Jump to content

Rozata

Ловец
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

About Rozata

 • Birthday 02/26/1975

Допълнителна информация

 • Име
  Zlatin
 • Оръжие
  Browning-Gold Fusion 12 Cal, Blaser R93 Cal 243,308,9.3x62
 • Куче
  не
 • МПС
  Nissan Terano
 • Град
  Варна

Recent Profile Visitors

768 profile views

Rozata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

 1. Африканския лов е много по напред... И съм сигурен, че ако стъпеш там и ще си промениш мнението... Събери малко пари, да те заведа да видиш за какво става въпрос...
 2. Здравейте на всички Колеги, Имам мнение по въпроса като ходил, видял и организирал такова Сафари. На колегите които си мислят, че животните са в кладница и чакат ВАС да отидете на заколение, само ще кажа че много се лъжат и съм готов да споря и докажа на всеки един това... Изживяването е невороятно, от живота който кипи навсякъде около вас до черните преследвачи, които могат да открият животно на един километър само с 4 капки кръв. По следата да прочетат и да ви кажат че животното е уцелено в десния хълбок и коремната област, че куца със задния десен крак и че ще го намерим след километър. Всичко това се е случвало на мен и след тези прекрасни изживявания, като се завърнеш в БГ се гледа малко с друго око на нашия лов. Насаждат се едни комплекси като гледаш нашите оглозгани полета и чак те хваща яд защо си се завърнал... Изживяването е напълно поносимо и бих казал достижимо за всеки. С малко повече желание и разчет, всичко се постига... ЦЕНАТА НА ЕДНО ТАКОВА САФАРИ В НАМИБИЯ Е 1260 Еur... Без самолетния билет и отстреляните трофеи. В това число включва: нощувки, храна, водач, транспорт, преследвач, обработка на трофеите, измерване и сертифициране, развлекателни дейности, басейн, джакузи... Всичко за 180 Еur/ден... Сега скептиците ще кажат "ама много е..." Да но я се замислете колко ще платите тук в един наш курорт и пресметните всичко гореизброено, където за всичко се плаща по отделно... Може би и малко повече... Сега заминаваме група от 6 ловци и след това организираме група за края на Септември, 2017 г. Така, ако има желаещи, нека се обадят. Организатора и собственика на фермата е от Австрия и няма българска намеса...
 3. Продавам: Night Optics D-221B-ST with IR, Generation 2+, Zoom 3,6x50 USA Цена: 3800 лв. Състояние: Неразличимо от нов. Доставка: На място или доставка с куриер. Допълнение: В комплект с удароустойчиво синтетично куфарче. Местонахождение: Варна Златин 0887/472 052 Причина: Продава се, защото не го ползвам - не съм почитател на този вид лов, мислех, че ще ми хареса. Нека е в услуга на някой колега.
 4. Продавам: Burris SpeedBead Fast Fire D 3.5 МОА Цена: 330 лв. Състояние: Тестван един сезон на Browning 12 Ga и Blaser R93. Доставка: На място или доставка с куриер. Допълнение: Бързомера е профилиран за ловни пушки Browning Gold или Winchester. В комплекта се включва скоба за монтаж между главата и приклада. Така бързомера е на нивото с мерната планка. Без скобата позволява монтаж на всички видове монтажи за холографни бързомери Docter, Leupold, Meopta. Местонахождение: Варна Златин 0887/472 052 Причина: Продава се, защото не го ползвам - без никакви забележки, но минах на гонкаджийска оптика. Нека е в услуга на някой колега.
 5. Продавам: Бързомер Docter Sight II plus D 7.0 MOA с монтаж Blaser на немската фирма EAW. Цена: 600 лв. Състояние: Бързомера е чисто нов, а монтажа е тестван един сезон с бързомер Burris на Blaser R93 и Browning Gold 12 Ga. Доставка: На място или доставка с куриер. Допълнение: Монтажа е едноточков - оригинлен продукт на немската фирма EAW. Бързомера е чисто нов. На снимката е с бързомера Burris, с който също е възможна окомплектовка и продажба. Местонахождение: Варна Златин 0887/472 052 Причина: Продава се, защото не го ползвам - без никакви забележки, но минах на гонкаджийска оптика. Нека е в услуга на някой колега.
 6. Продавам: Docter Sight II plus D 7.0 Цена: 460 лв. Състояние: Чисто нов. Доставка: На място или доставка с куриер. Допълнение: Red dot 7.0 MOA Местонахождение: Варна Златин 0887/472 052 Причина: Продава се, защото не го ползвам - минах на оптика за гонка. Експериминтирах с Burris преди това и не ми допадна. Нека е в услуга на някой колега.
 7. Продавам: Steiner Marine 7 x 50. Цена: 630 лв. Състояние: Чисто нов, неразпечатан. Доставка: На място или доставка с куриер. Допълнение: Авто фокус, водо - студо - и удароустойчив. Пълен с азот против изпотяване и гумирано абразивно покритие против преплъзване. Местонахождение: Варна Златин 0887/472 052 Причина: Продава се, защото не го ползвам. Нека е в услуга на някой колега.
 8. Здравейте Колеги, Продавам Бързомер DOCTER II plus 3,5 MOA с Пикатини монтаж на фирмата American Defense. Монтажа е с контрол за включване и изключване на светещата точка. Цена на комплекта 589 лв. Може и разкомплектоване с цена на бързомера 419 лв. За контакти: 0887/472 052 Златин. Поздрави и наслука на всички колеги и весело посрещане на Коледните Празници.
 9. Здравейте Колеги, Продава се приклад за Blaser R93 Standard Black. Чисто нов и неупотребяван - цена 1900 лв. Обявата е от името на мой приятел, който няма време и профил във форума. За повече информация, моля свържете се директно с него. За контакти 0899/178971 Петър. Наслука през сезона.
 10. Здравейте Колеги, Продавам чисто нови и неупотребявани комплект мушка-мерник за Blaser R8 и Blaser R93. Цена 80 лв/комплекта. За колегите, които по време на лов при изтърване или екстремно преживяване са наранили мерниците и мислят че са разместени и не могат да се оправят или пък за колеги които са решили да премахнат мерните си прибори и сега са на друго мнение. Отне ми доста време и нерви да се снабдя с тях и за колегите които са пробвали им е известно за какво говоря. Сега имам в повече и нека послужат на някой колега по предназначение. Наслука на всички колеги през ловния сезон.
 11. Здравейте Колеги / Майсторе, Аз съм гордия собственик на тази красавица и наистина съм очарован. Когато Майстора ми подаде пушката очите ми грейнаха, от радост и изненада каква красота е сътворена. Златни ти ръце Майсторе. Обиколих цяла България в търсене на майстор който да изработи приклада и най честите отговори, които чувах бяха, че или не са правили или цената която ми обявяваха ме отказваше бързо. Целта беше да се изработи приклад по моята анатомия и да отговаря на моите размери. Включително чух и коментари, че това с вземането на размери и изработване по поръчка било само в учебниците. Такъв ми е изработван и останах учуден как тези хора се зоват майстори. След дълги проучвания стигнах до Станимир. С предварителни разговори по телефона разбрах, че не е правил такъв приклад, но повярвах в него, защото когато има желание има и начин. Въоръжих се с търпение и зачаках. Нямах търпение да видя пушката.... Когато майстора я подаде, очите ми грейнаха, защото разбрах че цялото чакане и доверие си е струвало до последното усилие. Пушката ми легна на сърцето и на рамото като създадена за мен. Още веднъж златни ти ръце Майсторе, продължавай все така да ни радваш. Много благодаря.
 12. Здравейте Колеги, Както Шамана обясни немците са го направили за еднократно. На мен ми се случи същото както и на колегата от форума и след много търсене и ходене по мъката ми донесоха от Германия. Даже моя приятел са го накарали да купи минимум 5 броя за да се съгласят изобщо да му продадат. Иначе вече става с поръчка във ВИПа, но се чака около година. Мой приятел поне толкова чака. Сега аз имам още 4 броя които ми останаха и съм ги платил. Така, че ако някой има нужда нека се обади. Моите са комплекти мерник-мушка с всички оригинални винтчета, които са много специфични също, защото до половината от винтчетата-шпилки са с лява, а другата половина са с дясна резба и различна стъпка. При немците случайно няма. Искам да помогна на колеги изпаднали в моето положение и стойноста на комплекта е 80 лв. Това е себестойноста на която аз съм ги платил. Тел: 0887/472 052 Златин На колегите които се интересуват и се обадят, ще им подскажа една друга идея която аз използвам и ще видят, че комплекта няма да им е излишен. Наслука на всички колеги.
 13. Здравейте Колеги, Продавам чисто нови и неупотребявани комплект мушка-мерник за Blaser R8 и Blaser R93. Цена 80 лв/комплекта. За колегите, които по време на лов при изтърване или екстремно преживяване са наранили мерниците и мислят че са разместени и не могат да се оправят или пък за колеги които са решили да премахнат мерните си прибори и сега са на друго мнение. Отне ми доста време и нерви да се снабдя с тях и за колегите които са пробвали им е известно за какво говоря. Сега имам в повече и нека послужат на някой колега по предназначение. Наслука на всички колеги през ловния сезон.
 14. Здравейте Колеги, Продавам чисто нови и неупотребявани комплект мушки за Blaser F3. Цена 129 лв/комплекта. За колегите, които по време на лов при изтърване или екстремно преживяване са наранили мушките си. Отне ми доста време и нерви да се снабдя с тях и за колегите които са пробвали им е известно за какво говоря. Сега имам в повече и нека послужат на някой колега по предназначение. Има ги във ВИПа на цена 180 лв/комплекта. Наслука на всички колеги през ловния сезон.
 15. Здравейте Колеги, Продавам чисто нови и неупотребявани комплект мушка-мерник за Blaser R8 и Blaser R93. Цена 80 лв/комплекта. За колегите, които по време на лов при изтърване или екстремно преживяване са наранили мерниците и мислят че са разместени и не могат да се оправят или пък за колеги които са решили да премахнат мерните си прибори и сега са на друго мнение. Отне ми доста време и нерви да се снабдя с тях и за колегите които са пробвали им е известно за какво говоря. Сега имам в повече и нека послужат на някой колега по предназначение. Наслука на всички колеги през ловния сезон.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.