Jump to content

Djimrev

Ловец
 • Posts

  231
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Djimrev

 1. ПРОДАДЕНА!

  1. Djimrev

   Djimrev

   ПРОДАДЕНА

 2. Предлагам италиански автомат Beretta ES100 магнум, инерционен, конструкция на Benelli, с две отделни цеви: гладка цев 71 см /28"/. и слугова цев с нарези 61 см. /24"/ - RIFLED BARREL /мерни прибори като карабина/. Слуговата цев с нарези замества карабините за стрелба по едър дивеч на по далечни разстояния.За слуговата цев не се изисква от КОС разрешително за нарезно оръжие. Цевите са от специализирана легирана стомана на Beretta. Оръжието е като ново. Към слуговата цев вървят и три кутии с американски специализирани патрони на SST™ SHOTGUN SLUG. Комплект е с калъф и куфар с шифровани ключалки. Оръжието се намира в София. За допълнителна информация: Джимрев тел. 0888 528 600; имейл: [email protected] Пропуснах: цена 1650 лева. NEW1_Инструкции Beretta ES100.RU.pdf SST™ SHOTGUN SLUG_HORNADY_2.doc Надписи на оръжието.doc
 3. Много съм впечатлен! Такова отлично състояние /поне външно/, никога не съм виждал. Кога е произведена, колега? Малко история- как е запазена толкова дълго време? Много интересно. Ако цялото техническо състояние е като външния вид на оръжието- направо си заслужава цената, че и повече!
 4. Ето сведения за самообразоване: Паспорт ТОЗ 120.pdf
 5. Единствената забрана за полуавтоматичното оръжие е боеприпасите да не са повече от 3 - два в ресивера и един в цевта.
 6. Иване, това матиране от какво се е получило, според теб?
 7. Ето паспорта на Сайга 12: Сайга 12.pdf Схема на Сайга.pdf
 8. Шубата продадена. Темата да се закрие.
 9. Забравих цена: до 40 лева
 10. Продавам зимна шуба обличана няколко пъти Продавам я защото ми е малко тясна в раменете /лични данни:105 кг; 178 см./ Сменяема подплата, качулка за дъжд в джобче зад яката. От София съм - 0888 528 600 Размери: - при раменете - 55 см. - ръкави- 60 см. - дължина на шубата - 82 см.
 11. Тази красота е жално да я ползваш в гората. Този, който има парите хич да не се двуоми-за тази цена е набраво бонус!!!
 12. Колега, ако има някаква интервенция върху оръжието, това щке бъде повод на магазина да отхвърли всякакви гаранции. Българските мощенници само това чакат. Имай го предвид! Колкото до лаборатория, установяваща дефект - това е работа на продавача. Аман, в какво кочина живеем. Каква Европа, какви пет лева. Безправни идиоти сме!
 13. Колега, сигурен ли си за двете разрешителни. Аз два пъти копувах гладкоцевни пушки в комплект със слугови цеви и то с нарези и никога в КОС не са ми искали още едно разрешително. Вярнто, че записват слуговата цев отделно, но разрешително отделно не са ми искали. Може би, всяка губерния си има собствени правила да тормозят хората.
 14. Абсолютно си прав, колега. Шегата ми явно е била некоректна. Моля за извинение! Колкото до питанията на akvadum: 1. Mосберга продадох отдавна. Ама сега ми е малко мъчно. 2. Изчетох доста из руските сайтове, видях и пипнах Сайгата и определено не ми хареса. Това не означава, че не върши работа. Поздрави и още веднъж извинения.
 15. Този път си се изложил със снимките! Предполагам, че е с постоянен пълен чок. А може би с не до там прави втулки? Не се вижда. Препоръчително за яки мъжаги с приоритет към покутевица.
 16. Голяма дилема стои пред мен. Не се сдържам - ще отворя и аз една тема. Въпроса е да си купя Москвич 412 или Лада ВАЗ 2101. Вече съм събрал отзиви от маалата и от селскостопанските райони! До скоро!!!
 17. В Гугъл и Уикипедия се пише какво ли не. Те са свободни от цензура и достъпа е елементарен. Точно там се появяват какви ли не лъжи, инсинуации и долнопробна, целенасочена пропаганда. Това твое твърдение може да се провери за достоверност единствено от оторизиран източник - например управление на полицията поне на един отделен щат. Доставка на оръжие за институция, като полицията в САЩ не става така - някой му хрумнало и готово. Виж за свободна продажба на населението - това е друга работа. Американците по принцип обичат да купуват евтинджоси - стреля, не чисти и хвърля. Още повече, една Сайга струва колкото билет за баскетболен мач. То в самата Русия ловците търсят нещо качествено, камо ли железа с криви дула и втулки.
 18. "Тези хАмериканци не са по-балъци от нас, че внасят руско оръжие за своите полицейски сили..... " Долнопробна пропаганда!
 19. Оръжието е продадено. Честито на новия собственик притежаващ едно универсално оръжие..
 20. Колега, поясни какво значи "без муфи". Може би е без сменяеми муфи? Тогава какви са постоянните муфи на всяка от цевите. А дължината на цевите?.
 21. Колега, имам Mossberg 835 (12/89) с две цеви по 24" (61см)-гладка и слугова с нарези. Пушката е нова., но по липса на време не е ползвана. Прекрасно оръжие, но по липса на време не е ползвана. Изпращам ти таблица за шоковете на Mossberg, чертежче на ключа за всеки случай и снимка с мойта комплектация. Може да ти е полезно. Ключ за шокове на Моссберг_ULTY-MAG и 500.pdfТаблица за шокове и съчми на Mossberg.pdfPIC_0023.pdf
 22. С плътна мерна линия е ИЖ 12. Ето няколко снимки:
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.