Jump to content

drone Nick

Ловец
 • Content Count

  267
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Н.Стойков
 • Оръжие
  JW-15/.22lr/ ;FAUSTI STEFANO-/12x76/;MC-21-12/12x70/
 • Куче
  курцхаар
 • Град
  Асеновград
 • ЛРД
  Сокол

Recent Profile Visitors

1,269 profile views
 1. Нищо не знаеш Маноло, няма как да не харесам Димчо, щото човека си знае работата отвсякъде и разбира кучетата. А ти бързаш като пърле пред майка си , къчове да хвърляш и да цвилиш знаеш само. Жалко ,че Василка те отсвири от кочинката си ,зер се веселяхме от две места на твоите умозаключения. Щом Димчо ти е голям приятел ,да се надяваме ,че ще почнеш да се учиш от него на човешко поведение и към хората, макар да се съмнявам. Наздраве за бретоните и клуба ,на който съда им върна правата !
 2. Калоян да тълкува моите препоръки за кучетата му само в положителен аспект, без условности. Точка. Манол където е тръгнал, други хора вече слизат, пък той се хвали че отивал сам към върха. Ами ходи си бе, твоя си работа,на другите като не им се стои там, що да ти се връзват на акъла дето всички го виждат на ачик. Щом още ни си вдянал, че всяка една порода у нас , намираща се сега под контрола на Христозов / драт, английски сетер,бретон / е в удушваща хватка и регрес. И понеже не си чел архивите, ще ти кажа ,че имах бретон от един прехвален кучкар, ходил съм по събрание и изложби на клуба, но
 3. Мендъла от пост 77 е одобрен и платен. Много добра стока със следи от малко употреба. Вероятно е стояла повече в гардероб отколкото е носена. Леки напуквания на гумения борд ,дължащи се според мен не на употреба ,а от неносенето им. Мерси на колегата за бонуса вакса и каталога на Блазер.
 4. Не мога никак да спя Маноле, дори и след като пия едно от моето Мерло, което съм сигурен е класа над твоето. Къде трябва да ти носим цветята като твои фенове или по куриер да идват? Впрочем тука темата е за бретоните, та ще ти препоръчам да си вземеш едно кутре от Калоян с добро родословие, та да постигнеш още по-големи успехи с него и да се пъчиш още повече. Така всички ще сме още по-радостни и весели, а това в крайна сметка е здравословно. Пък и ще вдигнеш вероятно мъничко рейтинга на бретона и на клуба ,зер имат нужда от ентусиаст като теб. Наздраве !
 5. Състезанията от типа Св.Хуберт, мисля, че се приближават много до истинския лов. Затова няма как да не призная, че успешно представяне в тях е атестация за ловеца и кучето. Но аз казвам фактите, които не може да се скрият- ти нямаш класиране на официално зонално класиране в тройката, а това в милата ти Силистра е тип градско, като това миналото в Пазарджик. Признавам, че полагащ много усърдие , което аз изобщо не бих направил и успехите ти са доказателство. Но си ми много смешен в напъните да се изтъкнеш какъв великан си станал на ловното поприще, където нещата в крайна сметка са любителска ра
 6. Че той Манол сал един път се е качвал на стълбичка в Силистра с младо кученце. Друго качване няма . Кога се качи и втори път ,ама на истинско състезание, ще му кажа наздраве. Нищо лично.
 7. Може и втора употреба ако са носени грижовно и са запазени.Също така да са кожени, не от кордура. Малката ми дъщеря има мерак да става ловджийка ,още е на 12 ,та да има с какво да ходи по полето и да си пази краката от росата и калта с хубава обувка. Не бързам- за новия сезон говорим.
 8. Нещо с номер 39 за жена имаш ли възможност , с Горетекс ,гумен борд. Не е спешно.
 9. Някакво име или псевдоним да имаш там ? За обмяна на опит става дума.Знаеш че винаги нещо може да се научи. Може и на лични.
 10. Евала за пчелина колега- много ме радва тази гледка. Здраво се работи при тебе ,като гледам грубо над 120 бройки си ги наредил.Хищниците отделно ги мелиш яко. Влизаш ли в група "Пчелин" или някоя подобна във Фейсбук ?
 11. Заслужават в Германия ! Ама я виж дали заслужават да станат членове на РКГД при Христозов ?
 12. Мерси за кефа, който ми докарваш за незнам кой път поред Маноле ,с тая велика за всинца ни снимка от киноложко събитие с галактически характер, особено за тебе! Направо изпадам в умиление от чувствата ,които те тресат ,кога те видя в любовна поза към бретончето ти с бяло родословие Барс, съдийската група , облечена с просешки дрехи и особено ботуши за разлика от твоите одежди с безупречен вкус по последната ловна модна линия. Но това са малки нещица, да не издребняваме. Не знам откъде си решил ,че твоята мечта да станеш незнам какъв си шампион с младо кученце, е обезателно мечта и за други
 13. Пръскане казваш трябвало, не знаех ? Когато в началото на юли си пръскал гроздето вече 10 пъти почти всяка седмица и въпреки труда ти се скапва пред очите ти, какво правиш ? Казваш майната му и отиваш при сливите. Инак за пъдпъдъка и яребицата дъждовете им дойдоха дюшеш , та и младото куче стана човек и разбра що е то лов ,ама за виното и гроздовата ме е яд.
 14. Къде тука виждате страсти и обиди , лафим си с Манол, моабета се точи, форума също става вървежен. Да не искате да умре като някои други теми тука, само от демонстриране на възпитание и благи обноски ,не ви ли е ясно ,че интригата движи живота. Инак ,честно казано хич не искам тази година да е като миналата- гроздето ми се скапа на зелено още и нито вино ,нито ракия направих. Добре че имах едни сливи, та спасиха отчасти положението. Да не си мислите, че някакви си сто и кусур пъдпъдъка във фризера могат да заместят двеста оки вино и още наполовина оки ракия.Те ловните спомени топлят, ама не
 15. Много поздрави на съдията Маноле, ама както ти казах, не ти трябва той , а треньор професионалист за кучетата. Щото на състезанията най-вече , за да влезеш в призови места,даже и със съдийска аванта, задължително трябва кучето ти да е безупречно и да се изстиска всичко възможно от него. За теб като състезател няма какво да кажа, виждал съм те само от записи и си полубог. Но кучето ти примерно не спира веднага на место по команда след вдигане на дивеча, виж какво направи Грозков с покойния му драт, направо се насираше на място ,като му ревне да спре. И други недостатъци по работата съобразно го
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.