Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

kaloyan99

Ловец
 • Content Count

  315
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

kaloyan99 last won the day on January 22 2016

kaloyan99 had the most liked content!

Допълнителна информация

 • Име
  Калоян
 • Куче
  Епаньол бретони-Gabi and Flash ot Raichev,Gama ot Raichev
 • Skype
  kaloyan8806

Recent Profile Visitors

1,553 profile views
 1. Ще чакам да ме поканиш на вино с пъдпъдъци!
 2. Купа Бендида-Вълчедръм Класиране при кучета над 18месеца общ брой 12 от различни породи 1-Живко с Димчо Начев 95т 2-Адам с Недялко Неделчев 91т 3-Вайпър от Райчве с Калоян Стоянов 90т Класиране при кучета до 18 месеца общ брой 13 от различни породи 1-Беа от Тига с Георги Захариев 80т курцхар 2-Мокка от Начев Фарм с Николай Николов Епаньол бретон 3-курцхар Това е което съм запомнил като качат резултатите на всички кучета ще ги споделя!
 3. Бащата на малкия Артур,Вайпър от Райчев От 15дни е при мен все още се опознаваме но за 6-7 излета малко по-малко взехме да се разбираме! https://www.facebook.com/kaloyan.stoyanov.9/videos/1241431699217461/
 4. Праправнук на Ас и Вир! На 3,5 месеца Артур"Hunting gods Stoyanov"
 5. Един съм(и аз не знам какъв)Ама Маноле,защото не ми се чете вечно дразги,дайте нещо позитивно! Наздраве,жив и здрав!
 6. Едно хубаво нещо някой ще постигне с Епаньол бретон и то ще се омаже с лайна! Манолка,сега ти започна дразгата преди да ти отговорят със същото! А можеше да постнеш само резултата на Димчо и Жиле,а не пак хейтъри и т.н! Радвайте се бе хора стига с тия дразги! Евала на Димчо,можем само да се радваме на успеха му,и да продължава все така и още по-големи успехи да му пожелаем
 7. И тя като Флаш дебеличка,сега рядко ги изкарвам един път в седмицата за по 1ч,а баща ми храни като за лъвове,като гледам май и ти така храниш! Намали малко храната ти поне ги изкарваш всеки ден,и ще дръпне килцата Гама на мен преди ми е лягала доста често на стойка като сетер,гледам и сега май иска да ляга,това на пъдпъдък ли е?
 8. Флаш от Райчев(6г) баща на Вайпър от Райчев(4,5г) Вайпър от Райчев баща на Артур"Хънтинг годс Стоянов"(3 месеца) Трите кучета са при мен
 9. Благодаря!Ето нещо от днес от волната програма! Малкия е утре става на 3месеца виж къде е наврян търси"паркета"в шаварире!
 10. Поста е за всички не е за Авджиев!Нашето приятелство с Жорката е друга бираИ съм написал да не станат не съм казал,че са!
 11. Хейтър: дума, която може да опише безброй хора”, хейтър е някой, който не може да намери щастие за успеха на друго лице. Хейтърите са едни от най-досадните хора, тъй като те винаги ще намерят недостатъка в нещо положително. Време е да осъзнаем, че омразата е слабост и че не трябва да концентрираме толкова много от нашата енергия в това да мразим някого. Наистина е жалко да бъдеш считан за хейтър. Само защото не можеш да направиш нещо, което някой друг успешно прави, нямаш право да изливаш омразата си върху него. Просто бъди по – усърден следващия път. Няма причина да мразиш някого, ако не си
 12. Незнам вече как да тълкувам някой постовеНо благодаря все пак за препоръката да го насочиш към мен,но нямам кученца сега можеби малко по-късно след година живот и здраве! Но ето едно мое което остава за мен!
 13. Тя тази тема разведряване няма,то и Петьо се опита да направи същото за миг имаше надежда и след това огасна бързо!И аз от време на време се опитвам! Аз държа и на двете и лов и екстериор,ходя и на лов може да се каже без пропуск,ходя и по изложби макар и рядко! паркетни кучета,ловни кучета,аз имам кучета които ми покриват двата критерия хем си ми ловуват и ми правят кефа,хем си ходя по изложбички Пък кой каквото иска да си мисли! Успех и много слука с младата надежда!
 14. Колега ,няма за какво да се комплексираш,А,Б,В група важното е да ти доставят удоволствиеУспех!
 15. Аз проблем нямам,ти не казваш моето име,но ние сме един отбор и е същото!Всички сме положили много труд, и средства за да отидем там! Не е приятно! Знаеш,че моето отношение към теб е приятелско,дай да си остане такова! Нямам какво друго да ти кажа,освен да си жив и здрав и още много пъти да се качиш на стълбичката!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.