умрех и изрових паркета...!!!! :)
 13. Ааааа, не си познал, да ти го сдъвчем и да "лапкаш" на готово!!!Я попрочети сам и се ограмоти, по-сладко е ...!! Както казва Остап Бендер(ако знаеш кой е): - А ключ от квартир, где денги лежат не хочеш..?!
 14. Колегата The Destroyer има такава цев в профила си, може би не е видял темата още...?!
 15. Телефоните стават все по-тънки и умни, а хората обратно...
 16. Имам чувството, че живея сред хора, които възнамеряват да живеят вечно. Поне така се държат. Треперят за имуществото си и нехаят за пропуснатия си живот. Ерих Мария Ремарк
 17. Притча за приятелството По дълъг и уморителен път вървял човек с куче. Двамата били напълно изтощени. Изведнъж видели пред себе си оазис: прекрасни порти, зад оградата-музика, цветя, ромолене на ручеи. -Какво е това? - попитал пътешественикът пазача на портата. -Това е рая. Ти вече си мъртъв, можеш да влезеш и да си починеш истински. -Има ли вода? -Колкото искаш - чисти фонтани, прохладни басейни. -А ще ми дадат ли храна? -Колкото поискаш. -А кучето? -Съжалявам, с кучета не може! То трябва да остане тук. Пътешественикът продължил нататък. Скоро стигнал до една ферма. На портата също имало пазач. -Може ли да пием вода тук? - попитал човекът с кучето пазача. -Да, на двора има кладенец. -А кучето ми? -До кладенеца има поилка. -А дали ще ви се намери малко храна? -Да, ще те нахраним. -А за кучето? -Ще се намери кокалче. -Какво е това място? -Това е рая. -Но пазачът на оазиса, покрай който минах преди да стигна тук, ми каза, че раят е там. -Лъже! Там е ада. -Но как търпите това? -Те са ни много полезни, защото до рая достигат само тези, които не изоставят приятелите си.
 18. Бравос, май излиза маТриал и за втора книжка!!! Тоя разказ от снощните задявки ли е резултат?! Ако е така, имаш да черпиш Наньо, пък и мен може !...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.