Jump to content

observer

Ловец
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by observer

 1. Колега Атанасов, не сте прав! Определението ви за глутница изобщо не е вярно. А това, че кучето мисли, че собственика му е водач на глутница е не "остаряла догма", а самата истина.
 2. Продавам малки джакове на 2 месеца. Кученцата са обезпаразитени, ваксинирани с първа ваксина, с паспорти и захранени с гранули. Опашките не са купирани.
 3. Кой вариант е на ЧЗ 452? .22 LR ли е калибъра? Сложи някакви снимки колега!
 4. Мда, това дали води автоматичен огън е много важен въпрос. Особено сега, когато наближават избори
 5. Хм. Колега, това е нова идея! За да наблюдаваш онлайн ще трябва камерата да изпраща видеото в реално време през интернет и то през една от мобилните мрежи на някой от трите оператора в България (предполагам, че няма да се разпъват кабели и няма да се ползва сателитна връзка). Аз веднага се сещам за вариант с лаптоп, но пък батерията на лаптопа може да държи максимум 4 часа, така че това ограничава времето за онлайн наблюдение. Тоест условно можем да определим 3 проблема: 1. Наличие на сигнал от мобилна мрежа - не навсякъде има. 2.Предаване на видео-изображение през GPRS мрежа, - скъпо удо
 6. Ако не е проблем, моля пратете сайта и на мен. Благодаря ви.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.