Jump to content

walther P22

Ловец
 • Posts

  52
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  ЙОРДАН
 • Оръжие
  Гладкоцевно
 • Куче
  Гонче, куцхар
 • МПС
  LAND ROVER
 • Град
  дупница
 • ЛРД
  1

walther P22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

 1. Здравейте и наслука колеги. Загледайте се внимателно в т. нар бежанци. Това не са бежанци, а една рота бойци млади и здрави само им трябват автоматите. Бежанските потоци са основно от жени, деца и възрастни хора. Тотално ни объркват и заблуждават нещата не са добре, но се правят на слепи. Това са диверсанти, които успешно се правят на жертви и се внедряват.
 2. Да им ги давят искат да гледат стока без усилия, и без да влагат нищо, а само ревът за субсидии. Освен това през зимата от тях и кучетата с тях не може да се ловува нормално. Не ги съжалявам.
 3. Всеки трябва да може да притежава оръжие за самоотбрана и режима трябва да е доста свободен. Даже най- добре да се разреши в домът да се притежава и гладкоцевно с къса цев, защото като си лентоваш 5-6 патрона с гумени съчми хем не е толкова опасно да го утрепеш боклука, хем си го неутрализираш без проблем. По този начин доста ловци, които само плащат такси ще си вземат по една помпа за в къщи и няма да се занимават да се правят на ловци само заради оръжието. Нека тези които са против и пишат, че ще има злоупотреби да отговорят как да се действа като някой наркоман ти влезе в къщи сигурно ще кажат да му сложим по ракия или да сме си приготвили вазелин. Освен това ако това за което пиша стане генералната превенция за крадците ще е доста добра и престъпността със сигурност ще намалее, но никога няма да стане за съжаление.
 4. Имам въпрос към всички, които имат газ на дизелите. Къде точно е вкарана газта- преди турбо компресора или след него? Иначе останалите подробности са ми ясни горе- долу. Мисля да сложа един стар изпарител *Ловато* и дори да не го подгрявам като начало тъй като според мен при малко количество газ ще му е достатъчна самата температура под капака поне когато не е студ като сега -19-20градуса.
 5. И аз преди време се бях запалил да си правя патрони и по точно куршуми, направих си всички необходими дорници и остана само да си направя и матрицата за отливането на самия проектил. Единственото което ме спира за момента, е че не зная от къде или как да се снабдя с т. нар. опашка на куршума. Другата причина е че, стрелям с автомат и не зная как ще е презареждането. Мисля си ако се измисли някакъв куршум, който да е подкалибрен да речем, но да има ребра и само да го слагаме да речем в готов ситен патрон в концентратора така едно бренеке ще ни струва около 55-60ст. и ше е с нова гилза и добър барут примерно. Като според мен като се отвори патрона ако концентратора не е добре може под него да се подложи половин кечена тапа и забравяме за честите проблеми с изпадането на барута и може да си ги носиш повече от един сезон. А и като ти останат патрони от прелетния дивеч веднага може да си ги преправиш за едрия. Искам да допълня, че това не е напълно моя идея и е измислено вече, но какво пречи да го измисли и направим по- добре и по лесно. ЖЕЛАЯ МНОГО СЛУКА НА ВСИЧКИ!
 6. Това ако не се лъжа е магазина срещу халите, но те мисля нямат интернет сайт и ще трябва да отида на място. Благодаря много.
 7. Колега къде ги има тези Застави кал. 22лр. Благодаря ти предварително ако ме светнеш-
 8. Във ВИПА го няма този модел имат 3-4 но М 98 и М70 мисля. Аз също се интересувам дали предлагат в други магазини тази марка, но аз търся карабина Застава 22лр. Ако някои знае да сподели ще съм благодарен.
 9. Това няма как да стане 50 м. горе долу но 100 са му много. Стрелял сьм с такьв не е балансиран, трябва му дрьщка при цевта.
 10. За рязането може да се направи калиброваща втулка с остър ръб и само като се прекара през нея и ще стане идеално.
 11. бавните са вклю4ени когато малкия лост е напред, а 4-4 е автомати4но за това ти свети на таблото. даи лоста на зад и пробвиа да кара6 на задна 100 200метра. успех!
 12. Струват по 1.5лв. и то мгнум варианта в София също ги има на няколко места, напр. магазина на Красно село". Мисля за новия сезон да съм с тях
 13. Аз въпреки че стрелям основно Ротвайл 39гр. и Еxact останах изненадан и много доволен от SB SPECIAL SLUG-магнум, въпреки ,че е магнум има много лек откат и много добра точност с подобрен цилиндър на автомат АТА армс.
 14. Колега може ли да пуснеш 2-3 снимки на възловите детайли как е поставена газовата най вече къде е вкарана газта другото ми е ясно за микрошалтера на педала и т.н. Също така ме интересува подгрява ли се изпаритела от охлаждащата течност или не е необходимо тъй като през него минава минимално количество газ и не може да замръзне.
 15. Колега я драсни едно чертежче с размери на устройството за тапи ,което искаш да си направиш на струг и аз като го видя ще видя какво мога да направя и ще се пробвам да ти изработя едно такова стига да ми е във възможностите , с по- елементарни стругарски операции се справям. Може да пробвам да врътна и 2-3 дюзи и ако всичко се получи ще ти ги пратя по куриер.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.