Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

Fundala

Ловец
 • Мнения

  58
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно Fundala

 • Рожден ден 14.07.1985

Допълнителна информация

 • Име
  Димитър
 • Оръжие
  ИЖ 27M, ИЖ 94, Henry 22R, Пипер Баярд 16 кал. (Златна Диана)
 • Куче
  пойнтер и барак
 • Град
  Бургас
 • ЛРД
  Лебед

Последни посетители

1263 профилни разглеждания
 1. Ето едно по-скромно предложение. За съжаление все още неоценен. Придобит е на 30.10.2010 г. с.Кирово дължина ляв долен: 23.5 см дължина десен долен: 22.0 см ширина ляв долен: 25.8 мм ширина десен долен: 25.2 мм обиколка ляв горен: 8.0 см обиколка десен горен: 7.8 см
 2. Тази година заложих на комбинация - Иж 94 кал. 30-06! Боеприпас Dynamit Nobel KS 13гр. Резултатът е в раздел клуб "Фукльо"
 3. Колега нямам нищо против да вярваш на който си искаш! Ако си мераклия мога да ти го покажа. Ножът е поръчан от този сайт - http://www.khukurihouseonline.com/. Влизаш в каталога и тарсиш модел "World War (Historic) " , за да го видиш визуално и да няма лъжа измама. После се насочваш към опцията "DESIGN YOUR KUKRI" и ти правят модела който си избрал с параметрите, който ИСКАШ. СХВАЩАШ?!!! Ножът е поръчан от мой близък и е подарък за рожденният ми ден. И е направен да се харесва от мен, а за останалите не е задължително. И междо другото темата е, за да се похвалиш а не за заяждане!
 4. На живо изглежда по-голям! Дръжка (6 инча) + острие (11 инча) = 17"*2,54= 43,18 см. Дебелината на острието в основата е точно 1 см. Теглото на ножа е 1.180 кг.
 5. Колега, ако малко се замислиш, може и да ти светне! Пушката е минимум на 90 години и едва ли това е оригиналния приклад!!! Приклада е правен собственоръчно от дядото, а чичото като тинейджър си е ползвал пирографа. Гарантирам ти, че това с пирографа ще бъде коригирано в най-блиско бъдеще, пък и не е толкова трудно! Малко да се изпили и отгоре лак!!!!!!!
 6. По принцип пушката е била с два чифта цеви (12,16 кал.), но дядото я е купил само с 16 кал.! Нямаме информация, какво е станало с другите цеви.
 7. От 10 дена съм й законен собственик! Пушката е била на дядото, после на бащата и както си е реда - АЗ!!! В рода е близо 60 г.,ако не и повече. ГОДНА Е, ЗАКОННА Е! Ето и фото.
 8. Е добре де има златен натпис + златна фигурка на богинята Диана опъналя лък
 9. Става въпрос за една успоредка с открити куроци! Това, което знам за нея е, че е белгийска - производство за съюза! На мерната линия има златен надпис (ОРИГИНАЛЬНАЯ ДIАНА), на лявата цев пише (POOR POUDRES VIVES), а на дясната (ACIER BAYARD)!!!!! Имам оринтировъчна година - около 1917г. Някой може ли да даде инфо или да разберем реалната година поне! Хиляди благодарности!
 10. Като умножим по коефицента за истинност става 290 * 0.66 = 191.4 кг.!!!!!!!!!!!!!! Въпреки скромната лъжа , евала за прасенцето!
 11. За успокоение на всички колеги! Рогата не са истински!!! Направени са от специални смоли. Познавам човекът, който ги прави. Човекът си има и сайт! taxidermy-bg.com Който не вярва - да си посъча от 1 трофей 2 бр. и като си ги плати дано да му дойде на акъла!!!
 12. Не знам за колегите, но моето лично мнение е MAGNUM в долната цев, а mini MAGNUM в горнаната! Така ще се постигне по-малка деформация на съчмите. За тези, които не знаят съчмите в mini MAGNUM масово са по 2 на ред!!! А относно патроните, "кои били хубави", "тези били лоши" - тези ПО-СКЪПИЧКИТЕ са си екстра! А тези дето се оплакват, да си проверят ЗАДПРИКЛАДНАТА ЧАСТ на пушката!!!!!! Може там да е проблема!
 13. Курс ще има и в Несебър! Започва в началото на март. Цената му е 260-300 лв. За повече информация питайте в горското!
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.