Jump to content

dim_hrist

Ловец
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About dim_hrist

 • Birthday 06/10/1962

Допълнителна информация

 • Име
  Димитър Христов
 • Оръжие
  Иж-12;Ескорт
 • Куче
  Българско гонче
 1. Тази станция можем да я ползваме само за веселата част иначе няма възможност за някакви състезания.На мен лично ще ми е приятно да се видим и споделим за ловния живот .Това ще ми е първото събиране с вас. Телефоните са ми GSM 0889 293 157; 032 65 33 10 ,ОБАДЕТЕ СЕ! Където и да решите да се проведе сбирката.
 2. Здравейте колеги, Аз съм също за една такава сбирка , ако искате можем да я организираме в гр. Пловдив на 20км. южно в Родопите има вила на наше разположение с добри условия и за всякакви капризи.
 3. От както ги забраниха не съм ходил на този вид лов.По принцип ходя на яз.Пясъчник и съм доволен от слуката никога не съм се прибирал без една гъска.За мнението на колегите ,че тези който ходят на едър лов са слаби на птичия не съм съглесен с тях.За мене си мога да споделя ,че аз почвам от пъдпъдъка и закривам на гъската когато беше разрешена и я имаше в изобилие.На въпроса на колегата дали лети нощно време, да тя се прибира след хранене и след 23.00ч.
 4. Колеги, ето ви моята снимка с първия трофей ,който ви учудва с този голям зъб ,но е такъв по природа и на мен се падна честта да го отстрелям .Пожелавам на всички такава слука .
 5. Аз, съм на същото мнение ,че с епоксидна смола стават много здрави и плътно се напълват кухините,но трябва да се внимава много да не се зацапат от вънка със смолата тя разваля естетиката на трофея.
 6. Здравейте,колеги малко съм възпрепястван но ви обещавам ,че до 2-3 дни ще ви покажа мой снимки включително и на въпросния трофей.Чао за сега от мен!
 7. Аз имам един златен медал с размери на долните зъби 36.6см. и другия е 24см. с оценка на трофея 124.65т. ,а другия ми е сребърен медал него го отстрелях през 2004г.
 8. Здравейте колеги,искам да искажа моето мнение по темата.Моята дружинка се намира на юг от Пловдив в Родопите.На височина 1600м. надморска височина ние практикуваме по следния начин,имаме определени на трима ловци по 2бр. хранилки 1бр. за едър дивеч и 1бр. за дребен .За едрия дивеч /прасета/ слагаме основно царевица на кочан и когато няма на кочан ,а е на зърно е пълним част от нея в пласмасови бутилки по 1.5л. или 2л. и прасетата се залъгват да изкарат всичката ,но не могат и се задържат повече в дадено ловище .На хранилките за дребен дивеч/Яребица и заек/ си зареждаме нормално жито и люцерна
 9. Да имахме добра слука ,попаднахме на 20-30бр. прасета и един колега викач улучи едно прасе около 130кг., но с добър трофей
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.