Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

BaHuHuO

Ловец
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

About BaHuHuO

 • Birthday 10/03/1988

Допълнителна информация

 • Име
  Иван
 • Оръжие
  Иж 27Е
 • Куче
  Българско трицветно гонче и мелез
 • Град
  Павликени
 • ЛРД
  К. Градище

Recent Profile Visitors

1,823 profile views
 1. http://www.nalov.com/forum/index.php?app=classifieds&module=core&do=view_item&item_id=2748
 2. Вярно местонахождението съм забравил да го спомена гр Павликени се намира,но за снимки и цена.... извинявайте ,но има http://www.nalov.com/forum/index.php?app=classifieds&module=core&do=view_item&item_id=1675 това е линк към самата обява,която можете да намерите в раздел обяви/екипировка,а тук е за дискусии.. Поздрави Иван
 3. Продавам горнище за лов deerhunter,купувано е преди няколко месеца,но е обличано 2 пъти,но не и за лов.От вътре е полар,а отвън водонепропусклива материя подобна на неопрен.Цвят зелено и кафяво.Размера XXL. За повече инфо на лс.
 4. Така така като ми даде на мен този,който беше отреден за теб Сега сериозно,няма друг такъв нож Ванка много съм ти благодарен в неделя 2 прасета удра и не мръдна все едно ябълка си срязах. Много съм доволен,а и канията е много високо ниво.
 5. Гледах в сайта на магазина,но тази колонка не я откривам. Колега ако може дай линк на артикула мисля,че ще е много полезен.
 6. и къде по точно е 13лв и аз да взема?
 7. Аз ще взема участие само в двете категории 1.До 1500лв Най масовата и добра гладкоцевна е ИЖ 27- буквите отзад са без значение всички са добри )) 2.Над 5000 Блазер,но задължително надцевка с дърво на приклада от 6-7 нагоре да се знае за какво се дават парите
 8. Твоето мнение е много важно за мен до сега съм се съветвал с теб по няколко въпроса и все са се получили.Не случайно си Шаман Благодаря ти само,че кой наоколо би могъл да ми помогне Т.е. добър твой колега,защото ако не се лъжа ти си в софия?
 9. Препоръчайте ми майстор за предпочитене Обл.В.Търново обл.Плевен или Ловеч ,който може да го свърши качествено,но не да си остави ръцете... аз сам не се наемам. Средно сръчен съм както каза един колега ,но оръжието е ценно и искам да има естетически вид.Мразя недодяланите работи,ако ме разбирате. Благодаря ви пак.
 10. притеснява ме обработката с агресивни течности ( киселините)
 11. Благодаря колега,този вариант го намерих в нета,но ми се иска да направя оригиналната. Не съм сигурен дали обаче със запояване ще стане Калая е слаб мисля.
 12. Здравейте колеги,ловувам от 7 години с иж 27 Е и съм твърдо ЗА това оръжие като Отлично.Тази година си купих и 2ра такава(ще ставам Иж-27 колекционер ) която е произведена '89 год в отлично състояние,но с една козметична забележка.Антабката ( мисля,че така се казва) или пампиляка,който е прикрепен за цевта и се закача ремъка за него е отлепен. Стария собственик ми го даде каза ми ,че е паднал след изстрел и никога не го е правил. Понеже ме дразни да няма ремък искам да си я направя и събирам мнения по какъв начин да стане. Ще се радвам на компетентни мнения,а не от сорта "завари го".Качвам с
 13. Сачми,куршуми .... забрани, та това са пълни глупости. Единственото нещо което ще е по добре след забраната е,че ще има по малко ранени животни,което е нещо,но не е достатъчно. Войната по гори и поля ще си остане както и войната по пътищата. В България няма съзнание,хората млади и стари се превръщат в животни с всеки изминал ден.
 14. Браво момчета давайте все така... аз тази година малко се поизоставих с хищниците покрай работата и свинските гонки,но като дойде белия и свободната за лов Сряда, ще наваксам и ще се присъединя отново към групата.Поздрави и си пазете кучетата те са по ценни дори от пушките ви!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.