Jump to content

kristinobal

Ловец
 • Posts

  188
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  krasimir
 • Оръжие
  MP-27 EM,...МР-18EМ-М в исполнении "СПОРТИНГ
 • Куче
  БОК и Трицветно Гонче
 • МПС
  УАЗ469, vw
 • Град
  Северозападна България

Recent Profile Visitors

1,406 profile views

kristinobal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputation

 1. Цилиндър е универсален, карам само с него, Фен, кажи кое повече разсеива тринайсет нули, цилиндъра или пълния шок? За патки не ходя.
 2. Имам такова текче, уникално красиво и много удобно.
 3. Насочил съм се към терано за втора кола, ще се ползва малко и то основно за по асфалт. Имам къща в един баир и зимата когато падне сняг да нямам притеснения. За всекидневна употреба ще ползвам леката си кола а за в гората или за лов си имам УАЗ. Може ли да сложиш снимки на багажника с бутилката и снимки на газовата плочка както е монтирана, много благодаря.
 4. Я кажи твоето какъв разход дава? Можете ли да кажете нещо за бензиновите двигатели? Надежност? Каква е тази история с туинспарк? Сложете някоя снимка на багажника на къса база и газовата бутилка
 5. Имам и гонче и БОК, някак не мога да си представя бокчето да тича и да преследва дивеч, предпочита да се излежава на сянка и да мързелува.Изобщо няма инстинкт да търси. Предполагам може да се научи, но това е все едно да отидеш на рали с трактор.
 6. emil5koffКажи моляте с две думи за резервните части как стой въпроса?
 7. По руските форуми битува мнението, че в периода през деведесете и началото на новия век качеството на руското оръжие е било много занижено, но към 2008-2010 качеството е на нивото от това на СССР или по-добро. Наслука.
 8. Може ли да сложа друга цев на тека, какви са вариянтите? Законови? Технически?
 9. Да си кажа и аз, Магнума си е добре, особено за куршум. За шоковете, аз и на двете пушки съм със сменяеми, навил съм цилиндъри, стрелбата с куршуми е супер, където се целя там бие, така че съм за мобилни шокове. Като си взема берета или бенели ще кажа за разликата. Старите може да са по-напаснати, но за 20-30 г. не е останало много от напасването, някой преди мен все я е разпаснал.
 10. Хубави ножове, браво. Но и аз мисля, че трябва поне на някой да се сложи цена да се ориентираме и ние. Не мисля, че това е кой знае каква тайна.
 11. Темата е продиктувана от това сами да изчислим кой калибър е подходящ за даден лов /темите; Кой е най-подходящия калибър за лов...? са много / След като имаме параметрите на куршума да можем да преценим има ли достатъчно енергия сигурно да повали животното. Наслука на всички в събота.
 12. Интересно ми е каква енергия трябва да има даден куршум за да има шоков ефект при попадение в дивеч? За сърна на 100м? За прасе на 100м? Масата и скороста на куршума са важни, но моля някой да обясни подробно тази зависимост. Как стой законово въпроса по белия свят?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.