Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

kristinobal

Ловец
 • Мнения

  188
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  krasimir
 • Оръжие
  MP-27 EM,...МР-18EМ-М в исполнении "СПОРТИНГ
 • Куче
  БОК и Трицветно Гонче
 • МПС
  УАЗ469, vw
 • Град
  Северозападна България

Последни посетители

1101 профилни разглеждания
 1. Цилиндър е универсален, карам само с него, Фен, кажи кое повече разсеива тринайсет нули, цилиндъра или пълния шок? За патки не ходя.
 2. Имам такова текче, уникално красиво и много удобно.
 3. kristinobal

  Nissan Terrano 2.7тд

  Насочил съм се към терано за втора кола, ще се ползва малко и то основно за по асфалт. Имам къща в един баир и зимата когато падне сняг да нямам притеснения. За всекидневна употреба ще ползвам леката си кола а за в гората или за лов си имам УАЗ. Може ли да сложиш снимки на багажника с бутилката и снимки на газовата плочка както е монтирана, много благодаря.
 4. kristinobal

  Nissan Terrano 2.7тд

  Я кажи твоето какъв разход дава? Можете ли да кажете нещо за бензиновите двигатели? Надежност? Каква е тази история с туинспарк? Сложете някоя снимка на багажника на къса база и газовата бутилка
 5. Имам и гонче и БОК, някак не мога да си представя бокчето да тича и да преследва дивеч, предпочита да се излежава на сянка и да мързелува.Изобщо няма инстинкт да търси. Предполагам може да се научи, но това е все едно да отидеш на рали с трактор.
 6. kristinobal

  Nissan Terrano 2.7тд

  emil5koffКажи моляте с две думи за резервните части как стой въпроса?
 7. По руските форуми битува мнението, че в периода през деведесете и началото на новия век качеството на руското оръжие е било много занижено, но към 2008-2010 качеството е на нивото от това на СССР или по-добро. Наслука.
 8. Може ли да сложа друга цев на тека, какви са вариянтите? Законови? Технически?
 9. Да си кажа и аз, Магнума си е добре, особено за куршум. За шоковете, аз и на двете пушки съм със сменяеми, навил съм цилиндъри, стрелбата с куршуми е супер, където се целя там бие, така че съм за мобилни шокове. Като си взема берета или бенели ще кажа за разликата. Старите може да са по-напаснати, но за 20-30 г. не е останало много от напасването, някой преди мен все я е разпаснал.
 10. Да, ако срещнеш мечок в гората.
 11. Хубави ножове, браво. Но и аз мисля, че трябва поне на някой да се сложи цена да се ориентираме и ние. Не мисля, че това е кой знае каква тайна.
 12. Темата е продиктувана от това сами да изчислим кой калибър е подходящ за даден лов /темите; Кой е най-подходящия калибър за лов...? са много / След като имаме параметрите на куршума да можем да преценим има ли достатъчно енергия сигурно да повали животното. Наслука на всички в събота.
 13. Интересно ми е каква енергия трябва да има даден куршум за да има шоков ефект при попадение в дивеч? За сърна на 100м? За прасе на 100м? Масата и скороста на куршума са важни, но моля някой да обясни подробно тази зависимост. Как стой законово въпроса по белия свят?
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.