Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

HeSS

Ловец
 • Мнения

  396
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно HeSS

 • Рожден ден 15.09.1988

Допълнителна информация

 • Име
  Галин
 • Оръжие
  franchi,beretta
 • Куче
  дратхар,ягдтериер
 • Град
  Пловдив
 • ЛРД
  Пловдив

Последни посетители

2194 профилни разглеждания
 1. коментар на Васил днес относно циганската негова постъпка да прочете права на БРФК и да се вайка да ги накажат ( на 28.08.2014 - 11:45 AM ), после отрича публично и се прави на жертва! Е колко трябва да си прост, поне си изтрий коментарите преди да го рпавиш това. Васил Терзийски Публикувано Вчера, 15:36 PM Здравейте колеги, мислех да не взимам отношение за събитията в последните дни, но интригите и лъжите на някои хорица нямат край. Мисля да не го правя и за напред, ще напиша само да се знае от всички, че не съм пускал жалба или др. документ до БРФК относно състава на съдийските листи на състезанията! Това е самата истина, който твърди обратното нека отиде до деловодството (предполагам, че има такъв отдел) на БРФК, да извади копие на документ с мой подпис и входящ номер за да докаже твърдението си. За пореден път се убедих, че в момента във българската ловна кинтология царуват интригите, клеветите и лъжите!!! Преди 2 седмици съм отказал участие в съдийските листи за тези състезания, също така нямам и никакво отношение към организацията им, така че много моля да не се замесва името ми в интриги, лъжи и смешни измислени сценарии! Цялата отговорност за всичко което се случва е на КЛК, нейното ръководство и подкомисийката която се създаде наскоро. Успех и Наслука. Негов пост преди състезанието и преди него никой никога не е претендирал или наказвал, камоли му е идвало на акъл и даже се радва, че благодарение на него се е случило това: Васил Терзийски Публикувано 11.09.2014 - 13:16 PM Васил Терзийски написа на 28.08.2014 - 11:45 AM : Освен това, виждам, че в нарядите за състезанията при съюзните съдии има включени и FCI съдии от листата на БРФК. Да поясня на съфорумците, че за да бъдат включени, тези съдии трябва да имат разрешение от председателя на УС на БРФК - г-н Камен Литов. Има ли пусната молба до УС на БРФК за такова разрешение, кой я е пуснал, кой е определил FCI съдиите, има ли изобщо разрешение от БРФК да участват!!! За пореден път се убеждаваме, че тази комисия в този си вид, състав и ръководство, освен за създаване на интриги и хаос, за друго не става!!! 11.09.2014 - 13:16 PM Новиничка от тази сутрин в сайта на БРФК: Напомняне за всички съдии на БРФК Всички съдии на БРФК са длъжни да получават разрешение от офиса на БРФК за всеки техен съдийски ангажимент /изложби, изпитания, семинари и т.н./. Одобрението се получава само ако има получена официална покана от организаторите на мероприятието, в офиса на БРФК. Покани се приемат само от членове или контракт партньори на FCI, както и от държави, чиито киноложки организации не членуват никъде -нито във FCI, нито в алтернативни организации. При неспазване на тези условия ще се прилагат клаузите на правилника за съдии и Устава на БРФК, със съответните предвидени санкции. БРФК
 2. Нещо много хубаво като ВВД Бг, няколко човека без кучета и минати изпити искат да го пратят в историята. Неколкократно казаното от ловното общество да предстанат с личните си дразги да хвърлят върху клуба не престана, което аз като любител, собственик на куче от клуба и бъдещ член съм угорчен и небих имал нищо общо с такива субекти!
 3. Честито на победителите и успех в лова и състезанията!
 4. Значи... аз съм много възмутен, че тази тема и порода не се развива и тъпче на едно място. Бат Мите ми липсва с неговите закачки и остроумни забележки. Обявявам инициатива стимулиране публично връщането му във форум средите и състезанията.
 5. Стояне, сериозно имам подозрения, че използваш забранени стимуланти. ...относно моя пост то си е адресиран, а ти де се вреш не е ясно.
 6. Прекалената острота също е грешка, правилното е от всичко да има и да се стреми към максимум, въпреки, че е невъзможно ... но не може най-ярката черта "остротата на териера, която при немските със всяко следващо поколение избледнява, да се търси работа в тази посока.
 7. Не знам от колко време се занимаваш със териери, но съм виждал Сръбски кучета който правят абсолютно всичко:оставане на място, апорт от вода, кървава диря и то максимален брой точки. Просто тия Немски меки кучета не ми пасват като ги гледам колко са мекушави бе човек... сега, че има едно две изключения... но този тип на работа и селекция превръща ягдтериера в едно нищо!
 8. Какво ти деление, не може един А.Р. да гледа и прави всички състезания и изпити, а другите да си барат мандарахулките и само да нареждат и гледат кусури... като някои им знае много устата да си сърбат попарата и да си организират всичко... да видят що иде реч. Тия кучета в Германия и изпитите, стремят ягдтериера да прилича на малък Дратхаар без острота, това е моето мнение... демек за нищо не стават.... защото един териер без острота е като ловец без пушка!
 9. http://plovdivnews.net/index.php?option=com_content&view=article&id=18105%3A18105&catid=92%3Aworld&Itemid=75
 10. Абе някой да е виждал бате Митко, че нещо никав го няма и взех да се притеснявам за него?
 11. Стояне, бади така добър и качи родословието на кучето ако обичаш.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.