Добре дошли във форума На Лов

Регистрирайте се сега за получите достъп до всички функции. След регистрация, вие ще можете да публикувате нови теми или да отговаряте на вече съществуващите. Ще можете да настроите вашия профил, да си качите профилна снимка, да получавате репутация и да използвате лични съобщения с останалите потребители. Това съобщение ще изчезне след като влезете в профила си.

Росен Генов

Администратор
 • Мнения

  4999
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  75

Относно Росен Генов

 • Ранг
  Ловен водач

Допълнителна информация

 • Име
  Росен
 • Оръжие
  Късо, дълго и нарезно
 • Куче
  Английски пойнтери
 • МПС
  4X4
 • Град
  Плевен
 • ЛРД
  НЛРС-СЛРБ
 • Skype
  mirkombg

Последни посетители

12472 профилни разглеждания
 1. 3 март е един от най-светлите дни в българската история, ден, в който българската държава се завръща на картата на Европа и на света, ден на преклонение пред нашите освободители. Град Плевен в това отношение има символен характер. Около Плевен са намерили смъртта си повече от 30 хиляди руски, финландски, украински, румънски воини, пред които ние всяка година и на 10 декември, и на 3 март се прекланяме. Тези хора по най-безкористния начин са дошли, за да воюват и да освободят нашия народ и нашата държава от турско робство. Днес е денят на силата на българския дух, защото нашите предци го съхраниха 500 години в едно унизително робство, при възможно най-тежки условия. Днес се прекланяме и пред предците си, защото те направиха възможно това, днес да имаме съвременната българска държава, която е неразделна част от Европа. Днес е денят на българското самочувствие, на българската перспектива, защото в този ден, когато се прекланяме пред историята си, ние даваме сила и характер на утрешния ден за нашите деца тук – в Плевен, в България. Трети март звучи особено силно тази година в Плевен, защото се навършват 140 години от Освобождението на Плевен от турско робство и 40 години от изграждането на Панорама „Плевенска епопея 1877 година“. Панорамата е един от най-големите паметници на Руско-турската освободителна война, паметник, който дава самочувствието на плевналии, че в основата на Освобождението на България е битката за свободата на Плевен. Честит празник на всички! Да е живот и здраве в силата на българския ден и дух.
 2. Всички снимки от състезанието може да видите ТУК
 3. Класиране на проведеното състезание "Свети Хуберт" НКПБ в Пазарджик на 12.02.2017 г. Първо място при жените след бараж - Гергана Делчева с куче Брита дел Ненковски. Второ място при жените - Диана Жожева с куче Дю Дилижанс. При мъжете отново след бараж на първо място се класира Турхан Ибрям с куче Удо дел Ненковски. На второ място Любомир Катронски с куче Гергана Дона и на трето място се класира ветерана в НКПБ Коста Карачанов с куче Гунди. Съдийския състав и публиката бяха единодушни при избора си за най-добре предствило се куче на състезанията в избора си на Брита дел Ненкоски с водач Гергана Делчева. Честито на победителите и на всички членове и симпатизанти на Английския пойнтер !
 4. НАЦИОНАЛЕН КЛУБ ПОЙНТЕР-БЪЛГАРИЯ Ви информира, че на 12 февруари 2017 г. - организира полеви изпитания за английски кучета, работещи със стойка, на терените на община Пазарджик. След приключване на турнира ще се проведе общо събрание на НКПБ, което ще се бъде в залата на комплекс ''Фазанарията'' гр.Пазарджик. За съдии са поканени г-н Горан Джорджевич - Сърбия и г-н Жика Митрович - Сърбия.
 5. НАЦИОНАЛЕН КЛУБ ПОЙНТЕР-БЪЛГАРИЯ Ви информира, че на 12 февруари 2017 г. - организира полеви изпитания за английски кучета, работещи със стойка, на терените на община Пазарджик. След приключване на турнира ще се проведе общо събрание на НКПБ, което ще бъде в залата на комплекс ''Фазанарията'' гр.Пазарджик.За съдии са поканени г-н Горан Джорджевич - Сърбия и г-н Жика Митрович - Сърбия.
 6. Хотелски комплекс ''Фазанарията'' Пазарджик, там ще бъдат и участниците в турнира на 11 и 12 февруари 2017 година - IV международен турнир по системата ''Свети Хуберт'' за кучета работещи на стойка за купата учредена на името на основателя на Пазарджишкото ловно сдружение Йосиф Хинек Майер. Ние ще използваме техните терени и залата на комплекса.
 7. От днес функционират и бутоните в сайта, които препращат директно към страницата на клуба във facebook и в Google+. Пробвайте и споделяйте мнения и препоръки, за да направим всичко да е удобно и приятно за работа.
 8. Така е, галерията със снимките е тежка и затова са качени малко снимки. Това ще се поправи в скоро време, но идеята е снимките от мероприятията да не се качват в сайта а в нарочно създаден профил в Google+ от където всеки, който желае да може да си свали снимките или да ги сподели директно с друг. От днес функционират и бутоните в сайта, които препращат директно към страницата на клуба във facebook и в Google+. Пробвайте и споделяйте мнения и препоръки, за да направим всичко да е удобно и приятно за работа.
 9. Здравейте приятели, вече имаме напълно нова и съвременна интернет страница на НКПБ-www.pointerclub.bg. Тази страница ще представи породата Английски Пойнтер по един достоен начин, какъвто заслужава ! Изказваме специални благодарности на екипа от рекламно студио etrix.bg, за тяхната подкрепа и съдействие при осъществяването и реализирането на този проект !
 10. Здравейте приятели, вече имаме напълно нова и съвременна интернет страница на НКПБ-www.pointerclub.bg. Тази страница ще представи породата Английски Пойнтер по един достоен начин, какъвто заслужава ! Изказваме специални благодарности на екипа от рекламно студио etrix.bg, за тяхната подкрепа и съдействие при осъществяването и реализирането на този проект ! www.pointerclub.bg
 11. На основание чл. 54, ал. 1 от Закона за лова и опазване на дивеча, чл. 73 от Административнопроцесуалния кодекс във връзка с предложение на изпълнителния директор на Българска агенция по безопасност на храните /БАБХ/ относно усложнената епизоотична обстановка по отношение на болестта инфлуенца по птиците и взето решение на заседание на Кризисен щаб за предпазване на страната от възникване на евентуална грипна пандемия, създаден със Заповед No РД 09-1022/29.12.2016, МВР No 81213-1644/29.12.2216 на Министъра на земеделието и храните , проведено на 09.01.2017г. Н А Р Е Ж Д А М: I. Забранявам лова на птици - обект на лов в общините на територията на Република България, посочени в Приложение, което е неразделна част от настоящата заповед. Мотиви: Настоящата заповед се издава във връзка с констатирани от БАБХ огнища на болестта Инфлуенца по птиците при домашни и диви птици в страната и с цел осигуряване на живота, здравето и имуществото на гражданите на територията на Република България. Заповедта подлежи на корекции в зависимост от промяна в епизоотичната обстановка по отношение на Инфлуенцата по птиците. II. С настоящата заповед отменям моя заповед № РД 09-1/03.01.2017 г. Изпълнението на настоящата заповед възлагам на д-р Дамян Илиев - изпълнителен директор на БАБХ, инж. Тони Кръстев - изпълнителен директор на ИАГ и директорите на държавните предприятия по чл. 163 от Закона за горите. Настоящата заповед да се сведе до знанието на горепосочените лица и до членовете на НЛРС-СЛРБ, БЛРС и нечленуващите в тях ловни сдружения за сведение и изпълнение, и да се публикува на интернет страницата на Министерството на земеделието и храните. Контрол по изпълнението на заповедта възлагам на д-р Цветан Димитров, заместник-министър на земеделието и храните и доц. Георги Костов, заместник-министър на земеделието и храните. ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА МИНИСТЪР ПРИЛОЖЕНИЕ към т. I Община Средец, община Приморско - област Бургас; Община Варна, община Аксаково, община Белослав, община Девня - област Варна ; Община Видин, община Димово, община Брегово, община Ново село, община Ружинци - област Видин; Община Враца - област Враца; Община Монтана и община Благово - област Монтана; Община Марица, община Раковски, община Брезово, община Калояново, община Хисаря, община Първомай, община Садово, община Съединение - област Пловдив; Община Зорница, община Момчилград, община Зорница, община Крумовград - област Кърджали; Община Елин Пелин - област София област; Община Стара Загора, община Братя Даскалови и община Чирпан - област Стара Загора; Община Хасково, община Димитровград, община Стамболово - област Хасково; Община Елхово, община Тунджа - област Ямбол.
 12. Поредна ловна слука за дружината в Угърчин на последния групов лов на дива свиня за този ловен сезон.
 13. Започнахме новата година с още един успешен ловен излет. Най-после дойде истинската зима, такава, каквато я помним от деца. Не разбирам, защо сега и казват бедствие, ама те си знаят. Днес стана един хубав лов, успяхме да счупим два джипа, дърпайки се в големия сняг и се наложи да викаме на помощ тежката техника. В нашия регион почти никой не се осмели да излезе на лов виждайки какво е времето сутринта навън. За ловната дружина в Угърчин, лошо време няма и след няколко асистенции на ''Виетнамката'', заехме позиции и гоначите тръгнаха. Направихме една гонка и се прибрахме на ловния дом за снимки, топли карначета и червено вино... Утре пак...