Jump to content

Boar

Ловец
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

About Boar

 • Birthday 07/06/1995

Допълнителна информация

 • Име
  Даниел
 • Оръжие
  Хладно
 • Куче
  Скоро :)
 • Град
  Пирдоп
 • ЛРД
  Средногорие

Boar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Всяко мнение ми е от полза
 2. Благодарско колеги ще пробвам НАСЛУКА
 3. Тогава с полушок-3 чертички ще прави ли проблем с бренекетата? Благодаря за отговора колега и НАСЛУКА!!!
 4. Млад ловец съм и си купих ловен полуавтомат Чърчил с инерционна система.Към него имам 3 мобилни шока които са белязани с чертички:1,3,5 Въпроса ми е с кой номер ще ми прави добра група на едри съчми и също така да няма проблем да стрелям с ловен куршум? Четох теми за шоковете в които се описват размерите им и аз мога да си ги измеря с шублер интересува ме практическата част! Сега съм с шока с 5-чертички и ми се струва че много пръска съчмите.. НАСЛУКА
 5. Колеги някой има ли на представа къде мога да намеря фенери Olight или Fenix в Пловдив???
 6. Boar

  Opel Frontera

  Предстои ми да закупя първия ми джип и съм се насочил към Фронтерите.По конкретно късата база 2.0и 115к.с около 1994-1998г.Гледам че има и модели с блокаж .Ще го ползвам за лов и риболов и не кои знае какъв офроуд. ИСкам да знам как са като здравина наи вече мотор и ходова част и става ли за каране наи вече дето няма асвалт? Какъв разход дава на газ в гората? У нас имаме опел астра и сме мн доволни като здравина това отнася ли се и за фронтерата? Скъпа ли им е подръжката? А бе с две туми струва ли си?
 7. Незнам колеги колко приближение най доброта за 200лв ако има такова!
 8. Колеги изобщо несъм запознат с бибоклите и затова се обръщам към Вас.Искам да си взема бинокъл най вече за туризъм искам да е лек и с ясен образ и добро приближение.А за въпроса с парите от 150-200лв. Моля даваите линкове с вашите препоръки! И аиде НАСЛУКА!!!
 9. Като чета коментарите Ви и разбирам че темата е безмислена за което се извинявам но съм още много зелен не съм и ловец все още и ми се въртят някакви мисли в главата.Извинявам се за темата която вече може да бъде изтрита и БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРИТЕ! НАСЛУКА!!!
 10. Кой калибър от нерезните подходящ за лов на едър дивеч в България в който са съсредоточени мощноста и точноста? Поздрави и Наслука
 11. Колеги от скоро съм в Пловдив и незнам къде мога да намеря продуктите на CZ? Поздрави и наслука!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.