Jump to content

KRASI X-BOLT

Ловец
 • Posts

  49
 • Joined

 • Last visited

About KRASI X-BOLT

 • Birthday 04/24/1982

Допълнителна информация

 • Име
  Красимир Дечев
 • Оръжие
  WINCHESTER SX312/89-ИЖ18ем
 • Куче
  КУРЦХААР
 • МПС
  ATV-ЯМАХА гризли
 • Skype
  krasimir-de4ev

Recent Profile Visitors

1,292 profile views

KRASI X-BOLT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

 1. За 500 лева хубави дрехи или качествени обувки са добър вариант според мен,като завали дъжд,сняг или е студено ще се сеща за теб....УСПЕХ.
 2. Виж тук-http://www.nalov.com/forum/index.php?showtopic=42839 дано и ти да попаднеш на добър майстор.Поздрави и наслука.
 3. Честито колега пожелавам ти много ловни успехи със здраве да си го ползваш.
 4. Здравейте колеги,искам да попитам заслужава ли си парите тази машинка.Ако някой може да сподели малко повече информация ще се радвам.http://www.amazon.de/SIG-SAUER-tactique-poign%C3%A9e-verticale/dp/B006J73NTI/ref=sr_1_23?s=sports&ie=UTF8&qid=1342514281&sr=1-23
 5. Според мен най добре си купи от България;пробваш,плащаш и си заминаваш доволен.А от интернет ако не ти станат ще имаш проблеми поне ако поръчваш извън България.Ето от къде в България може да си купиш дрехи на Browning http://starforce.bg/categories.php?CategoryID=1 .
 6. Един парк в Белгия-Брюксел.
 7. Какво означава големи разстояния?Примерно;Browning BLR в калибър 30 06 не става ли за изстрели над 200-250метра.
 8. Здравей колега,и аз преди време имах такава дилема, но си взех Winchester SX3.Имам приятел който има Фюжън и е много доволен.Моят брат има Максус той е още по доволен.По принцип на действие са едни и същи но;Примерно SX3 няма отсекател,Фюжън е със по стария затвор и малко по трудно се разглобява,Максус е друга работа според мен е най добрия в момента на пазара,ние с брат ми избахме синтетика 12/89 защото са по здрави и по не са капризни.Свържи се ако искаш със Стар Форс те са официален вносител за БГ и там са най евтини и да не забравиш да се похвалиш, успех и на слука
 9. http://www.youtube.com/watch?v=qzR1qN1POsQ&feature=related
 10. Просто перфектни за лов,имам от по високия модел и съм много доволен.Не пропускат вода.
 11. http://www.topagrar.com/news/Technik-News-Land-Rover-Defender-Blaser-Edition-701461.html
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.