Jump to content

e100

Ловец
 • Posts

  188
 • Joined

 • Last visited

About e100

 • Birthday 09/04/1963

Допълнителна информация

 • Оръжие
  меркел,иж
 • Куче
  български гончета

Recent Profile Visitors

1,736 profile views

e100's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Изгубено ловно куче кьосе барак ,с нашйник с телефонен номер в района на Клисура /Копривщица/ 7-8 ноември 2013 г. Телефон за връзка 0887 00 40 84
 2. Търси се !Не казвам откраднато ,защото не е заловен крадеца!Няма да го описвам да не голословя,на снимките се вижда ясно.Моля,от все сърце, ако може помогнете ,дайте информация!Зло да ви забрави да сте живи да сте здрави!!! URL=http://img259.image[shack.us/my.php?image=dsc00087q.jpg][/url] http://img187.imageshack.us/my.php?image=dsc00088vyo.jpg
 3. Много си прав д-р Доберман! Аз самият се казвам Евстатий /пък съм и доктор ,да му се не види/,и това за мен одавна е истина.От кумова срама не смеех да пиша някой да не ме обвини в пристрастност.Е сега може да се изпъча и пред вас ,че освен да съм ловец нося името на покровителя на ловците . Но съвсем не съм първия,и дядо ми е Евстатий , и пра пра дядо ми поп Евстатий всички са били ловци.За баща ,чичовци,вуйчовци няма да говаря. За мен спор няма ! Празника е един,и ние винаги сме го празнували - 20 - ти септември - св. велико мъченик Евстатий и дружината му!Отворете календара и виж те! Поздрави на всички ,а междо другото и на 21. 02 имам имен ден ,но това е друг Евстатий.
 4. Първо за много години! Няма сърдене ни най -малко ,всичко е в рамките на майтапа.Както и при прасетата,така и при котките сигурно има мешене с домашни,но обикновенно това води до намаляване на трофейните им качества.А що се отнася за добри екземпляри ,не в Родопите ,а в Средна гора са добити българските най -добри трофеи.И този е оттам.На слука !
 5. Абе имах му някъде родословието на котака ,ама къде съм го забутал?!Ще го потърся да ти го покажа ,че е чистокръвен дивак!
 6. Колега с най-добри чувства,но ако тоз котак е 15 кг.,моя ще трябва да го пиша 20-тина кила. Дължина от главата до края на опашката 97 см.
 7. Интересно ми е колко от вас разполагат с въпросното класно оръжие,или колко души са го държали и изпробвали?! Дайте нещо снимки от първа ръкъка!Чета трепали кучета ,кози,/вярвам/,но дайте да видим,не ми пробутвайте снимки от щтатски сайтове.Имаше един Божи с Арго и реклами ,та ваща малко на нея ми прилича с тез трепаници на прасета.А що се отнася до човека ,той и от газов пистолет мре! Не се отплесвайте въздухари от темата! За диви прасета ставаше въпрос!
 8. Вие май съвсем сте изпращяли?! Ми дайте да открием тема лов на слонове със скобарка. Уважавам привържениците на пневматичното оръжие,и никога не съм го подценявал. Но да тръгнеш на лов за прасета с него е безумие, или експеримент/предварително обречен/. Дори да ме оставят на остров само с нож и пневматично оръжие,смятам че последното нещо с което ще тръгна да убивам прасе е пневматиката.
 9. Като ги поносите повечко /и то не много/ще разберете,че това е обувка за разходки в сухо време.В задната част ,от към петата нещо вътре се разлепва/външно нищо не личи/ и все едно че си с джапанки.Не рискувайте в сняг и дъжд с тези обувки!!!
 10. А стига бе ! Сериозно ли е газ69?! Толкова време да го карам,а ти да ме открехнеш! Благодаря ти много!
 11. Сега разбирам,че гореписаното е в отговар на божия,а човека с узката се е вмъкнал преди твоя отговор. Така че всичко е точно. На слука!!!
 12. Абе пич ,като се правиш на интересен що показваш тойота ,а не JEEP?! Кво искаш да кажеш с това че УАЗа не е джип по всеобщото подразбиране ,или е по малко проходим? http://images20.snimka.bg/004492479.jpg http://images20.snimka.bg/004492480.jpg Незнам кво караш,но това от снимката е мойто! И ако смяташ ,че не е проходимо ми го докажи! Поздрави!!! П.П.Предварително правя една уточнение ,ако не съм те разбрал правилно да ме извиниш.
 13. Ваща е ти му викаш бачо Иване ,то гледа за ....... да та фане. Човека ви пита за нивата вие си вадите ...... На първо време си я обуй с едни нови гуми.На сносна цена - малатеса или ласса ,изкарай сезона и на пролет мисли за друго. Звъни ми 0888712842 На слука !
 14. ах сърбежи,ах сърбежи може да те почеше това: това: или това: но най предпочитам да ме чеши ето това!!!
 15. Машинката сигурно е добра,но си е глезотйка.Щом можеш да се я позволиш добре,но ако ходиш на лов там където ходя аз ще трябва да си караш и джип.Без да се обиждаш ,но рекламата е едно ,реалноста е друго.Нали се сещаш ,че ако е толкова универсално проходима хората нямаше да вложат в стара джипка толкова ,колкото струва ново Арго ,че и повече.Да не говорим че го няма в нито едно ловно стопанство,и ако беше за там нямаше да дават по 40-50 000 евра за нови джипове.Радвам се че си си взел машинката и ти пожелавам да си я караш безаварйно,но си стягай джипа като ходиш на сериозен лов.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.