Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

Martin

Ловец
 • Мнения

  130
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 1. a вие със питбул ли ловувате бе колега?
 2. Горния опит за моливник не е добре направен понеже е неестествен. На вилата имам направено такова нещо... трябва да ти го направи препаратор с хубави препарати а не с формалин, понеже след 3-4 години ще остане само кожата без козината която навярно ще е изядена... С 2 думи ако искаш да ти стане хубаво и трайно - намери си препаратор, до тогажа го сложи в камерата и не се мотай много, много! А закачакла става от сърнешки крака а не от свински...
 3. Ами аз го изпляках хубаво бе, Митак ама тука много философи и природозащитници Аз се кефя как кучето се кифи на тоя Нер, направо чудо... и добра работа на стопаните естествено! Аз го показах за да видат колегите куче в акция а те зеха да обсъждат що не сме закарали прасето на лекар а сме го оставили да умре
 4. Гледам голям казус настанал тука... та да кажа сега и аз... 1-во! В лова има хуманност, но тя както казва Гацо Бацов "да е хуманно, да е хуманно, колко да е хуманно?"! Ква хуманност може да има в лова като пак си убиваме животните и ги дигаме от леглата и чат пат се радваме като ги убием и още на леглата, дерем ги, режем ги и ги ядем и считаме за правилно, че това да убиваме децата им (приплодите) е полезно, та хуманност викате? Аз мисля, че в тоя форум нямат място хуманистите... 2-ро Да кажа за тия ваши гатери, във вашите прослувути гатери дето вършат страшна работа всички кучета ги лаят тия прасета ама се спукват, после ти идва да го храниш само с телешки рибици ама като идем на лов и го пуснем на току-що минало прасе се прави на пияница кучето и нищо не подхваща а иначе как лаеше в гатера... толкос по гатерите! и ся кво да кажа, май няма ко да кажа повече освен стига с тия философии ами Наслука и вместо да разсъждавате толкова много за едно малко клипче ходете в природата, там е истината!
 5. дааа, ей тва се вика прасе! Евала!
 6. Е вие сте ловджии и трябва най-добре да знаете, че куче свинар се прави най-трудно! А когато кучето е малко като това и има такова желание за прасета и го е гонило и му е паднало прасето как да не го оставиш да се настървява? А пък прасето си е хубаво 150-160 кг.. ама ние сме красивите разбираш ли? (майтап да става) :) А вие като сте толкова хуманни защо ходите на лов въобще?! Тогава да ядем само марули и репички и чат пат някой охлюв!
 7. еее много добри тия бе! Глей, глей! http://www.vbox7.com/play:ef6a6966
 8. ще ми се аз само ще кажа по въпроса: Ба* МАА МУ!
 9. Моя нож е същия като на първата снимка, да не си го зимал от Щерьо от Пловдив?
 10. някой може ли да даде таблица със снимки на всички патици които се срещат в България
 11. 100 % ли ще удължат до края на февруари сезона за патици и навсякаде в БГ ли?
 12. значи ако го видя поне ще му се нарадвам, но с това време едва ли...
 13. А да, това го дадоха вчера по новините БТВ
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.