Jump to content

HeHo

Ловец
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

HeHo last won the day on April 27 2015

HeHo had the most liked content!

About HeHo

 • Birthday 04/29/1993

Допълнителна информация

 • Име
  Нено
 • Куче
  БГ ГОНЧЕТА
 • Град
  Пазарджик
 • ЛРД
  Паничери
 • Skype
  neno_kotchankov

Recent Profile Visitors

1,755 profile views
 1. Резултати от проведено работно изпитание за работа на дива свиня с. Елшица 25.03.2017 год Клас до 2 годишна възраст 1. Кера бг гонче на Красимир Доганов - 119 т I приз 2. Каспър гонче на Константин Шотлеков - 117 II приз 3. Джили жълто гонче на Петър Божиков - 114,5 т II приз 4. Лора гонче на Бойко Шопов - 111 т II приз 5. Зоро бг гонче на Петър Баладжов - 110,5 т II приз Клас над 2 годишна възраст 1. Джеси бг гонче на Станимир Натов
 2. На 25.03.2017 г. от 08:00 часа в гатера на с. Елшица, ЛРДружинка с. Елшица ще проведe работно изпитание за работа на дива свиня. В изпитанието могат да участват ловни кучета от всички ловни породи гончета, както и техни кръстоски. Участие само след предварително записване на: 0887 421 563 - Нейко Ненков Съдии на изпитанието ще бъдат от съдийската листа на НКБГ. Кучетата ще се изпитват по правилника на НАЦИОНАЛЕН КЛУБ БЪЛГАРСКО ГОНЧЕ, така че всички кучета от породата явили се и издържали ще получат сертификат за покрит работен изпит. Каним всички ловци, симпатизанти и любите
 3. За победителите в двата класа ще бъдат осигурени награди под формата на GPS-предаватели с едногодишен абонамент от любезните ни спонсори https://www.lovni.bg/ Желая успех на всички участници!
 4. Колега не мога да си обесня,аз ли пиша неразбрано,вие ли четете между редовете или четете и си правите някъква свободна интерпретация. Не искам да го коментирам повече, защото вие всяко нещо приемате като обида и сте адски докачливи. Само вие (г-н) Банков говорите за състезания победи класирания.... аз говоря за приятелско съревнование и сверяване на часовниците. Но така като гледам вашите са швейцарски, а нашите китайски... Бъдете живи и здрави и успехи и приятни случки с ловните ви другари ви желая!
 5. Не искам да влизам в спорове с теб, защото те са безсмислени(приятел си ми и много те уважавам,заради неща, които си направил за мен - това са си лични работи), но извини ме само ти ли имаш кучета само при вас ли прасета има. Да знам, че ще ми кажеш колко прасета сте утрепали дран дран дран. Но кучето и собственика му трябва да имат сърце и ако ще 2 прасета през живота си да е видяло да отиде и да покаже работа. Това бе замислено с приятелски замисъл да се съберем и опознаем и заздравим връзките между клубовете, а не да видим кой ще победи. Клубът ви защо толкова се запъна за тези захвати и те
 6. Г-н Банков, извинявам се, но не мисля че кучета, с които ловувате повреме на сезона и показват добро претърсване и добра работа след намиране на животното няма да се представят добре.Освен, ако не са срамежливи и пред хора да не работят.
 7. Прочетох правилника ви и не виждам големи разлики от този на НКБГ, освен че в този на барака оценките са от едно до пет, ако има промени моля да бъда извинен.
 8. На 26,03,2016 год бе планирано провеждане на междуклубно изпитание за работа на дива свиня с участието на бараци, ягдтериери и български гончета. В последствие клубовете на барака и ягдтериера се отказаха от участие. За това организаторите от НКБГ решиха изпитанието да бъде между български гончета и бараци без значение дали са клубни или не. Отборът на НКБГ е сформиран. В отбора на бараците има още свободни места. Всеки собственик на барак може да заяви желание за участие на телефон 0889532458. Записването ще е по реда на обажданията до попълване на бройката 10+1.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.